Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Megvalósult javaslatok (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=23)
-   -   Vip Hétvégi Játékban Katona Piac megszűntetése. (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=678)

Killer 02-09-2007 16:43

Quote:

Originally Posted by Serg (Post 72615)
Szecsát ne számold bele mert ha hazajön simán meggyözöm és megváltoztatja a véleményét:D
Deni is megindokolta csak úgy látom kissé szelektíven olvasol és ez kissé komikus!
A másik én legalább adtam javaslatot arra is hogyan lehetne jobbá tenni ti viszont csak egyfajta megoldást ismételtek szóval kissé antikreativak vagytok!:D

nekem tetszik a hv így ahogy van!!igazából abba sem halok bele ha bentmarad a katipiac,mert nem csak a csalók egységei vannak kint!én például hajnalban 20-60 terjedő darabszámban veszegetem a katit amit kirak a ht valakiktől:DD
azonban ha a drágakő ára 100 arany lenne az egy kicsit elvinné az egészet adóztatós párbaj maraton felé,és én azt nagyon nem szeretném!
ellenben ha a katipiac ki van zárva akkor a katiátutalások megszűnnek és nem lesz adóztatós móka a hv-ból.nah kb ennyi:D

Dragi 02-09-2007 16:45

Quote:

Szecsát ne számold bele mert ha hazajön simán meggyözöm és megváltoztatja a véleményét:D
Deni is megindokolta csak úgy látom kissé szelektíven olvasol és ez kissé komikus!
A másik én legalább adtam javaslatot arra is hogyan lehetne jobbá tenni ti viszont csak egyfajta megoldást ismételtek szóval kissé antikreativak vagytok!:D

húúúúúúúúúúú bocs Serg akkor nem 12 a 4-5 ellen :D:D:D Ezzel most nagyon előbbre vagy :D És én vagyok a komikus :) Jó pár oldalon keresztül az elején még a kati piac mellett voltam :) De beláttam hogy gyakorlatilag semmi értelme :) Javaslom neked is hogy gondold át bár aki csal annak tök mindegy nem lehet meggyőzni hogy megszüntessék az egyik "csaláseszközét":)

Jah és azzal hogy másokat befolyásolsz hááát :)
Quote:

Légy rá büszke

dzso 02-09-2007 16:53

Szerintem maradjon a katpiac... nem letiltani kell opciókat hanem átalakítani... és magas katiár, 45K pl, meg a drágakő visszaállítása 100ra ezt helyrehozná...

Dragi 02-09-2007 16:57

Quote:

Originally Posted by dzso (Post 72622)
Szerintem maradjon a katpiac... nem letiltani kell opciókat hanem átalakítani... és magas katiár, 45K pl, meg a drágakő visszaállítása 100ra ezt helyrehozná...

és ha nem ?

Harcosok 02-09-2007 16:57

Quote:

Originally Posted by dzso (Post 72622)

És mond Serg ti nem ugyanazt fujjátok?:)

Ahoz egy külön szavazás kellene, mint már mondtam...Mert elöször azt kellene eldönteni ,hogy egyáltalán kinek tetszik ez a 100arany/drágakő:)

Dragi 02-09-2007 17:00

Amúgy nem értem mennyibben változtatná meg ez a változtatás a csalásmentesen játszók játékát :rolleyes:

Serg 02-09-2007 17:00

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 72619)
húúúúúúúúúúú bocs Serg akkor nem 12 a 4-5 ellen :D:D:D Ezzel most nagyon előbbre vagy :D És én vagyok a komikus :) Jó pár oldalon keresztül az elején még a kati piac mellett voltam :) De beláttam hogy gyakorlatilag semmi értelme :) Javaslom neked is hogy gondold át bár aki csal annak tök mindegy nem lehet meggyőzni hogy megszüntessék az egyik "csaláseszközét":)

Jah és azzal hogy másokat befolyásolsz hááát :)

Légy rá büszke

Bocs ha valakit meggyőzök az igazamról az nem befolyásolás!Ha valaki respektálja a véleményem az nekem inkább pozitív ha te ezt még nem tapasztaltad nagyon sajnálom,de legyél türelmes.
Elég sokat játszottam a Vippel ahoz hogy tudjam aki csalni akar az fog is mindegy hogy van e katonapiac vagy nincs,tehát inkább nehezítsük meg a dolgukat szerintem.

Dragi 02-09-2007 17:02

Quote:

Originally Posted by Serg (Post 72627)
Bocs ha valakit meggyőzök az igazamról az nem befolyásolás!Ha valaki respektálja a véleményem az nekem inkább pozitív ha te ezt még nem tapasztaltad nagyon sajnálom,de legyél türelmes.
Elég sokat játszottam a Vippel ahoz hogy tudjam aki csalni akar az fog is mindegy hogy van e katonapiac vagy nincs,tehát inkább nehezítsük meg a dolgukat szerintem.

előbb minket győzz meg az igazadról.. de szerintem nincs igazad :)
Abban egyetértünk hogy aki csalni akar az csalni is fog

Harcosok 02-09-2007 17:03

Quote:

Originally Posted by Serg (Post 72627)
tehát inkább nehezítsük meg a dolgukat szerintem.

:)Szerintem is pont ezért szünjön meg a katipiac
és így ugy csalhatnak csak,hogy van esély az anarba jutásra
(jó még ott a másik 2 piac de az kisebb mértékben befolyásol)

Dragi 02-09-2007 17:05

Amúgy meg a piaci utalás jóval láthatatlanabb mintha valaki földet add le :) Én például nem nagyon járok vip hv-ba kati piacra így nem szoktam egységeket találni ott :) de pontlistába többet járok

All times are GMT +1. The time now is 21:52.