![]() |
Quote:
azonban ha a drágakő ára 100 arany lenne az egy kicsit elvinné az egészet adóztatós párbaj maraton felé,és én azt nagyon nem szeretném! ellenben ha a katipiac ki van zárva akkor a katiátutalások megszűnnek és nem lesz adóztatós móka a hv-ból.nah kb ennyi:D |
Quote:
Jah és azzal hogy másokat befolyásolsz hááát :) Quote:
|
Szerintem maradjon a katpiac... nem letiltani kell opciókat hanem átalakítani... és magas katiár, 45K pl, meg a drágakő visszaállítása 100ra ezt helyrehozná...
|
Quote:
|
Quote:
Ahoz egy külön szavazás kellene, mint már mondtam...Mert elöször azt kellene eldönteni ,hogy egyáltalán kinek tetszik ez a 100arany/drágakő:) |
Amúgy nem értem mennyibben változtatná meg ez a változtatás a csalásmentesen játszók játékát :rolleyes:
|
Quote:
Elég sokat játszottam a Vippel ahoz hogy tudjam aki csalni akar az fog is mindegy hogy van e katonapiac vagy nincs,tehát inkább nehezítsük meg a dolgukat szerintem. |
Quote:
Abban egyetértünk hogy aki csalni akar az csalni is fog |
Quote:
és így ugy csalhatnak csak,hogy van esély az anarba jutásra (jó még ott a másik 2 piac de az kisebb mértékben befolyásol) |
Amúgy meg a piaci utalás jóval láthatatlanabb mintha valaki földet add le :) Én például nem nagyon járok vip hv-ba kati piacra így nem szoktam egységeket találni ott :) de pontlistába többet járok
|
All times are GMT +1. The time now is 21:52. |