Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Megvalósult javaslatok (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=23)
-   -   Klánba történő ki- és belépések módosítása (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=3901)

Olasz 07-27-2010 13:52

Quote:

Originally Posted by LiverPool (Post 258909)
Végülis kell vmi, ha látják, hogy 2 körre alattuk egy klán, de se pénz/egység/elképzelés vmit is tenni, csak várni, hogy beütnek...

sztem...

Hát igen, legyen vagy pénz, vagy egység, vagy elképzelés!
Különben várhatják, hogy beütnek.

sztem

Remedy 07-27-2010 14:11

Quote:

Végülis kell vmi, ha látják, hogy 2 körre alattuk egy klán, de se pénz/egység/elképzelés vmit is tenni, csak várni, hogy beütnek...

sztem...

SZK/Fordulas van az ilyeneknek... :)

Pool 07-27-2010 14:33

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 258922)
SZK/Fordulas van az ilyeneknek... :)

Aztán majd marad 30 ország, akiknek a klánja mnt-s egymással :)
A fordulás meg nem mindig lehetséges, de sztem ha megvalósulna a könnyített sokan otthagynák az A-t...
Számomra érthető is, hogy milyen okokból

none 07-27-2010 15:38

Quote:

Originally Posted by LiverPool (Post 258924)
A fordulás meg nem mindig lehetséges, de sztem ha megvalósulna a könnyített sokan otthagynák az A-t...

kifejtenéd az okokat?

Pool 07-27-2010 15:49

Quote:

Originally Posted by none (Post 258934)
kifejtenéd az okokat?

Ha olvasod a fordulás könnyítését, akkor tudhatod...
Jó néhány játékossal beszélgettem mostanában skype, és eléggé lehangoló a véleményük A-ról, kb. 90%, ha tehetné, a lábát se tenné többet oda...

Xeper 07-27-2010 15:57

Quote:

Originally Posted by LiverPool (Post 258924)

Érdekes, hogy kisebb csoportokban nem okoz az problémát, hogy valakire kimegy egy olyan sereg, amit nem tud fogni -lejjebb verik a gyengébbet, vagy elszabizzák, és akkor csak a már kiküldött seregek érnek oda. Mégis egészen sokan játszanak. :)
Építhető olyan klán, amit nem lehet beverni, minden más megmozdulás másik csoportokban is létezik probléma nélkül -nem értem, hogy miért kellene meghagyni egy olyan kiskaput, amivel gyakorlatilag a szervezési hiányosságokat lehet kiküszöbölni (kevés pénz otthon, üres országok... vállalja a következményeit, aki ezt választotta magának!).

vityu 07-27-2010 16:14

Quote:

sztem...

Pool, őszintén:
- volt-e olyan néhány kirívó esetet leszámítva, hogy annyi pénz vagy egység nem volt nálatok, hogy szembe tudjatok menni?
- volt-e olyan, hogy életképtelen országokkal termeltetek úgy, hogy nem tudtatok volna mit csinálni?
- van olyan, hogy semmilyen elképzelés nincs arról, hogy mit tennétek, ha egy klán rátok állna?

Ha ebből egy igen, akkor nagyon el fogok szomorodni...

Pool 07-27-2010 20:44

Quote:

Originally Posted by vityu (Post 258942)
Pool, őszintén:
- volt-e olyan néhány kirívó esetet leszámítva, hogy annyi pénz vagy egység nem volt nálatok, hogy szembe tudjatok menni?
- volt-e olyan, hogy életképtelen országokkal termeltetek úgy, hogy nem tudtatok volna mit csinálni?
- van olyan, hogy semmilyen elképzelés nincs arról, hogy mit tennétek, ha egy klán rátok állna?

Ha ebből egy igen, akkor nagyon el fogok szomorodni...

Nem a saját klánomról beszélek...:)
Nálunk nincs ki-be ugrálás és míg én irányítom a klánt, nem is lesz...
Innen valaki egyszer léphet le a bajok elől, többet nincs rá szükségünk...

vityu 07-28-2010 09:46

Úgy érzem, hogy mindenkinek adott a lehetőség arra hogy olyan klánt építsen ki, amelyik meg tudja védeni saját magát akár védekezve, akár támadva. Így még mindig nem értem, hogy miért lehet menekülni... És azt sem értem, hogy miért nem érdekel ez senkit.

Pool 07-28-2010 16:19

Quote:

Originally Posted by vityu (Post 258986)
Úgy érzem, hogy mindenkinek adott a lehetőség arra hogy olyan klánt építsen ki, amelyik meg tudja védeni saját magát akár védekezve, akár támadva. Így még mindig nem értem, hogy miért lehet menekülni... És azt sem értem, hogy miért nem érdekel ez senkit.

Gondolom azért, mert bárki kerülhet olyan helyzetbe amikor szükség lehet rá (persze, van aki az gondolja, Ő nem, de ki tudja?)
Tehát jó egy ilyen kiskapu...:)

All times are GMT +1. The time now is 06:18.