![]() |
Quote:
Amit te írtál azt meg azok írják akik pont értelmes érvet már nem tudnak felhozni .... Nem voltam elég figyelmes :) Itt némi logikai bukfencet vélek felfedezni A sosem szedünk szét csak ha nagy a szájuk között ..... Most akkor itt mi is van valójában ???????? |
Quote:
|
Quote:
Engem kizárólag a tartalom és a mondanivalója érdekel volt neked is meg remynek is olyan hsz-e amire felfelé ujat nyomtam ... Szerintem egyszerűen beszélünk egy témáról amiben nem vagyunk egy állásponton .. kb enyi |
Quote:
Álszent, kamu szöveg... |
Szóval akkor a tutorialra a két fő irányvonal:
1. nem élő környezetben, küldetések alapján elsajátítja az alapokat, aztán mehet minden élesben 2. gyakorló csoportban más kezdők ellen, esetleg oktatókkal tanulja az alapokat. Én az elsőre szavazok mindenképp: egyszerű, csak program kérdése, olyan, mint a súgó v a kézikönyv, csak nem olyan száraz. Másodikkal csak a baj lenne. Azon kívül. amit már leírtatok, pl. honnan kerülnének elő a tanítók? Ha nincs jelentkező, Ati kijelölne párat önkéntesen? Vagy mitől alkalmas valaki oktatónak? Több szem nem feltétlenül garancia erre. |
Quote:
|
Quote:
Hogy nem szarok be senkitől? Hogy azok, akik akkor menők voltak, már sehol sincsenek? Hogy próbáltam mindig jobb lenni? Hogy rengeteg időm/pénzem/energiám van a játékban? Hogy rajongok a játékért és ezért úgy játszom vele, mintha a munkám lenne, törekedve a tökéletességre? |
[quote=Pool;281051]
Inkább azt veszem észre Kalapács, hogy nem is azt nézed mit írunk Remyvel, hanem, hogy mi írjuk és máris lehúzod... Ilyensmit én is észleltem a saját írásaimnál,csak ott a lehúzó pont Te Pool,és Remy voltatok:( |
Nem ragadok ki 1 hozzászolást se
de ... ok van kezdő csopi, legyen ez a 6. szint. Eddig értem. És vajon kitől szedik fel a tudást?? Ja hogy lenne pár több szemes mentor? És ki kapja mentor rangot?? Ismerek olyat akinek több számos kék, de ..... nagyon gyengusz, és még itt finom is vagyok Erre kiváncsi lennék pontosan hogy is lenne kidolgozva. Most ha reggelek egy uj orit akkor ugye kezdő vagyok, mivel a rendszer nem tudja a tudásomat megállapitani (nehogy kitaláljátok hogy IQ tesztet kell kitölteni regkor:D), Ezt nagyon meg kellene trükközni, illetve volt egy jo ötlet még amivel a kezdőket lehet segiteni, na mindjárt megkeresem és ide szerkesztem na meg is van Eredeti szerző: Kubbi Esetleg kezdő játékosoknak azt a 3napot lehetne feladatokkal kitölteni mármint egyszerű feladatokal ahogy Dew is írta. No meg olyannal ami segít megismerni mélyebben a játékot. Pl mennyi az alap támadóereje a lónak. ha jól válaszol kap 5 lovat Persze ezeket érdekes formában tálalni esetleg segítségként odatenni egy linket hogy tudja hol keresse ez is jo lenne egy kezdőnek. Mondjuk 3-5 körönként lenne egy kérdés és látja is akkor hogy igen nyertem valamit. Nem egy nagy olog, de a 3 nap alatt mindjárt sikerélménye van. Most komolyan, nem egy jo ötlet kezdőket becsalogatni?? |
[quote=Harmgor;281066]
Quote:
Csak, hogy mit ír .. Ha ellentétet vélek felfedzni az írásukban akár egy hsz-en belül vagy egy mondaton belül akkor arra rákérdezek azért a tisztánlátás kedvéért :) Ahogyan ezt Remy esetében is tettem pár hsz-vel ezelőtt ... Ugye mert a soha nem ütöm szét és a csak akkor ütöm szét között ha te nem látsz semilyen logikai bukfencet , akkor a (tanárod a suliban azt mondaná ülj le fiam egyes ) |
All times are GMT +1. The time now is 12:41. |