![]() |
Quote:
.. van A topjában orim, .. nincs A-ban orim, de nem szeretnék menni. gondolom, ha nincs A-ban orim, akkor simán mehetek oda, mint eddig. :D az új csoport nem csinálna túl nagy pontkülönbségeket, ha az 1/A fele átmenne 2/C-be? |
Quote:
|
Quote:
Quote:
Quote:
|
Ha 30\30 torony barakkos elf vagy gyakorlatilag nem tudsz pénz szerezni csak csiga lassan. Szóval azért az elfek is megadják az árát a bunkerságnak.
|
Quote:
Ha 8K-n üt be valakit értékben többet vesztessz, mint 1K-n, minél magasabban vagy, annál több pénz a kényelmes. A-ban kiütnek a topból nehezebben hozod vissza magad 1milliárdból, mint ha B-ben ütnek ki. |
Quote:
|
Quote:
|
Mi lenne a biztosíték arra, hogy 1/A nem ürül ki így? Úgy értve, hogy nem lesznek óriási lyukak benne. Mert bármilyen jól hangzik a 2/C, nekem is tetszett, de ha A-s űröket eredményez, attól nem lesz könnyebb se jobb a játék A-ban, csak egy könnyítés lesz azoknak, akik nem akarnak ott játszani, ami elég vérszegény indok szerintem.
Padlócsempe ötlete, az A-s topok bontása talán egy kiegyensúlyozottabb rendszert hozna létre, mintha két kisfős, nagy pontkülönbséges csopi jönne létre. |
Quote:
De nekem is van egy problémám. Az 1A-ban vagyok 7-8 éve és eddig 3x voltam topklán vezére úgy, hogy mindig előlről kezdtem az aljáról. Jó lenne nekem is 4-5 személyiség, de ehhez forognom kellene és ennyire azért nem kell a plusz személyiség. Másnak viszont igen ezért nem végez érdemi játékot az 1A-ban mert csak lépcsőfoknak tekinti. Mi lenne ha engednénk megszerezni a személyiségeket fordulás nélkül az 1A-ban? Vannak követelmények minden személyiséglépcsőnél, talán ki lehetne alakítani olyan rendszert, hogy az 5.-re való lefordulás nélkül is tudjon valaki személyiséget gyüjteni. Ki tudja talán megszűnne ez a sok fordulnivágyó ori és végre az 1A-ra tudnának koncentrálni. |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 16:10. |