Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   Bővített fórumok (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=3047)

Ati 06-19-2008 20:30

Quote:

Originally Posted by Hmmm... Sati (Post 180865)
Ati:
Az neked szerintem nem üzlet hogy szabin vannak az orik.
Mivel nem telnek a vip körök.
szvsz.

Néhány ember idegeinek viszont kifejezetten jót tenne, úgyhogy a figyelmeztetés továbbra is áll. Sajnálom, de tapasztalat, hogy a legkisebb változástól is egyesek úgy de úgy fel tudnak háborodni...

[HTPA]GeeForce 06-19-2008 20:33

nem lesz ez így rossz, csak alakuljon ki.

meg ugye anarchhal kéne valamit kezdeni. kellenének a "szőnyegek", és ugye megtelnek a fórumok a sok ori miatt. napi 100 orit lehet felvenni, aztán van akinek 3-4-5-600 országa van. csak az anarch keménymagját képtelenség lenne felvenni 2 hét alatt...

de egyre szimpatikusabb a dolog.

Phoenix 06-19-2008 20:33

Mostanában gondolkodtam el rajta, hogy vissza kellene térni a Hódítóhoz, de így köszi de nem. Nekem a fórum megadta a legfontosabbat a világon. A mennyasszonyomat. Igaz, az ismerkedésben először az öccsét ismertem meg, mint újonc, aki nem igazán értett pár dolgot a játékban, de innen eljutottunk odáig, hogy vele meg a legnagyobb barátságban vagyok. Ezért köszönet jár, és azért is hogy összeismerkedtem a "Nagyokkal!" Akik nekem már szinte legendába illenek (Neveket nem sorolnék fel, mert szégyelném, ha kihagynék valakit), rengeteg ismerőst, élményt gyűjtöttem. Anno mindenki kedvence a szilveszteri szinesfórum, ha másért nem is, de azért mindenki legalább benézett és akkor is elbeszélgettünk kicsit. Értsd meg Ati, itt nem az a lényeg, hogy barátokkal beszélgessünk, hanem az hogy új ismeretségre tegyünk szert vagy egy kezdőnek segítsünk, mert "nem tudja, hogy hol lehet több tábornokot képezni".

Összefoglalva, vissza akartam jönni, a társaság miatt, az új emberek miatt, de így köszönöm nem kérek belőle és ezzel sokan vagyunk így. A Hódító egy életérzés volt, de ez kezd kihalni. Sajnálom.

Pedig amikor a fórumon beszéltük, hogy majd a nyugdíjjas klubból egész nap majd lehet nyomatni :)

ui: Ati: próbáld meg elviselni a kritikát és ha nem is tetszik egyik-másik beírás, azért illik rá válaszolni és nem csak a szavakat kiforgatni. Ezt is még tőled tanultuk. Légy jó tanár.

Dragi 06-19-2008 20:36

Quote:

Originally Posted by Phoenix (Post 180871)
Mostanában gondolkodtam el rajta, hogy vissza kellene térni a Hódítóhoz, de így köszi de nem. Nekem a fórum megadta a legfontosabbat a világon. A mennyasszonyomat. Igaz, az ismerkedésben először az öccsét ismertem meg, mint újonc, aki nem igazán értett pár dolgot a játékban, de innen eljutottunk odáig, hogy vele meg a legnagyobb barátságban vagyok. Ezért köszönet jár, és azért is hogy összeismerkedtem a "Nagyokkal!" Akik nekem már szinte legendába illenek (Neveket nem sorolnék fel, mert szégyelném, ha kihagynék valakit), rengeteg ismerőst, élményt gyűjtöttem. Anno mindenki kedvence a szilveszteri szinesfórum, ha másért nem is, de azért mindenki legalább benézett és akkor is elbeszélgettünk kicsit. Értsd meg Ati, itt nem az a lényeg, hogy barátokkal beszélgessünk, hanem az hogy új ismeretségre tegyünk szert vagy egy kezdőnek segítsünk, mert "nem tudja, hogy hol lehet több tábornokot képezni".

Összefoglalva, vissza akartam jönni, a társaság miatt, az új emberek miatt, de így köszönöm nem kérek belőle és ezzel sokan vagyunk így. A Hódító egy életérzés volt, de ez kezd kihalni. Sajnálom.

Pedig amikor a fórumon beszéltük, hogy majd a nyugdíjjas klubból egész nap majd lehet nyomatni :)

ui: Ati: próbáld meg elviselni a kritikát és ha nem is tetszik egyik-másik beírás, azért illik rá válaszolni és nem csak a szavakat kiforgatni. Ezt is még tőled tanultuk. Légy jó tanár.

Hát igen engem is fórumon karolt fel egy Tiszteletre méltó Főnix madár ;) :) aki remélem azért még meghív az esküvőre :)))))

Ati 06-19-2008 20:36

Quote:

Originally Posted by Phoenix (Post 180871)

Nem érzem kritikának, hogy ha egy előre bejelentett teszt-időszakban, amikor minden gyengébb idegzetű ember direkt meg lett kérve, hogy maradjon távol, valami változás történik, akkor azonnal megjelenik X ember, aki fennhangon közli, hogy törölni fog. Nem is tudom már hányadik alkalommal persze. Kritikának a konstruktív kritikát tartom, eddig olyan talán 1 volt innen a fórumról, és egy privátban.

Elme 06-19-2008 20:38

szia Cassy:)))
a fórumon nemtok köszönni, így megteszem itt

Zoli 06-19-2008 20:41

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 180874)
Nem érzem kritikának, hogy ha egy előre bejelentett teszt-időszakban, amikor minden gyengébb idegzetű ember direkt meg lett kérve, hogy maradjon távol, valami változás történik, akkor azonnal megjelenik X ember, aki fennhangon közli, hogy törölni fog. Nem is tudom már hányadik alkalommal persze. Kritikának a konstruktív kritikát tartom, eddig olyan talán 1 volt innen a fórumról, és egy privátban.

Építő kritika nem feltétlenül a pozitív kritika...

Phoenix 06-19-2008 20:43

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 180873)
Hát igen engem is fórumon karolt fel egy Tiszteletre méltó Főnix madár ;) :) aki remélem azért még meghív az esküvőre :)))))

[OFF]Ezt már megbeszéltük ;)[/OFF]

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 180874)

Konstruktív kritika? Ez a fórum megoldás legyen mint egy opció a régi fórumrendszer mellett. A régi játékosok hagyománytisztelők és szeretők és ha csak az a pár illető lenne büntetve, akkor több ilyen jó emberke lenne nevelve is.

Cassandra 06-19-2008 20:44

Quote:

Originally Posted by Elme (Post 180875)
szia Cassy:)))
a fórumon nemtok köszönni, így megteszem itt

Szia:)
Úgylátszik nem sunnyogtam elég alaposen.:p

Akartam még ide írni, de nincs értelme. Megvárom mi sül ki ebből az egészből. Bár azt megjegyezném, hogy szerintem az én kompromisszumkésségemmel meg a változásokkal kapcsolatos viselkedésemmel eddig ritkán volt probléma, de ha valamit hülyeségnek tartok, azt ki is mondom, ugyanúgy, ha valamit jónak, azt is.

Lehet a hiba bennem van. Sry azért mert egyenes vagyok. Megpróbálok megváltozni.;)

Dragi 06-19-2008 20:44

Kuss gyökér :D

........[MODERÁTOR] (#) , 2008-06-19 15:24:30

ki a fasz vagy?:D

............... (#) , 2008-06-19 15:21:20

meghívtak egy fórumba ...... asszem erről pofáztam .....

All times are GMT +1. The time now is 02:55.