![]() |
Tetszik az ötlet, de arra vigyázni kell, hogy a hullából azért ne csináljunk 100% szupermarkotányos orkot, mert akkor megint csaka ló túlsó oldalán találjuk magunkat. Szal lehet lakibónusz, kaphat esélyt arar, hogy némely ártók, illetve toliakciók befuccsolnak, de ennél többet már nem kéne...
|
toli
A tolik ellen én jobbnak tartanám ha a készültségük jobban csökkenne az elenfél tolijainak ha hullát rabolnak kb +2%/akció a hulla bűz miatt és ez akkor is élne ha a szövilyét lopom.Mert én tolizok és bizon ha van hulla a szöviben az nagyon jó nekem.
|
nekem ezzel a bónusszal még mindig egy bajom van... a baj az hogy nem szintenként lesz egyre túróbb a hulla, hanem hektárszámmal... tehát mindig a top aljáról fog lépni ha egyáltalán eljut odáig... nem az a baj a hullával, hogy 5. szinten 2 nap alatt elérheti az 500 hekit. a baj vele az, hogy utána 2 nap alatt tönkreteszik teljesen 500 hekin és visszaesik onnét...
szóval ezeket a bónuszokat hektárokhoz kellene kötni és úgy 3-400 hekinél kellene kezdődnie, és felmenni egész 1200 hekiig, mire eléri a max bónusszát... :rolleyes: EDIT: tehát az ötlet maga tettszik, de a nem szintenként adnám hanem hektárszámhoz rendelném. |
Jogos, én is azon gondolkodtam, hogy a szint nem elég informatív, főleg, mert max 4 kategóriát tartalmaz... és így nem lenne visszás, hogy valaki a 3. szinten 500 hekivel sokkal erősebb,mint valaki az 5. szinten 550 hekivel...
valóban, hekiszám alapján kellene határokat húzni, akár többet is :) |
Quote:
Amúgy ez az erősítés tényleg nagyon jó! Támogatom. |
Quote:
egyszerűen a hulla hátrányai a hekiszám növekedésével hangsúlyozódnak ki... a szintek között én csak a piacban láttam nagy különbséget, aki 4. szinten mellettem van 800 hekin, az ugyanolyan erős mint aki 3. szinten 800 hekis, ahogy én tapasztaltam... szóval a szintenkénti bónusznak önmagában csak a hulla megerősítése miatt van értelme, amúgy nem logikus, sőt... egyértelmű hogy a hektárral kell összekapcsolni.. legalábbis szerintem... amúgy elég maximum 6 lépcső ebben, ha több az zavar és nem lehet megjegyezni... |
mondjuk lehetne 400, 600, 800, 1000, 1500, 2000 - hekitől regisztrálni az 5, 10, 15, 20, 25, 30%-ot...
(hogy pontosan mit is, azt fentebb már leírták) |
Az ideológia sem gond: ahogy az élőholtak birodalma fokozatosan tért hódít, úgy segítik őket a nekromancia egyre mélyebb és mélyebb összefüggései - a halál halált hoz alapon...
(a 30%-tól pedig nem kell félni - ez csak számbeli növekedés, a teljesítmény amúgy sem növekszik, így viszont legalább létjogos lenne a többi faj közt, akik tekiből ugyanezt minimum megkapják lehetőségként...) most a varis orimon se jön át egy élőholt se, az pedig elég gáz... |
ize...
en a hekire merest nem nagyon tartom jonak. tessek szintet lepni a bonuszokert! ez serkenti a tovabbhaladast sztem. minel tovabb jut a zombi a szintek kozott, annal erosebb. ez fair.
|
Quote:
Szerintem hekire lebontani az előnyöet jobb lenne... |
All times are GMT +1. The time now is 08:50. |