![]() |
Sziasztok szerintem maga az egesz valtoztatas nem rossz amivel gondok vannak az a hatterszinek igen sertik a szemet foleg azoknak van gondjuk vele akik sokat jatszanak pl En :D az esemenyjelzok alig eszrevehetoek es a pontlista ami igen miniaturre sikerult,ha ezeken lehet valtoztatni akkor nincs gond.Bar nekem jobban tetszett a regi HOD :D
|
Quote:
http://forum.queosia.com/showthread.php?t=688 |
hopp, ezt benéztem, előző hsz-em sztorno... :o
|
Valaki irta korabban hogy nagyon megnovekedett az adatforgalma amikor PDA-rol nezte a Hoditot!
En most teszteltem telorol - meg nem nevezett mobilszolgaltato internetes csomagjaval:D - es nem novekedett meg ott semmi. Sot, atlathatobb lett szerintem telon! Amugy tetszik a design, tenyleg csak gratulalni tudok. Persze meg kell szokni, de minden uj dologgal igy van az ember! Szoval koszi! :D |
hát szerintem sem lett a legjobb... de nem fikázni akarok, csak van pár észrevételem:
- a pontlista borzalmasan kicsi, alig lehet bármit látni rajta, pár pontot nagyítsatok rajta sztem; - a menüt mértnem rakjátok abc sorrendbe, miért ragaszkodtok a régi kiosztáshoz? - végül szerintem is kicsit színes lett, ami nem baj, csak kicsit túl élénkek...:) ennyi:D csumi |
Quote:
|
Üdv!
Ezekszerint csak nekem tetszik, hogy világosabb lett. Jobban látok mindent, leszámítva a zöld alapon fekete feliratokat, mondjuk piacnál, vagy lopásoknál eredményre vezet a tevékenységem.. Az eseményjelzők nagyon gyengék tényleg. Amúgy a menürendszer arra emlékeztet, amikor friss játékosként igyekeztem átlátni a menüt. Az sem volt akkor egyszerű, most meg nosztalgiázom :D Amúgy tetszik. |
Quote:
|
Sziasztok!
Amikor megláttam ezt az új külsőt nagyon furcsa volt,de most már kezdek hozzá szokni és egyre jobban tetszik!Egyedül ami még nem fogott meg az a pontrendszer mert a betűk nagyon kicsik és nem lehet rendesen látni a betűket és a számokat!:( |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 04:50. |