![]() |
Quote:
Mi nem Tibu stratégiával játszunk, hogy 1 ember 7 orival tolja :) Kaptál két baráti fosztit, erre jött a gyújtás/rengetés. Szerinted, ezután csücsülni fogunk? G-ben meg nem volt 17 mészár tőlünk, mert menekültetek felfelé, és fentről toltátok a gyújtás/rengetés kombót. Kb. így játszotok, de én nem haragszom rád, hiszen nem is ismerlek. |
Quote:
|
Most írja szövim, hogy tényleg volt sok-sok mészár, de én nem voltam abban benne, viszont azt azért kaptátok, mert elúsztattátok a teki tarcsit nekik.
|
Kíváncsi leszek ez a topic eléri-e a Harcosok mennyiséget :D de kétlem :D
|
Quote:
Természetesen vállalom a következményeket, elvagyunk. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
helló Batu!
rosszul tudod, mert 2-n vagyunk itt B-ben abból a szöviből akitől kaptál pár( állitásod szerint17)mészárt! mi nem számoltuk! Gondolhadod hogy nem érdemtelenül kaptad hiába állitod ártatlan voltál! aztán egy másik szöviben voltm ahool szépen szarrá gyújtottátok és rengettétek a szövimet! ezt a harcmodort választottad B-re is! csak annyira agyatlan vagy hogy óriást gyújtottál le! ez a végzeted!:D szal remélem maradt még újrád és nem használtad el az összeset G-ben a tekik újrázására na üdv csak ennyit akartam, Doni Kozák |
| All times are GMT +1. The time now is 11:54. |