![]() |
Quote:
Ízlések, és pofonok! :) Meg kell jegyezni, hogy láttam már iszonyat jó oscar-díjas filmet, és oscar nélkülit is! :D |
Én a napokban megnéztem a rambo 1,2,3,4-et.
Talán az első rész volt a legjobb:) |
Quote:
|
Quote:
A rambo 4. része amúgy nemrég jött ki:) Még kéne egy régi film,de azt nem sikerült megszerezni. -Bill és Ted zseniális kalandja Ez az a film amikor a telefonfülkével utaznak az időben. Biztos ismeri mindenki. |
Quote:
|
Nemzet aranya2: Ismét egy modern Indian Jones történet, bár ez most jobb volt, mint az előző. Bár voltak benne képtelenségek, de egészen nézhető volt. Mondhatni tetszett. Sokat dobott Nicolas magyarhangja a filmen.
|
remélem beleillik a témába:
Én pénteken néztem (hozzátenném, kolleganői behatásra) Sex és New Yorkot. Kollektíve mentünk, csak lányok. Persze hozzátenném, hogy én egy részt sem láttam a sorozatból (tudom, szégyen), míg a többiek totál függők. Hát mit ne mondjak... a film még csak hagyján. No de voltak olyanok, akik (nem hazudok!!!) kisestélyiben!!!! mentek el a moziba megnézni - meg ugye előre megbeszélt magassarkú, dress, cosmopolitan satöbbi. Mondanom sem kell, teljesen kilógtam a sorból :) A film maga teljesen nézhető, ha épp romantikára vágyik az ember, még annak is, aki a sorozatból egy részt sem látott, mert a kommentátor mindent olyan szinten magyaráz el, hogy még egy 3 éves szőke lány is megérti. Néhány részen még kacagni is lehet, és természetesen sokaknak a papírzsebkendőt is elő kellett venniük. Ezelőtt a Nem vénnek való vidék-et néztem (sztem közepes) meg a A vs P 2-t (ez utóbbira tök egyedül ültem be a moziba, hihi). Rég láttam jó filmet, na. :) |
Az arany iránytű
Nekem erről a filmről egy játék jut eszembe: dungeon Lords. A technikia és a mágia keveredése. A film nagyon zavaros és túl sok szálat akar futatni. A megértéshez a könyvet kell olvasni. |
Quote:
Zavaros??? Egysíkú, sablonos és szép = egyszer nézhető film. Dehogy zavaros lenne? Természetesen egy film soha sem vetekedhet egy könyvvel. |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 02:15. |