![]() |
Quote:
De amit írtam a tolikkal, az továbbra is él, a több varival rendelkező vari hadis ellen. Mármint ha nem fér be varival, akkor megnézik az épületeit... Quote:
Hát igen támadni. Csak ez esetben, szerintem többe kerülne a hús mint a leves. Vagy hogy is van ez... Tehát az rendben van, hogy beütnénk őket.:D De ők sokkal többször ütnének be cserébe. Mint amikor valaki hirtelen felindulásból kitámad full sereggel, erre jujj de jó, az egész szövi szerez rajta területet szindróma. Szerintem |
+a 3 óriást is lehet meszelgetni tolival. igaz hatásfok kevés de ha 4-en piszkáljátok pár napig akkor azért hat :)
kérdés h meddig engedik:D |
Quote:
|
és a hullák?
sziasztok én végigolvastam az egészet és 1 utalást sem találtam hogy vmiért jó lenne a 4 hulla felállás de olyat sem hogy életképtelen. Miért nem foglalkoztok ezzel a gondolattal? Annyir gáz a 4 hulla?
|
Hali Kubi!
Quote:
Nem értem hogy miért olyan felállst képviselsz amiben még nem is játszottál, az egészről csak annyi tapasztalatod volt hogy a szövidet szétverte 4 hadis vándor, amit öszintén szólva nem csodálok, legalábbis ahogy eddig megismertelek. Azt meg végképp nem értem hogy miért nyalsz olyanoknak akik bealáztak, de mindegy te tudod. Quote:
Ennél nagyobb marhaságot pedig régen hallottam. Ezt te találtad ki vagy neked is mondták? Szerinted egy full hadis szövi megengedheti magának hogy vakon rutinból fosztogasson másokat????? Quote:
De nem az a célom hogy fikázzalak, csak lásd be hogy nem úgy működik egy szövi mint ahogy elképzeled. |
Quote:
én ezt a felállást képviselem: 3 varis/tolis elf/tudós 1 varis óriás/tudós a hadisok közül ketőt simán 4 kör távolban tudnak tartani rengetéssel, a másik kettő pedig esélytelen arra hogy beférjen:p |
megnyugtatlak, lazán kimennek vakon fosztani. az a szellemi erő, amit 2 hadi 1 hadivari 1 haditoli képvisel megvédi őket a kísérésektől. meg két ablakot belőnek és ha csak nem utolsó mp-be küldöd a sereget megvédik magukat
"én ezt a felállást képviselem: 3 varis/tolis elf/tudós 1 varis óriás/tudós" mi is ezt csináltuk L-ben, de a varis túl sebezhető, jobb a 4 elf, elhiheted |
Quote:
Látom beletapintottam a lényegbe. :) Elösször is minket nem támadtak meg. Egy ütést nem kaptunk tőlük. Beszéltem velük, és azért úsztuk meg, mert pont másik 2 szövivel háborúztak. És nem akartak még több tolist maguknak. De ha látod a gömbüket, és esetlegesen elgondolkozol, hogy mi lenne ha ő megtámadna, erre én mit lépnék, stb... És ők elég jól ki vannak épülve. Nincs annyi lehetőségünk, hogy mire mit lépjünk, mint a csoport többi szövije ellen. Ennyi. Az elfről meg már annyiszor le lett írva, de neked elmondom még 1x. A varis befér, a toli nem esete, a varis leviszi a készültségét, a tolis rongyra lopja... A varis nem fér be, a tolis igen, akkor a tolis leöli a varikat, és a vari már befér. Ha egyik se fér be, megy a sereg... Elösször 2. utána már mehet több is. :D De akár, ha a hadis befér lövöldözhet is pár tűzgolót, megnézve mi hullik, vagy akár rengethet is, és ha nem dől torony, akkor annak az elfnek kampec.. :) És tényleg nem ismersz. Elég 1szerűen gondolkozol, de a korod miatt megbocsátható. csak kérlek ezt a hangnemet hanyagold, mert én sem így szóltam hozzád. Nem is értem, hogy lehet még szürke a kis kockád. :D |
nem fért be egyik se, eléggé élezett elfek voltak, de kérlek hagy ne kelljen magamat védenem ezügyben. nincs értelme ennek
|
Quote:
Nem kell védened magad. Én se értem nekem miért kell védenem a véleményem :) markuszal szemben. |
All times are GMT +1. The time now is 05:40. |