Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Elvetett javaslatok (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=41)
-   -   Klánpontlista rendezése máskor (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=493)

aúú 05-18-2006 17:17

Quote:

Originally Posted by Ati
Arra írtad, hogy mész támadni, aztán kész, hogy bekészülsz a támadásra, már bontottál is mindent, hogy elkerült kv-kor, majd VALAKI MÁS, még a támadásod ELŐTT frissít, és 8 körre kerülsz. Ilyenkor nem hiszem, hogy azt mondod, hogy nem baj, ha már rákészültem, milliárdokat költve a támadásra, akkor menjünk, senkit nem zavar, hogy 8 kör lett a 2-ből, csak azért, mert valaki más úgy döntött, hogy frissít egyet.

Atis, annak azért erősen kicsi az esélye, hogy valaki pont 2-5 másodperccel a körváltás előtt fog frissíteni, ezzel gondolom te is egyet értesz... ha pedig 10 percenként lehet csak frissíteni, akkor a klánesemények között látom, hogy van e érterlme bontani, vagy valaki már frissített úgy, hogy a körváltásig már nem lehet frissíteni, ekkor nem bontok le, nem veszem be a pacikat, hanem várom a köv kört...
Támadást indítani pedig úgysem fogok csak a legutolsó pillanatokban, mert másképpen szembe jönnek velem most is...

aúú 05-18-2006 17:21

Quote:

Originally Posted by Ati
Eddig körönként 1x 2 másodperced volt, most körönként több, szabadon válsaztható időben levő lehetőséget akarsz?

Most TÉNYLEG nem akarjuk, hogy megérje klántámadást indítani, mert akkor tuti úgyis az ellen, és még bárki más is bejön X sereggel?

Atis, eddig az 2 másodperc is elég volt néha, de az már a múlt, te is tudod! Most egyáltalán nincs lehetőséged támadni visszafelé klánban, ha lejebb bontott a támadód és körváltás előtt indult 1 másodperccel... de beidézem ide magam, hátha úgy jobban látható, hogy miről beszélek...

Quote:

Originally Posted by aúú
Nézzük sorban a dolgokat:
1. Te elindítod a sereged körváltás 2 másodperccel, a másik ablakban pedig kiadod a bontás parancsot, hogy messzire kerülj.
2. Jön a körváltás amikor nem tudsz csinálni semmit...
3. Távolba néz az ellen, aki a körváltás alatt látta, hogy 2 körre voltál és most 10 körre vagy és látja, hogy jön a sereged és már 1 kör múlva beér...

Mit tudsz ezzel csinálni most?

1. Semmit, 1 órán át rágódsz azon, hogy mennyit fognak vinni tőled, mert hiába bontasz le, a frissítés és a csata közben semmit nem tudsz csinálni...
2. A csata után ha beütöttek, akkor meg már azért nem tudsz, mert annyit ütöttek rajtad..

Az új manuális frissítésnél mi történne?
1. Lebontasz és frissítesz amint tudsz és küldöd a sereged ha 2 körre vagy az ellenhez...
Ám ha az ellen is okos és taktikázik, akkor kijön köztetek egy taktikai vereseny és nem bizti, hogy tudsz rá küldeni sereget te is, de legalább az esélyed MEG VAN RÁ...

Ati 05-18-2006 17:22

Quote:

Originally Posted by aúú
Atis, annak azért erősen kicsi az esélye, hogy valaki pont 2-5 másodperccel a körváltás előtt fog frissíteni, ezzel gondolom te is egyet értesz...

Hmm? Én csak akkor frissítenék, már miért akarnék máskor frissíteni? Hogy kiszúrják, hogy ottvagyok? Nem. 2-3 mp-vel előtte frissítek, odakerülök, a kv frissítése miatt pedig már el is onnan.

Mi értelme lenne máskor frissíteni? Semmi.

Ati 05-18-2006 17:26

Quote:

Originally Posted by aúú
Atis, eddig az 2 másodperc is elég volt néha, de az már a múlt, te is tudod! Most egyáltalán nincs lehetőséged támadni visszafelé klánban, ha lejebb bontott a támadód és körváltás előtt indult 1 másodperccel... de beidézem ide magam, hátha úgy jobban látható, hogy miről beszélek...

