![]() |
Quote:
Ja igen, 10 évad volt SG1-ből, annak vége, és ez a 4. atlantisz. Akkor a 8-9-10. évad mellett ment. |
Quote:
|
ATI
"Ahogy a magyar kereskedelmi tévékben adják, úgy teljes a káosz, mert olyan részeket látsz a 9. SG1 évad után, ami igazából a 7. évad alatt történnek." na most már mi van?:confused::confused::confused: ja, javítva... ja mégse most mi a káosz? |
Quote:
Amit most adnak a 9. évad SG1 után, az nem oda való. Az a 8. évaddal egyidőben játszódik. Te az SG1-ben már olyan történéseket láttál, amik itt még nem történtek meg. |
ja akkor azért nem a CSK1 megy tovább arra bolygóra átall...
áhhááhh és akkor ezek szerint az oráj elleni csatát is a Pegazus galaxisi technikával fogják megnyerni ha jól sejtem de akkor is , miért nincs már leszinkronolva a 10. évad :'( - tehát akkor ezek szerint ugy kéne adni h 7. évad-Atlantisz 1. évad-8.évad-Atl 2. évad-9. éved - Atl 3. évad - 10 évad - Atl 4 évad már ha van 3. és 4. vad Atlantiszból mert abból is csak kettöt láttam |
Quote:
8. évad SG1 + 1. évad Atlantisz (egyszerre, egy epizód ebből, egy epizód abból) 9. évad SG1 + 2. évad Atlantisz (szintén egyszerre) 10. évad SG1 + 3. évad Atlantisz (szintén egyszerre) 4. évad Atlantisz (SG1 végetért 10 évad után) És valóban a végkifejlethez a 2 sorozatot együtt kéne nézni, különben elég zagyva lesz. :( |
ááhh
thx és a 7 évad végén látni h ugyanazok az arcok mennek atlantiszra, mit akik az uj sorozatban szerepelnek? és lesz 10 . évad szinkron? :confused::confused::confused: |
Quote:
Egyszer biztos lesz, amikor már totál nem tudod miről van szó, és totál nem is érdekel az egész, és már inkább megnézted japánul, ha kíváncsi voltál rá... :) |
olyanokat tudtok ti itt h csak nézek
mondjuk visszagondolva télleg zavaros kicsit az SG-1 vége fele ezért gondoltam hátha tudjátok... esetleg priviben nem tudnál küldeni vmi linket ahol ezeket szinkronosan le lehet tölteni:rolleyes: lécci lécci lécci:o |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 17:10. |