Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Megvalósult javaslatok (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=23)
-   -   egy apro tuning hullahoz (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=776)

Synkel 11-07-2006 21:44

Tetszik az ötlet, de arra vigyázni kell, hogy a hullából azért ne csináljunk 100% szupermarkotányos orkot, mert akkor megint csaka ló túlsó oldalán találjuk magunkat. Szal lehet lakibónusz, kaphat esélyt arar, hogy némely ártók, illetve toliakciók befuccsolnak, de ennél többet már nem kéne...

zstzs 11-08-2006 07:36

toli

A tolik ellen én jobbnak tartanám ha a készültségük jobban csökkenne az elenfél tolijainak ha hullát rabolnak kb +2%/akció a hulla bűz miatt és ez akkor is élne ha a szövilyét lopom.Mert én tolizok és bizon ha van hulla a szöviben az nagyon jó nekem.

Senki 11-08-2006 08:36

nekem ezzel a bónusszal még mindig egy bajom van... a baj az hogy nem szintenként lesz egyre túróbb a hulla, hanem hektárszámmal... tehát mindig a top aljáról fog lépni ha egyáltalán eljut odáig... nem az a baj a hullával, hogy 5. szinten 2 nap alatt elérheti az 500 hekit. a baj vele az, hogy utána 2 nap alatt tönkreteszik teljesen 500 hekin és visszaesik onnét...
szóval ezeket a bónuszokat hektárokhoz kellene kötni és úgy 3-400 hekinél kellene kezdődnie, és felmenni egész 1200 hekiig, mire eléri a max bónusszát... :rolleyes:

EDIT: tehát az ötlet maga tettszik, de a nem szintenként adnám hanem hektárszámhoz rendelném.

Med 11-08-2006 11:40

Jogos, én is azon gondolkodtam, hogy a szint nem elég informatív, főleg, mert max 4 kategóriát tartalmaz... és így nem lenne visszás, hogy valaki a 3. szinten 500 hekivel sokkal erősebb,mint valaki az 5. szinten 550 hekivel...

valóban, hekiszám alapján kellene határokat húzni, akár többet is :)

Mephisto 11-08-2006 12:00

Quote:

Originally Posted by Senki (Post 41678)
nekem ezzel a bónusszal még mindig egy bajom van... a baj az hogy nem szintenként lesz egyre túróbb a hulla, hanem hektárszámmal... tehát mindig a top aljáról fog lépni ha egyáltalán eljut odáig... nem az a baj a hullával, hogy 5. szinten 2 nap alatt elérheti az 500 hekit. a baj vele az, hogy utána 2 nap alatt tönkreteszik teljesen 500 hekin és visszaesik onnét...
szóval ezeket a bónuszokat hektárokhoz kellene kötni és úgy 3-400 hekinél kellene kezdődnie, és felmenni egész 1200 hekiig, mire eléri a max bónusszát... :rolleyes:

EDIT: tehát az ötlet maga tettszik, de a nem szintenként adnám hanem hektárszámhoz rendelném.

Ez az ötlet jogos. A kérdés az, hogy ezt hogy magyarázzuk el a kezdő játékosnak. "Országod eléggé nagyra nőtt ahoz, hogy mostantól X-al erősebb lesz." Vagy csak egyszerűen a faji leírás súgójába betesszük azt, hogy Y hektáron X védelmi bonuszok?
Amúgy ez az erősítés tényleg nagyon jó! Támogatom.

Senki 11-08-2006 12:08

Quote:

Originally Posted by Mephisto (Post 41737)
Ez az ötlet jogos. A kérdés az, hogy ezt hogy magyarázzuk el a kezdő játékosnak. "Országod eléggé nagyra nőtt ahoz, hogy mostantól X-al erősebb lesz." Vagy csak egyszerűen a faji leírás súgójába betesszük azt, hogy Y hektáron X védelmi bonuszok?
Amúgy ez az erősítés tényleg nagyon jó! Támogatom.

egyértelműen a faji leírásba tennénk be.

egyszerűen a hulla hátrányai a hekiszám növekedésével hangsúlyozódnak ki... a szintek között én csak a piacban láttam nagy különbséget, aki 4. szinten mellettem van 800 hekin, az ugyanolyan erős mint aki 3. szinten 800 hekis, ahogy én tapasztaltam... szóval a szintenkénti bónusznak önmagában csak a hulla megerősítése miatt van értelme, amúgy nem logikus, sőt... egyértelmű hogy a hektárral kell összekapcsolni.. legalábbis szerintem... amúgy elég maximum 6 lépcső ebben, ha több az zavar és nem lehet megjegyezni...

Med 11-08-2006 12:55

mondjuk lehetne 400, 600, 800, 1000, 1500, 2000 - hekitől regisztrálni az 5, 10, 15, 20, 25, 30%-ot...
(hogy pontosan mit is, azt fentebb már leírták)

Med 11-08-2006 12:59

Az ideológia sem gond: ahogy az élőholtak birodalma fokozatosan tért hódít, úgy segítik őket a nekromancia egyre mélyebb és mélyebb összefüggései - a halál halált hoz alapon...

(a 30%-tól pedig nem kell félni - ez csak számbeli növekedés, a teljesítmény amúgy sem növekszik, így viszont legalább létjogos lenne a többi faj közt, akik tekiből ugyanezt minimum megkapják lehetőségként...)

most a varis orimon se jön át egy élőholt se, az pedig elég gáz...

Smooth Scroller 11-08-2006 15:29

ize...

en a hekire merest nem nagyon tartom jonak. tessek szintet lepni a bonuszokert! ez serkenti a tovabbhaladast sztem. minel tovabb jut a zombi a szintek kozott, annal erosebb. ez fair.

solven 11-08-2006 17:47

Quote:

Originally Posted by Smooth Scroller (Post 41793)
en a hekire merest nem nagyon tartom jonak. tessek szintet lepni a bonuszokert! ez serkenti a tovabbhaladast sztem. minel tovabb jut a zombi a szintek kozott, annal erosebb. ez fair.

De viszont az már kicsit hűlyén venné ki magát, hogy egy hadis simán bemegy egy hullához teszem azt 800 hekin, de a köv szinten meg már nem (szintén 800 hekin), a külömbség meg csak annyi hogy az egyik a 4-es, a másik a 3-as szint...

Szerintem hekire lebontani az előnyöet jobb lenne...

All times are GMT +1. The time now is 08:50.