![]() |
Tegnap igértem, hogy ma nappal csinálok egy statisztikát a normál csoportokban, hogy van-e olyan csoport, ahol a fellépési maximum 10-szerese fölött van ország. Van ilyen.
Ennek fényében a 10szeres szorzót keveslem, nem szeretném, ha a normálnál könnyebb helyzet alakulna ki. A 20szorost feleslegesen soknak tartom, annyival nem lépte túl a normálban a maximumot, úgyhogy én egy 15-szörös szorzót javasolnék. D-ben így 2400 hektáros fellépési maximummal számolva a 36.000 hektár fölötti országoktól kezdődne a topX számytása, az e fölötti területtel rendelkező országok nem számítanának bele. |
15szörös szorzóval:
1 személyiséges ori topban 7300 hekitől kb. 2 személyiséges ori topban 8900 hekitől kb. 3 személyiséges ori topban 11600 hekitől kb. 4 személyiséges ori topban 15800 hekitől kb. ez is elfogadható, úgy érzem :) |
szerintem is teljes mértékben elfogadható és így lehet forditani a több szemes orikat is! :cool:
|
A 2-3-4szemest plizz vki számolja ki,hogy mostani állás szerint mennyi hekiről tudnak lépni a csopikból...
|
sziasztok!
én 2 orival vagyok D-ben és nagyon jól jönne ez a változtatás.:) én eddig magamat ütöttem és így tudtam felvinni az egyik orimat 9k hekire de mivel már 3 k kati kell 1 hekihez asszem sokkal följebb nem tudok menni.sajna akinek nincs fönt orija amiből tud utalni annak szinte lehetetlen elérni a top-ot. ez a változtatás nagyon jó ötlet:) |
Quote:
Quote:
|
Quote:
Member Belépés dátuma: 2006-01-28 Üzenet: 348 Arden Alapértelmezett 15szörös szorzóval: 1 személyiséges ori topban 7300 hekitől kb. 2 személyiséges ori topban 8900 hekitől kb. 3 személyiséges ori topban 11600 hekitől kb. 4 személyiséges ori topban 15800 hekitől kb. ez is elfogadható, úgy érzem Parancsolj :D |
Ez csak a d-csop Ati:))
|
Y:
1 szemes ori: 510 heki kb. 2 szemes ori: 600 heki kb. 3 szemes ori: 710 heki kb. 4 szemes ori: 810 heki kb. H: nem változtat semmit. folyt köv... |
H ba nem változna semmi:)
M be nagyjából a 16. helytől indulna a topx számítása Y ba meg nemtom:)) de itt a büvös egyenlet és bárki kiszámolhatja: csoport létszáma = a top30% top22% ezek = b top15% top10% (1700*15)= a hozzá legközelebbi területnyi ország helyezését beírni:) a*b+(1700*15)= a topb kezdete |
All times are GMT +1. The time now is 16:40. |