![]() |
amikor azt mondtam mindent elintézek hát ezt véletlen kifelejtettem :)
|
Tudom Grabi szivem nem tudsz ujjat mutatni nekem ismerem a korlataidat (Nincsennek) :D
|
Quote:
|
Quote:
|
Sziasztok!
Nekem is lenne pár kérdésem az 1A-val kapcsolatban. 1: A klán raktára egy látható dolog-e? Gondolok itt arra hogy ezt más klánok lopkodhatják? 2: ha egy hadis "tanyafree" akkor hogy eteti a sereget? Persze tudom, hogy a klán raktárból, de onnan kapja automatikusan? Most hirtelen csak ez a két dolog volna ami még nem tiszta az 1A-val. Köszi |
A klánraki nem lopható, de ez benne van a súgóban is...
A tanyafree hadis meg helytartó révén eteti klánrakiból a sereget, esetleg manuálisan kiveszi a kaját. Kezdésnek az 1/A súgót mindenképp tanulmányozd át alaposan. |
Quote:
azért merülnek fel ilyen kérdések, mert az 1/A súgója pont nem ír semmit ilyen dolgokról! Vajon a klánrakiban kopik-e a teki? Sose tudod meg, csak ha megkérdezed! A támadásokról sem ír semmit, csak alapokat, de vajon mi történik, ha egy 7 fős klán támad egy 4 fős klánt? Lehet hogy csak én nézem rossz helyen, akkor világosítsatok fel, hol találok válaszokat ezekre a kérdésekre? Ebben az egészben csak az a borzasztó, hogy mivel szerintem nincs tisztán leírva, vagy hiszek a válaszadónak, vagy nem! Velem már történt olyan, hogy két válaszadó majdnem hajba kapott a kérdésemre:eek: Előre is köszi a segítséget:) |
Quote:
2. Ez speciel benne van a sugoban, ne is mondd, hogy a tamadasokrol nincs semmi... |
Köszönöm a segítséget,de én alaposan megpróbáltam átolvasni a súgót de én semmi ilyet nem találtam arra vonatkozóan, hogy loható-e a raki.
Vagy bocsánatot kérek, hogy nem láttam. A súgó csak annyira említi, hogy bérelni lehet de semmi több. Az lehet hogy másnak természetes volt de nekem nem jött le az se hogy a helytartó be tud nyúlni a klán raktárba, és kaját vesz ki. De most már ez sem lesz gond. Most már csak annyi kell hogy meglegyen a megfelelő heki és léphetek! Köszi mégegyszer! |
Quote:
Végigolvastam többször, de lehet hogy rossz helyen! Súgó-1/A! Itt kerestem de nem találtam:) Ha azt mondod hogy nem kopik, én elhiszem neked:cool: Ja és legfőképpen köszönöm a segítséget! |
All times are GMT +1. The time now is 17:58. |