![]() |
Quote:
asszem abból lészen az öszvér ugyi?:D aztmeg hogy milen jó hát az itéljeg akinek állapota:D |
Ha senki többet : (Kettő emberke még álcázva mondta)
akkor a jelkezéseket kérem mellőzni:) ugyanis a 2 autó megtelt.persze ez nem jelenti azt hogy egyénileg nem csatlakozhat senki :) legközelebb júniusban lesz egy komolyabb túra és hm a mt.blanc csoportban.kinek ingere a 4810m az jelezze pls:) előre is Köszönöm:) |
Asszem nekem a hegymászás elég volt mikor a Moldovenaut másztuk pár éve...
Maradok itthon elég nekem a Mecsek a Bakony meg a Mátra :) Bár a nagy kedvenc az a magas Börzsöny :) |
Nekem inkább a Pilis;)
Egyébként Gyula Harcosokra nem is hasonlítok! Ezt kikérem magamnak! |
Most hogy hiperaktív vagyok hétvégente sehol nem volt egyetlen jó túra se.:(
És mostmár tényleg jönnek lassan a rossz idők... |
Quote:
;) |
Felkerült mégegy kép.
Kérek mindenkit aki jeletkezett hogy annak tükrében értékelje saját magát mégegyszer.Hozzáteszem a fotó a csúcsról visszafelé!!! készült.! Senki nincs kötelezve arra hogy a csúcskeresztet csókolgassa. Bárki megálhat bárhol. Sikerült olyan felkészült és magashegyben jártas csapatot összeszednem akik tudják kezelni az ilyen helyzeteket. Tehát a kérésem a következő mégegyszer és tényleg komoly! Előbb értékelje mindenki saját magát és utánna ha a fotók(holott efektíve semmit nem mutatnak,kivéve az utolsót)alapján úgy dönt hogy belevág,én és a csapat többi tagja mindent megteszünk annak érdekében hogy teljesítse a saját! maga által kitűzött célt,és ami a legfontosabb!-épségben le is érjen. Köszi az összes Jelentkezőnek előre is:) Ha Bárkinek kérdése lenne,nyugodtan keressen meg emilen a pumar@freemail.hu címen. Köszönöm a hosszú hsz lehetőségét:) |
Quote:
Jav: Ezt a konkrét túrát nem néztem:D |
Quote:
Legalább a bronz fokozatom legyen meg:) A szervező társaság pedig kiváló :) |
Hát a társaság tényleg fontos:)
Bár jómagam a motorosokat inkább szeretem, akik nem sietnek sehová, csak mennek egyet a hegyekbe tekeregni, esetleg szalonnát sütni... 4-5 motorossal már egész jól el lehet lenni:D Hatalmas a hangulat:D Hát igen:D Ezt nem lehet télen megtenni, de attól függetlenül jó társaság szokott lenni:D |
All times are GMT +1. The time now is 09:20. |