Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Megvalósult javaslatok (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=23)
-   -   Az újrázás korlátozása rendeltetésszerű használatra. (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=3942)

Merengő 12-11-2009 12:34

Quote:

Originally Posted by Dynosaur (Post 232014)
:D nem azért írtam, vagy írta Kugyuleee, mert erre büszke lenne. Ez szerintem egy példa a rendeltetésszerű használatra. Nem nyereségvágyból, hanem azért, mert meggondoltunk valamit, nem voltunk elégedettek. Mire való az újra, ha nem erre?

elbeszéltek egymás mellett. mert senki se mondja azt nekem, hogy ha van szövid, nem küldöd át neki újra előtt azt amid van.. sutike erre gondolt szerintem...

és te meg mf-ként újráztál, ha jól sejtem, azért nem adtad át egyik szövidnek sem ami bent volt...

Dynosaur 12-11-2009 12:39

Quote:

Originally Posted by tisztelet63 (Post 232015)
elbeszéltek egymás mellett. mert senki se mondja azt nekem, hogy ha van szövid, nem küldöd át neki újra előtt azt amid van.. sutike erre gondolt szerintem...

és te meg mf-ként újráztál, ha jól sejtem, azért nem adtad át egyik szövidnek sem ami bent volt...

:D Van benne valami... :p Lényegében MF voltam... :) (szabadság előtt még szövi, aztán senki nem jött vissza szabiról, és státuszilag még tag, de amúgy mf, és ezért újráztam egy másik fajra, gondolva, hogy MF-ként megyek egy szintet gyorsan... :) )

Pool 12-11-2009 19:39

Quote:

Originally Posted by Dynosaur (Post 231969)
B-ben... Valamint lehetetlen ezeket az egyéneket "kirobbantani" a csoportból, vagy háborút folytatni ellenük, mert gyakorlatilag végtelen tartalékuk van... Mintha Amerika ellen harcolna a vatikáni gárda... :)

Már csak 7-en vannak, pedig semmi nem történt :)

monro 12-11-2009 19:51

Quote:

Originally Posted by Dynosaur (Post 232014)
És mit érsz 30 újrával? Ez már irracionális mennyiségnek számít újrából... :D
Nem hiszem, hogy bármikor el tudod ezeket úgy használni, hogy ténleg azért kezd újra, mert elrontottál valamit, vagy annyira lepusztítottak...

Voltegyszer egy szövim akinek ~4,297milliárd volt belőle :D Na az volt az igazán irracionális mennyiség főleg, hogy naponta tudtuk ujrázni :D

De kérdezzétek meg Atit mi lett a sorsa!
Saját magunk szóltunk a bug miatt... Hányan tettétek volna meg? ;)

Pool 12-11-2009 20:03

Quote:

Originally Posted by monro (Post 232045)
Voltegyszer egy szövim akinek ~4,297milliárd volt belőle :D Na az volt az igazán irracionális mennyiség főleg, hogy naponta tudtuk ujrázni :D

De kérdezzétek meg Atit mi lett a sorsa!
Saját magunk szóltunk a bug miatt... Hányan tettétek volna meg? ;)

Ez mikor volt, még a (h)őskorban? :D

monro 12-11-2009 20:11

Quote:

Originally Posted by LiverPool (Post 232046)
Ez mikor volt, még a (h)őskorban? :D

Jó régen...
Nem emlékszem pontosan mikor, de még 450K ponttal vezettek akkor az 1A-ban és ugyanolyan esélytelennek tűnt a többiek számára elérni ezt a méretet mint most a legnagyobb oriét.

D4rth 12-11-2009 21:00

Quote:

Originally Posted by LiverPool (Post 232044)
Már csak 7-en vannak, pedig semmi nem történt :)

a földátadáson és újrázáson kívül :)

Ati 12-11-2009 21:03

Quote:

Originally Posted by D4rth (Post 232052)
a földátadáson és újrázáson kívül :)

Nem látom, hogy jelezted volna, hogy szabálytalanságot észleltél, pedig ugye ilyenkor az a teendő, nem a nyilvános rágalmazás. Tudom, hogy ezt egyszerűbb, meg sokkal károsabb, és emiatt biztos valamiért számodra jobb is, ráadásul sikeresen szétoffolja a megbeszélést is, de mi lenne, ha az ilyentől tartózkodnál a jövőben?!

szinkoly 12-26-2009 21:55

Rendben, de akkor a felvetés megbeszélése ne maradjon már abba!
Tárgyaljuk ki akkor, hogy milyen módon lehetne ezt a lehetőséget korlátozni a játékban?

Pool 12-26-2009 22:07

Quote:

Originally Posted by szinkoly (Post 233872)
Rendben, de akkor a felvetés megbeszélése ne maradjon már abba!
Tárgyaljuk ki akkor, hogy milyen módon lehetne ezt a lehetőséget korlátozni a játékban?

Miért is kellene?

All times are GMT +1. The time now is 17:15.