Most valóban nincs, de a "tegyük-e vissza" kérdésre már komplett klántámadási reformok születnek, amikre mondtam, hogy jelenleg nem lesznek úgyse megvalósítva. Már csak azért sem, mert a klántámadásokkal eddig se volt komoly probléma.

aúú 05-18-2006 17:27

Quote:

Originally Posted by Ati
Hmm? Én csak akkor frissítenék, már miért akarnék máskor frissíteni? Hogy kiszúrják, hogy ottvagyok? Nem. 2-3 mp-vel előtte frissítek, odakerülök, a kv frissítése miatt pedig már el is onnan.

Mi értelme lenne máskor frissíteni? Semmi.

Az, hogy akit ütsz, annak is lesz esélye visszaütni, mint fentebb idéztem magamat...
Most, ha valaki eleve 2 körre van tőlem és a támadásnál bont is, a körváltás előtt, úgy ahogy te is írod, meg ahogy én is, akkor nem tudok semmit csinálni, mert csak azt tudom megnézni, hogy mennyi sereggel üt át, hogy legközelebb ha a közelemben lesz, akkor ki tudjam védeni, de mást nem.

Ha viszont bekerül a frissítés, ami mindkét fél számára lehetőséget ad, akkor akár 3-4 körről is lesz értelme támadni felfelé és lefelé is, mert akkor lehet trükközni úgy a pontszámokkal, hogy az ellennek is legyen esélye válaszolni rá, tehát szinesítené is az 1/a taktikai tárházát...

aúú 05-18-2006 17:30

Quote:

Originally Posted by Ati
Most valóban nincs, de a "tegyük-e vissza" kérdésre már komplett klántámadási reformok születnek, amikre mondtam, hogy jelenleg nem lesznek úgyse megvalósítva. Már csak azért sem, mert a klántámadásokkal eddig se volt komoly probléma.

Te mondtad, hogy beszéljünk róla, kihangsúlyozva, hogy nincs most fejlesztési időszak... ezt szerintem meg is értettük, de ettől függetlenül szerintem egy nagyon jó ötlet született, ami értelmesebbé teszi a kláncsatákat és jelentősen javit azon a helyzeten ami most van... ha ez később kerül bele, szerintem úgy is jó... feltéve, ha addig esetleg visszakerül a régi rendszer...

Ati 05-18-2006 17:57

Quote:

Originally Posted by aúú
Az, hogy akit ütsz, annak is lesz esélye visszaütni, mint fentebb idéztem magamat...

??????????

Tegye fel a kezét, aki azonnal a körváltás lezajlása után támad, hogy ezzel az ellenfélnek esélyt adjon a visszaütésre. Nemcsak A-ban, bárhol.

:)

Ati 05-18-2006 17:59

Quote:

Originally Posted by aúú
Te mondtad, hogy beszéljünk róla, kihangsúlyozva, hogy nincs most fejlesztési időszak... ezt szerintem meg is értettük, de ettől függetlenül szerintem egy nagyon jó ötlet született, ami értelmesebbé teszi a kláncsatákat és jelentősen javit azon a helyzeten ami most van... ha ez később kerül bele, szerintem úgy is jó... feltéve, ha addig esetleg visszakerül a régi rendszer...

Hmm? Nem kerül vissza a régi rendszer, ez az egy, ami teljesen ki van zárva. Nem poénól került be ez a módosítás.

Arwyl szelleme 05-18-2006 18:14

Quote:

Originally Posted by Ati
Hmm? Nem kerül vissza a régi rendszer, ez az egy, ami teljesen ki van zárva. Nem poénól került be ez a módosítás.

Még mindig nem mondtatok a javaslatomra semmit! Tetszik, elfogadható, kivitelezhető? Kiskapuk?
Szvsz 1/kör ingyen és kész! Nem kell bonyolítani.

CL a másik topikba bele se merek olvasni! :D:D

aúú 05-18-2006 20:24

Quote:

Originally Posted by Ati
??????????

Tegye fel a kezét, aki azonnal a körváltás lezajlása után támad, hogy ezzel az ellenfélnek esélyt adjon a visszaütésre. Nemcsak A-ban, bárhol.

:)

Atis, a te ötleted volt ez... hogy a körváltás után, de a klánpontszám frissítése előtt lenne 10 másodperc, hogy még indíts sereget ha mennek rád 2 körről... ebben az esetben ugyibár a sereged pontosan 2 teljes körig lenne kint és pontosan körváltás után indítanád... és ez a te ötleted volt ám, nem az enyém...:)

All times are GMT +1. The time now is 06:17.