Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Megbeszélések (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=35)
-   -   1/A felpörgetése. (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=3873)

kazshu 02-26-2010 17:26

Sziasztok,

a sok off miatt a vége felé picit elvesztettem a fonalat... Én a valami mást kéne csinálni opcióra szavaztam. Szerintem az alapvető bajt a top-ban való üdülkélés jelenti, nincs semmi kényszer/cél, hogy onnan távozni kelljen, mint a többi szinten. Ilyenekre gondolok: 4000 kör után kötelezően szintlépés 5-be/szint újrakezdése/szk ha nem akarja a másik oriját fagyasztani. Az A-t már 3-szor csináltam végig, köszönhetően a klánomnak. 1szer gnómként harcoltam fel, 2-szer elfként fedezgetve.

Ati 02-26-2010 17:47

Quote:

Originally Posted by kazshu (Post 242506)
nincs semmi kényszer/cél, hogy onnan távozni kelljen, mint a többi szinten

Így van, ez a lényege. Ha évekig játszol valamivel, fejleszted, akkor ne jöjjön el kötelezően a pillanat, hogy mindent ki kell dobnod az ablakon.

Gabro 02-26-2010 23:10

Quote:

Originally Posted by tisztelet63 (Post 240771)
orknál 18% ház 14%kocsma 9% templom raktár meg bankot nem számolom mert elhanyagolható :) 7500 hekin sok az elf számoljunk kb annyival :)
fentebb 8% tanyát írtál az elfhez ami 600 tanya 7500 hekin amihez 9k ember kell.. és alá már nem nagyon tud mit tenni intézőbe .. hacsak nem a templomot, vagy kocsmát, de én a tornyot tenném.. 7500hekin kell kb 90k emeber nem tudom mennyi jön egy lopásra, de szerintem kilopható a tornyok egyrészéből az ember.. én már támadtam így, és bevált, de ha hülyeséget írtam, akkor nyugodtan javítsatok ki :)

egy régi dolog, de most beleolvastam megint, és hát felszólított a javításra...

én speciel elf ott, és a tanya mehet nyugodtan a torony alá:
- van szövetségi raktár
- egy kis éhezés karcsúsít:D
+ van más fölös épületem is....

aki meg a tornyimból akarja kilopni a népet...hát az jó messziről kezdje és sok feles haverja legyen..:D

és hogy ne legyen totál off:
az pörgetné fel az A-t, ha mondjuk "akció"-t hirdetnél Ati, pl. aki márciusban lefordul az egyből 2 plussz szemet kap..:D
én nagyon meggondolnám..:)

Pacsi 02-27-2010 07:54

Quote:

Originally Posted by Gabro (Post 242586)
egy régi dolog, de most beleolvastam megint, és hát felszólított a javításra...

én speciel elf ott, és a tanya mehet nyugodtan a torony alá:
- van szövetségi raktár
- egy kis éhezés karcsúsít:D
+ van más fölös épületem is....

aki meg a tornyimból akarja kilopni a népet...hát az jó messziről kezdje és sok feles haverja legyen..:D

és hogy ne legyen totál off:
az pörgetné fel az A-t, ha mondjuk "akció"-t hirdetnél Ati, pl. aki márciusban lefordul az egyből 2 plussz szemet kap..:D
én nagyon meggondolnám..:)

Ha lenne ilyen akció, Én biztos élnék vele :)

RRRrrr 02-27-2010 07:57

szerintem még nagyon sokan élnének vele. én is;)
bár nem tudom hogy játék szempontból mennyire lenne jó, de hogy lefordulnék az elfemmel az tuti

Merengő 02-27-2010 11:20

én ezt valami kikötéssel támogatnám csak :) pl: aki régóta topba ül.. vagy aki 10k heki felett tud fordulni. mert aki felüt a top aljáig, ne kapjon már rögtön 2 + személyisget, ha amúgy is lépett volna :)

RRRrrr 02-27-2010 11:40

ezt a 10k heki felettit is támogatnám amugy;)
de tényleg, mert a toppot el lehet érni egy jó klánnal aránylag hamar, de 10-15k hekit nem eccerü összehozni.

RRRrrr 02-27-2010 11:41

nyiss neki egy témát a megfelelő helyen;)

Remedy 02-27-2010 13:11

Quote:

Originally Posted by RRRrrr (Post 242630)
nyiss neki egy témát a megfelelő helyen;)

Inkabb ne. Ugy hulyeseg, ahogy van, ez az otlet. :)

RRRrrr 02-27-2010 13:47

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 242637)
Inkabb ne. Ugy hulyeseg, ahogy van, ez az otlet. :)

:):D Nahjó, de hátha;)

All times are GMT +1. The time now is 05:26.