![]() |
Quote:
|
Lama, en banyagyujtes szempontjabol a kovetkezo szintre irtam a felfedezeses dolgot, nem pedig termeles celjabol :)
Monro, igen, vegulis nem eri meg jatszani vele :) Egy uzit azert majd celszeru lesz kuldeni minden szabis orinak viszont akik ez idoben szabin lesznek es a hektarszam felett vannak, ha visszajon szabirol, akkor tudjon merlegelni, erdemes e visszamennie szabadsagra es vesztenie min. 72 hekit:) |
kérdés
Engem az érdekelne, hogy nekem a szintlépési heki felett csak anarchistában van orim. És, ha ott szabizok felette mondjuk a suli miatt megint egy fél évre az ottani orim érinteni fogja az amit itt beszélek?
És még valami a normálban a szintlépési heki alatt nem a topban leszabizott oriim amik, akkár 1 éves szabin lesznek hamarosan azokat érinti? (persze a azonosítani fogom oktoberben mikor küldik a számot) :) Mert, ha igen akkor én ellene vagyok. |
Quote:
Az eddig beszéltek alapján ezek egyikét se érinti. |
jah szerintem az olyasmi változásokat, amik a szabisokat is érinti azt, akkor kéne beiktatni mikor van az azonosítás, akkor a mailhoz írni vagy üziben minden orinak elküldeni, mivel sok szabis, aki szabin van akkor ugy is belép, hogy azonosítsa az orit és, akkor szmbesülne a tényel, hogy vagy nem tudom hány hekije elment és nem is tudta, hogy miért...? Már ha előtte életbe lépne. Szerintem.
|
Quote:
|
Quote:
Azért még úgy gondolok magamra, mint az erősebb játékosok egyikére, talán nem is alaptalanul: legutobb MF hadiként küzdöttem be magam a 2/B top15%-ába. Felfedezéssel talán mehettem volna tovább is (sőt, még egyszer ütehettem is volna...), csak már vártak az A-ban, menni kellet. Csak nem tudok itt lenni annyit, hogy a tudásomat/képességeimet rendesen kihasználhassam... (Kizárólag munkahelyről netezem, emiatt rendszeres, hogy napokig(!) nem vagyok...) És nekem egyetlen személyiség összeszedése is évekbe telik, nem véletlen, hogy még csak 2 van nekem, a 3. szinten lévő orimnak. :-/ És, hogy ne csak offoljak: tettem egy javaslatot, kifejezetten az A csopiban lévő országra! Amely nem biztos, hogy megvalósítható, de szerintem, ha be lesz vezetve a nagyobb személyiség - magasabb top-helyezés, akkor feltétlenül szükséges. Ami pedig a szabi alatt elvesző területet illeti, ha az ori a fellépési limit felett van: nem értem, az anarchban miért ne lehetne ezt bevezetni (kivéve 2/D). A cél a feljebblépés sürgetése, és ez ott is ugyanúgy cél! |
Quote:
Nem a fellépés sürgetése a cél, az egész javaslat nem erről szól. A cél, hogy a többszemélyiségű országoknak ne csak top30%-ba kelljen bejutni, hanem ennél magasabbra, hiszen nem kezdő játékosok, bizonyítsák jobban a rátermettségüket. A top lehúzása csak ennek a megkönnyítése, hogy a topban feleslegesen szabizó országok ne a tényleges top helyeket foglalják el. Anarchban egész más a helyzet, ott meg tudod oldani a feljutást így is, hiszen rengeteg saját "táp"országod lehet ennek segítésére. |
Quote:
Persze én sem szeretem ha "külsősök" osztják az észt ugyhogy ez volt az első és egyben utcsó megjegyzésem az anarch-al kapcsolatban :) |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 02:15. |