![]() |
Percekből óra...
Órákból nap... Napokból év... Évekből egy élet... Így alakul minden Földön és égen Boldog születésnapot Kívánok Néked.:) |
Quote:
Megetetted már a halakat? Tudod, kik a cserit őrzik, No meg az ebédet főzik. :) De ne térjünk el a tárgytól, Vajon ki mit vár a mától? :D Mindjárt alvás, az éjszaka ura, Aztán holnap jön a tor-túra! ;) Tor-túráról jut eszembe, miközben tortát nézek merengve... Rád is új vers vár hamarost, de előbb megkerüljük a Marost. ;) |
Utunk vezetett hegyen-völgyön át
De leginkább csak völgyön át.:D A vidék csak hírből ismeri a hegyeket De így is botladoztunk éppen eleget.:D Fárasztó nap volt, ám így is megérte Elöbb megvoltunk mint bármelyikünk remélte.:p Eltévedésnek réme lebegett végig elöttünk De a végcélhoz csakhamar így is elértünk. Sajgó kezem, sajgó lábam, immáron nem sajog már Mi mégis fáj még, azért "sírni" igazán kár. Szemem elött már csak egy szép emlék lebeg Egy nap emléke, mikor együtt lehettem Veled.:) |
Éjfélt ütött már az óra,
térjetek hát nyugovóra! Éjfél elmúlt, de már dél is, Szülinapozok én mégis! Nem sajátot, az már elmúlt, Cassandráét, kinek ma van szülinapja, ezért boldog szülinapot kívánok Neked! :D |
Quote:
Éjfélkor tértem én is nyugovóra. Köszönöm a jókivánságokat És most nem egyedül Neked Hanem itten mindenkinek.:) |
Csillagok közt...
Mivel ez a hódító fórumán született, ezért berakom ide, hozzáfűzve, hogy már jó ideje nem írok verseket, míg szerencsére ISHAnszi még írogat néha...:)
"Csillagok kozt... Csillagok közt éltem akár egy angyal Ébredő reménnyel szárnyaltam a nappal Láttam minden könnyed álmaid közt jártam Bennem volt reményed ám én messze jártam Fényem elhalványult eljött már a hajnal ekkor döbbentem rá egyedül maradtam Lassan járom most már kerek e világot Nélküled kevésnek érzem az igazságot CreaturesLand (#113208), 2002-11-04 20:59:36 ~.~ Konnyeimbol... Konnyeimbol lettel - Te elsuhano. Angyal - Ebredo Remeny. Csillagok hullnak. Csak hullnak Le - Labaid ele. Tej-uton futunk Te meg en. Szivem minden dobbanasa - Beragyogja halvanyodo fenyed - Zuzmaras Ejnek idejen. Ha majd Hajnal - Orok hunnyadasra ter. Ne felj. Gyemantfennyel tukrozodik vissza Szivunkbol - e meggyotort Vilagra - szerelmunk Lelke. Hofeher. :-* ♥ ISHA-TON (#34550), 2003-06-02 23:09:44 " |
Csak, hogy megmaradjon az utókornak:)
Meghasad az ég A terhek alatt S megdermed a szív Mint egy rideg jégcsap Az álom nyugalmat És békét hoz a szívnek Az éjjel vágyat S új reményt ébreszt Meghasad az ég És felragyok a nap Szívedben elolvad A fagyos jégcsap. *** Kesergés óráján Egy zúgolódó szigeten Tajtékzó lelked Nyugalmat nem lelhet... De közeleg egy új nap Mely új reményt igér Szaladj elébe Te Ki semmitől se fél... |
Jővőm emléke...
Sötét árnyak útján Lázasan didegegve Saját múltam nyomát Kutatom kétkedve... Múltam nyomát Mi majdan jövőmhöz vezet Múltam nyomát Mely kérdésemre felelhet... Jövőm felöl a fellegek Lassan oszlanak Bennem a kételyek Emlékké foszlanak. Jövőmnek emléke Szemem elött lebeg Jövőm emléke Reménnyel tölt meg engemet. |
Élénken zöldellő
Napozó fák alatt Napozó gyíkok Lomhán játszanak. Zizzen a fű S gyíkunk menekül Majd megáll S a napfényben Újra elmerül. Körbenézel s látod Mi szemed elöl Eddig félénken bujdokolt Látod, hogy mindenütt Végre igaz tavasz honol. |
Ezek nagyon szépek :) Köszönöm Cassandra :) és a többieknek is...csak így tovább ;)
|
All times are GMT +1. The time now is 00:48. |