![]() |
Quote:
|
Én simán beáldoznám az 1 db 400k hekis orimat a klánosdiért :)
Semmi értelme az ekkora oriknak,aki ezt nem akarja megérteni,le kell verni,ennyi. Pont én mondom ezt,hehe :) |
egyetértek Neverrel :)
a fenti orim simán beáldozom,ha lesz vmi klánszerű izé,mert 0 értelme van annak az orinak :) |
lehet h új szint lenne a megoldás, 20k heki max lépéssel, 10 ori maxal
D-ből 1500 normál és 500 top 30% körrel lehetne felmenni, vagy épp az új lépési szabájok szerint [csakis] a több személyiségűeknek lelépni Y-ba, persze csak ha van fent 1/...-ba orijuk[ de annak is a top feltételek teljesítésével] 1/... lépési feltételei Y-ba lehetnének ezek: 2500 normál kör és 1000 top30% kör + ha több személyiségű akkor a megfelelő szigorítások. |
azért is mert pl nézzünk engem, crazyt, chaost és jupit pl, nekünk már jóval több mint 10 orink van a szinten, a többivel mi lessz? ezért lenne jobb az új szint, tudom h most ellent mondok magamnak, de hiába lenne akár az egész csopi újrázva úgy ahogy van, az oriszám kérdés nem oldódna meg
|
kezdjük ott h a topból legalább 60 ori fellép D-ből 1/..-ba és akkor a top kezdete leesne 500kra és onnan is lehet lépni, nem kell feltétlen 20k-ra menni, de aki akar onnan is léphet
|
D-ben a min heki megszünne és 1/... ba lenne helyette
|
Ok de akkor a klánrendszert hogy csinálod meg .
Meg a D be akkori irelisan sok idött kell eltölteni mondjuk most szerintem holnap a szavazás után ugy is kényszer helyzet lessz mert egy kicsit nehéz lessz a fedezgetés . |
A fedezgetés nem nehéz,hanem unalmas...
Abszolút semmi nehézség nincs a topba kerülésért D-ben(bár amióta lehet ütni,ez azért nem igaz:) ),csak épp dögunalom. |
Quote:
miért akarsz mindenáron fedezgetni?:P ütéssel simán el lehet érni a kellő hekit a megfelelő időn belül:P klán rendszer meg 1/A szerűen kis multit belevíve a köv szinten 1/...-ban lenne:P |
All times are GMT +1. The time now is 22:09. |