![]() |
Quote:
|
Quote:
Miért lenne reális ugyanannyi katonát elküldeni keresésre200hektárra mint 2000hektárra? a 10x nagyobb országban 10x érzékenyebbek a törpök erre vagy mi? |
Quote:
|
Quote:
ha módosítanikivánod a felfedezést indíts neki topicot. Quote:
Quote:
és remélem kielégítő választ adtam. |
Quote:
ha pedig "királykodik" a csopiban, viszi a piacokat, és még bánya is kell neki, akkor hidd el, neki is megéri majd az 500 katonát 1 bánya. |
de én meggyőzhető vagyok..:)
valaki magyarázza el ész érvekkel, hogy miért van szüksége 600 hektáron egy törpének arra, hogy 10 katonáért keressen magának egy bányát? a "nincs rá szüksége, de mégis de jó lenne.." c. választ nem fogadom el :) |
Quote:
1. hadis törpe, egy szövi lepusztitotta a 1000ből 120-140hekijét szöviháborúban. a piacon a nyersi 15k,bányája nincs, vagy minimális, hetekig épitkezne fel abból. fedezni nem akar mert nem akar a másik szövi fölé kerülni vagy hogy több üres hekit kelljen beépitenije és még nagyobb lufi legyen. Nah mit csináljon??? (ez egy haverommal volt K-ban, a végeredmény: fedezett, leverték megint még lejjebb, és inkább újrázott...) 2. nincs termelő a csoportban. a normál mailes régióban van 1pár ilyen... felfele menve nem tudja cipelni a bányáit hogy haladhasson.amire tudna normál mennyiségü bányát felhúzni nem tud hova fedezni, mert a top tetején van. 3. a topban harcba kerül egy bankos gnómmal, itt vagy bontja a bányáit és harcol, vagy hagyja hogy leüssék a francba, mert a gnóm könnyedén megválik a bankjaitól. |
Quote:
v. 1.2. a piacon 15 k a nyersi? kell neki 100 bánya? ehez kell 50k katona? mennyibe is kerül neki? 500 millióba? azta kutya fáját nekijeee óó jut eszembe mennyit is termel 1 nap alatt? 30x100x24-et azaz 72k-t? és 15k a nyersi? azaz mennyit termel 1 nap alatt? 1 milliárdot?? óó valóban iszonyú áldozat, egy fél napi termelés áráért kapni 10% bányát.. miközben "szegény" hadis ork,gnóm stb, hetekig szenved a beépítéssel. 2.1 szintet lép v. 2.2 nincs termelő a csopiban? bazi drága minden? lásd 1.2-es pont 3. lásd 1.1, 1.2, 2.1, 2.2 -es pontokat :) |
Wand remélem ezt te se gondolod komolyan. enyhe szemellenző effektus. ha nincs bányás törp a csopiban, nincs elérhető áron nyersi sem. ha nincs nyersi akkor megáll a csopiban az élet, mert harcolni senki se fog, mert egy sor rengetés is több100milliós károkat okoz, és inkább tart mindenki bányát és szép lassan fedezget. De ha ez szerinted pozitiv hatással van,akkor én kérek elnézést.
|
Quote:
ha mindenki tart bányát, akkor van nyers a piacon, tehát máris lehet harcolni (már ha ettől függ) és itt rávilágítasz a piacgazdaság kereslet- kínálat oldalára. ha drága a nyers sokan kezdenek el bányát tartani, ha olcsó inkább bontják. és szépen beáll egy körülbelüli egyensúlyba. ennek sem pozitív sem negatív hatása nincs, egyszerűen így működik. de ezzel még mindig nem magyaráztad, miért kell 600 hekin 10 katonáért bányát találni? |
All times are GMT +1. The time now is 18:53. |