![]() |
Bleedingme: A Bleeding Me című Metallica szám nyomán
Ambulancia (ország név): sok ország név "ia"-val végződik, és ez jutott eszembe, mer gondoltam humoros:D |
Quote:
nevem van:);) Harkonnenre is meg Harkonnen's revengere is emlékszem (Gee-nek is valami ilyesmi neve volt asszem:rolleyes:), de hogy loptál vagy próbáltál, hát arról gőzöm nincs:o mindenesetre jó az angol, amik nem történnek váratlan dolgok:mad::( |
Legújabb tagunk: halfarkas
Hm, van egy tippem a magyarázatra :) |
Halfarkas ;)
(Stercorarius Briss., a hosszu szárnyu uszók rendjébe, a sirályfélék családjába tartozó madárnem, mely nevét ragadozó természetéről nyerte. Csőre töve viaszhártyával ellátott, ez alatt a csőr közepe előtt vannak az orrlyukak. Az első evező toll a leghosszabb, a fark ékidomu, 12 tollas. A csüd a középső ujjnál hosszabb. É.-i vidékeken élnek. hat faja közül hazánkban eddig csak kettő ismeretes, u. m. a St. pomarinus Temm (Lestris ppomarinus), hazánkba csak ritkán, télen és ősszel látogat el; és a St. parasiticus Temm (Lestris parasiticus). Nálunk csak őszkor fordul meg. Kíváncsian várom a mgyarázatot...:rolleyes: |
Bocs elfelejtkeztem, hogy írtam ide :)
A lényeg, hogy szerintem ugyanazt a TV műsort néztük aznap, vagy előző nap (nem emlékszem pontosan), amiben említették ezt az állatot. Ha nem a műsor miatt választotta azt a nevet, akkor véletlen egybeesés :) |
Drangia-a drang német szó, törekvés, előretörés jelentéstartományban tetszett meg.Ebből a szokásos végződéssel lett orinév.Az első orimé.
Borderline-angol,határvonal a jelentése.Ne lépd át, mert következményei vannak:D |
Drang-nak hívják a Star Wars hivatalos könyvfolytatásában a csempészfőnök - Talon Karrde- egyik vornskr-ját is.
|
Quote:
|
Líthas!
Csak hogy stílszerű legyek! :D Darun volt az első netes nickem és nagyon sokáig el is kísért! Aki mélyebben elmerült a MAGUS irodalmában, az tudja hogy kit takar ez a név. Érdekes hogy még a szerepjátékos kollégák között is alig akadt anno aki ismerte volna! Most páran biztos felszisszennek majd, mások meg nevetni fognak. Minden orimat máshogy írom alá. :D Itt és most csak két anarchos orimat leplezném le. Erendor: az első orim, őt asszem Syned-ként szoktam aláírni. Erendor egy álltalam kitalált fantasy világ birodalmának a neve, a Syned meg... a polgári nevem angol formájának a tükörképe :D Daargard: Eddígi utolsó orim. Őt "the Blind Guardian" néven írom alá. Az ori név és a nick is zenével kapcsolatos, akik szeretik a metált, azoknak nem kell magyarázni. Ha jól rémlik, mind a kettő egy szám címe. A folytatás legközelebbre marad! :D Darun/Syned/Guardian ui.: nem vagyok azonos deego-val, és mivel a Daargard ori név, jobb szeretem a Guardiant! Már én se szólatom Ardit kyr-nek! Legyen meg ez visszafelé is! Thc! |
Quote:
és Én még azt hittem, hogy valami daruról leugrani akaró öngyilkosjelöltet takar a név :p |
All times are GMT +1. The time now is 01:34. |