Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Chat (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=49)
-   -   Írjunk együtt Bingókönyvet! (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=4078)

J.Ati 05-31-2010 23:20

Quote:

Originally Posted by Batu (Post 254550)
Eddig nem tudtam, hogy Te vagy az ellen.:) Engedd meg, hogy azt mondjak amit akarok. Szép dolog szétverni az orikat, míg a fele banda védelem alatt van. Semmi probléma, tudom merről fúj a szél. g-ben is kaptam mf-ként 17 mészárt csak úgy, egyik szövitársad benne volt abban a bandában is. Gondolom gerincproblémáitok nincsenek.:) De nem haragszom, játék az egész.:)

Nem csak én vagyok az ellen.Négyen vagyunk!
Mi nem Tibu stratégiával játszunk, hogy 1 ember 7 orival tolja :)

Kaptál két baráti fosztit, erre jött a gyújtás/rengetés.
Szerinted, ezután csücsülni fogunk?

G-ben meg nem volt 17 mészár tőlünk, mert menekültetek felfelé, és fentről toltátok a gyújtás/rengetés kombót.

Kb. így játszotok, de én nem haragszom rád, hiszen nem is ismerlek.

Dragi 05-31-2010 23:21

Quote:

Originally Posted by Batu (Post 254550)
Eddig nem tudtam, hogy Te vagy az ellen.:) Engedd meg, hogy azt mondjak amit akarok. Szép dolog szétverni az orikat, míg a fele banda védelem alatt van. Semmi probléma, tudom merről fúj a szél. g-ben is kaptam mf-ként 17 mészárt csak úgy, egyik szövitársad benne volt abban a bandában is. Gondolom gerincproblémáitok nincsenek.:) De nem haragszom, játék az egész.:)

őőő, itt akkor te rontottad el nem ?:D ha védelem alatt vannak miért nem mentél el amikor felléptek ?:P akkor mire kijöttek volna a védelem alól te is pont visszatudtál volna jönni.... milyen érdekes mi ?:D Így vállald a következményeket ehh :)

J.Ati 05-31-2010 23:21

Most írja szövim, hogy tényleg volt sok-sok mészár, de én nem voltam abban benne, viszont azt azért kaptátok, mert elúsztattátok a teki tarcsit nekik.

Dragi 05-31-2010 23:25

Kíváncsi leszek ez a topic eléri-e a Harcosok mennyiséget :D de kétlem :D

Batu 05-31-2010 23:28

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 254553)
őőő, itt akkor te rontottad el nem ?:D ha védelem alatt vannak miért nem mentél el amikor felléptek ?:P akkor mire kijöttek volna a védelem alól te is pont visszatudtál volna jönni.... milyen érdekes mi ?:D Így vállald a következményeket ehh :)

Pihenni jöttem b-be. Sem időm, sem kedvem nincs mostanában játszani. Nem vártam támadást senkitől, a szövit is ott szedtem össze. Múlt heti a-s hadakozás kivette az erőm....
Természetesen vállalom a következményeket, elvagyunk.

Batu 05-31-2010 23:31

Quote:

Originally Posted by Attila(: (Post 254552)
Nem csak én vagyok az ellen.Négyen vagyunk!
Mi nem Tibu stratégiával játszunk, hogy 1 ember 7 orival tolja :)

Kaptál két baráti fosztit, erre jött a gyújtás/rengetés.
Szerinted, ezután csücsülni fogunk?

G-ben meg nem volt 17 mészár tőlünk, mert menekültetek felfelé, és fentről toltátok a gyújtás/rengetés kombót.

Kb. így játszotok, de én nem haragszom rád, hiszen nem is ismerlek.

Azt hittem elég volt ami g-ben történt, nem számítottam a revansra, mint látod nem is azok a szövijeim. Csak azt sajnálom, hogy a többieket belerángattam olyanba, amihez semmi közük.:(

Dragi 05-31-2010 23:31

Quote:

Originally Posted by Batu (Post 254556)
Pihenni jöttem b-be. Sem időm, sem kedvem nincs mostanában játszani. Nem vártam támadást senkitől, a szövit is ott szedtem össze. Múlt heti a-s hadakozás kivette az erőm....
Természetesen vállalom a következményeket, elvagyunk.

Pihenni ? pont a B-ben azt 5.-ösön kéne nem ?:p:) vagy a Bahamákon

Batu 05-31-2010 23:33

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 254558)
Pihenni ? pont a B-ben azt 5.-ösön kéne nem ?:p:) vagy a Bahamákon

Hasonló a terv, csak kell 2k kör b-ben.....

J.Ati 05-31-2010 23:33

Quote:

Originally Posted by Batu (Post 254557)
Azt hittem elég volt ami g-ben történt, nem számítottam a revansra, mint látod nem is azok a szövijeim. Csak azt sajnálom, hogy a többieket belerángattam olyanba, amihez semmi közük.:(

Igazából, csak egy kis pénzt akartunk kivenni belőled. A többi esemény adta magát.

Sucó 05-31-2010 23:36

helló Batu!

rosszul tudod, mert 2-n vagyunk itt B-ben abból a szöviből akitől kaptál pár( állitásod szerint17)mészárt! mi nem számoltuk! Gondolhadod hogy nem érdemtelenül kaptad hiába állitod ártatlan voltál!
aztán egy másik szöviben voltm ahool szépen szarrá gyújtottátok és rengettétek a szövimet!
ezt a harcmodort választottad B-re is! csak annyira agyatlan vagy hogy óriást gyújtottál le! ez a végzeted!:D szal remélem maradt még újrád és nem használtad el az összeset G-ben a tekik újrázására
na üdv csak ennyit akartam, Doni Kozák

All times are GMT +1. The time now is 11:54.