![]() |
Quote:
A Manchester meg szerintem jó járt, anyagilag mindenképpen, és nem kizárt hogy C. Ronaldo előbb-utóbb elkezdett volna veszíteni a formájából, mint annak idején Ronaldinho, és ha így lett volna, akkor már nem tudták volna ennyiért elpasszolni. |
Quote:
De hogy miért írok többes szám első személyben? :) "See I will Always Love the Reds so much We are the team nobody else can touch United I love them They’re the only team I like The other ones are shite And now I’'m gonna tell you how I feel" a dal további része nem tűri a nyomdafestéket :) |
Quote:
|
Kakából várat építeni nem lehet ....
|
Elvileg a Real meg akarja még venni Xabi Alonsót is, meg David Villát is.
Mondjuk Xabi Alonsóban van ráció, de ha őt nem veszik meg és nem vesznek valami épeszű védőt, akkor egyértelmű, hogy csak kirakatcsapat. Egy halom szerencsétlennel hátul nem lehet eredményesen focizni, hiába van Kaká, CRoni vagy akárki elől. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
De ez az ő bajuk lesz, én alapvetően nem szeretem a Realt, igaz nem is utálom, olyan semleges leginkább. Amúgy meg a 80millió font sem nagy szám, annyit már én is fizettem játékosért :D Igaz a Football Managerben, Fabregasért :D |
Quote:
ÉS ahhoz képest hogy a "Realnál évek óta nem a foci a legtöbb hajtóerő", egészen rendesen rugdossák ki az edzőket és cserélgetik az elnököket, éppen az eredménytelenség miatt. Anyagilag lehet hogy megéri, de a sztárjátékosoknak és az eredményeknek együtt kellene jönniük, különben egy időn túl nagyon sokan elpártolnak tőlük, és akkor bizony esni fog a szuvenír-eladás is. |
Quote:
Azért volt élet C. Ronaldo előtt is a MU-ban ;) |
All times are GMT +1. The time now is 11:07. |