![]() |
Quote:
hogy ne érjen véget a játék úgy 10k heki környékén a többi játékos számára... mert ügye jelen erőviszonyok mellett nem nagyon lehetne titeket lenyomni a topból, bár őszintén remélem hogy lesz majd fent is akció... (és ezt nem személyes ellenszenvből írom, hanem mert nem jó szerintem ha az első két helyen bebetonoztok és a 3. hellyel véget ér a verseny. ezért örülnék annak ha akadna előbb-utőbb (inkább előbb) ellenfeletek) |
Wand:
Az érthető hogy a barátnődet nem ütöd, de akkor ez azt jelenti hogy a 2 klán többi tagja sem üti egymást? Felesleges itt mellébeszélnetek és hazudoznotok. A 2. klán a védőfala az 1.-nek és kész! Tudjátok ti is és tudja mindenki. Tőletek kapják a gömböket az éplistákat, a távollévő seregeket, minden infót... Érthető persze hogy ezt tagadjátok a nagy nyilvánosság előtt. |
Persze a lent említett okokból örülök hogy nem ütitek egymást! :D
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Senki! Én nem akarok 3. lenni, és azt sem akarom hogy leforduljanak A-ból. Sőt azt sem akarom hogy megszervezett (JKSZ-es) ütésekkel nyomják fel magukat. Azt szeretném, amit sajna nem lehet kontrolálni hogy a 2 "információszerző ori" ne adjon a másik klánnak infót!
|
Quote:
Roni: amikor azt mondom hogy a két klán egymás között tolja fel a limitet te önütésnek nevezed.. és miért lenne botrány egy adok kapokból? nem hiszem el hogy nem tudnátok értelmesen megegyezni abban hogy vége ennek...:( |
Quote:
És valóban önütésnek nevezem. Ez szinonimája a jksz-es ütésnek, a magunkat ütésnek, vagy még nemtom minek. Szal jelenti: megbeszélt ütés üres országra, h tutira sikerüljön. Vagy Te úgy képzelted ezt el h valódi harc legyen? Mert úgy ez egy nagyon szép gondolat, csak éppen teljességgel kivitelezhetetlen. Mi egymás barátai vagyunk, barátnői, teszem azt rokonai, nem tudnánk megoldani h úgy jáccunk egymással mint ellenfelek... :) |
Quote:
hogy valódi harc legyen? igazából valóban ezt szeretném, de erre nincs esély ahogy elnézem, ezért még erre a kompromisszumra is szívesen ráharapnék. Sajnálom hogyha ti nem tudjátok elintézni egymás között kultúráltan a játékot. Nekem menne. mind online multiplayerben versengünk a barátaimmal, mint LANon, és mégsem öljük meg egymást utána, van aki a párja ellen játtszik, Itt a hódban is megbeszélem hogy ebben a csoportban verekedünk, csak a két főori nem üti egymást. Vagy épp a kettőnk klánja nem akaródzik jóba lenni akkor egymásnak is megyünk hiába van most MNTnk. (igen arwyl, itt pl Janára gondolok, meg arra hogy ő nem szereti Halfit, kis tanítványotok meg engem.) És sorolhatnám. Mindenesetre megértem ha ez nektek nem megy. csak fanyalgok, mert ez így nem fair helyzet.:( |
All times are GMT +1. The time now is 17:03. |