![]() |
Quote:
Sajnos sokan ezt úgy értelmezik, hogy akkor vége a tekerlopás-biznisznek ami persze nem így van (különben nem találtam volna ki :D:D:D:D). Ha valaki emléxik rá, akkor kielemeztem, hogy hogyan is működne, így igazából ha valakit lelopok 1x tekercsre - és azt nem lopta előttem senki - akkor én alig veszek észre valamit. Ellenben ha 3-an rászállnak valakire, akkor az már komoly védelmet jelentene. Előnye mindemellett az is lehet, hogy nem tudod pontosan megállapítani, hogy mennyi tekercse is van az ellenfélnek - ellentétben ugye most darabra pontosan meg tudod mondani. |
Quote:
MF hadisként egy tolvajhoz? :D Ne viccelj, szerintem simán :D |
Quote:
Istenkirály csoportokban szoktál te játszani, úgy látom. 300 orinként egy tolis, vagy hasonló. Mer ezzel az a gáz, hogy egyrészt elég macerás, másrészt drága pénzen épp beépíted a területedet, megint mehetsz ki mf-be, és verhetsz be egy másik tolist. Remélem te se gondoltad komolyan, hogy ez a módszer valóban célravezető... |
Quote:
|
Quote:
Ne viccelj már! Itt mindenkinek elment az esze? |
Quote:
Persze játszhatok gnómot és óriást, de azért ez egy afféle kényszerhelyzet nem? |
Quote:
(Ati, kérj le nekem egy statisztikát (az A-t kivéve), hogy a lopások hány százaléka megy 5 körön túlra!) Szerintem 1% alatt lesz bőven :D Ez az elég rendszeresen az mit jelent? Naponta 2x? Vagy hetente 2x? Vagy havonta 2x? Vagy évente 2x? Mert ugye nem mind1... :) |
Quote:
amúgy a többi tolis is úgy van kiépítve sztem, hogy max csak 1 sereg férjen be. és ő is látja a krónikából, hogy mire készülsz, és akár le is szabizhat. ebben az esetben oda a bosszú, de oda a földed is... ezért nem túl elegáns, bár valszeg az egyetlen legális megoldás. |
Quote:
Továbbra sem hiszem, hogy egy ilyen változtatás általánosságban jó lenne. Indok nélkül nem fognak téged 5-10 körről lopni. Valamit adnod kell, hogy mégis megérje neki. Egyértelmű, hogy pl 5. szinten egy 200 hekis félelf téged fog lopni 300 hekin 8 körről, hiszen neked van pl tekercsed... De ezt is át lehet hidalni ha egy darabig tekercsteleníted magad, vagy mittomén... Nem tudom elképzelni, hogy 2-3 szinten valaki 8 körről lopna! Nekem ezt ne mondjátok! 4-5. szinten meg simán tudsz az említett módszerrel kvázi olcsón süllyedni... |
Quote:
Quote:
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 09:36. |