![]() |
Quote:
Különben várhatják, hogy beütnek. sztem |
Quote:
|
Quote:
A fordulás meg nem mindig lehetséges, de sztem ha megvalósulna a könnyített sokan otthagynák az A-t... Számomra érthető is, hogy milyen okokból |
Quote:
|
Quote:
Jó néhány játékossal beszélgettem mostanában skype, és eléggé lehangoló a véleményük A-ról, kb. 90%, ha tehetné, a lábát se tenné többet oda... |
Quote:
Építhető olyan klán, amit nem lehet beverni, minden más megmozdulás másik csoportokban is létezik probléma nélkül -nem értem, hogy miért kellene meghagyni egy olyan kiskaput, amivel gyakorlatilag a szervezési hiányosságokat lehet kiküszöbölni (kevés pénz otthon, üres országok... vállalja a következményeit, aki ezt választotta magának!). |
Quote:
- volt-e olyan néhány kirívó esetet leszámítva, hogy annyi pénz vagy egység nem volt nálatok, hogy szembe tudjatok menni? - volt-e olyan, hogy életképtelen országokkal termeltetek úgy, hogy nem tudtatok volna mit csinálni? - van olyan, hogy semmilyen elképzelés nincs arról, hogy mit tennétek, ha egy klán rátok állna? Ha ebből egy igen, akkor nagyon el fogok szomorodni... |
Quote:
Nálunk nincs ki-be ugrálás és míg én irányítom a klánt, nem is lesz... Innen valaki egyszer léphet le a bajok elől, többet nincs rá szükségünk... |
Úgy érzem, hogy mindenkinek adott a lehetőség arra hogy olyan klánt építsen ki, amelyik meg tudja védeni saját magát akár védekezve, akár támadva. Így még mindig nem értem, hogy miért lehet menekülni... És azt sem értem, hogy miért nem érdekel ez senkit.
|
Quote:
Tehát jó egy ilyen kiskapu...:) |
All times are GMT +1. The time now is 06:18. |