![]() |
de az nem volt gáz hogy egy hadist se tudsz ártózni, és 2 sereggel üt egy hadis? ha már tanyafree akkor arra kéne játszani hogy minél több oldalról legyél védve, nem?
|
Quote:
Pl, az hogy akkoriban a szövi full online volt és élt a telefonos kapcsolat+wap ha szükséges volt. De amikor nem voltam gépközelben 2-3 óra hosszat akkor rendszeressen bevolt híva a help a két hadis oritól. Általában ellehet mondani, hogy majdnem rendszeressen a haderő duplája ácsorgott a vártán. De ehez mondom megfelelő szövi is kellett:) És amikor vki pattant akkor törhette a buksiját miért?? És vakarózhatott a vissza kisérés miatt is. Avval a szövivel asszem 3 szintet léptem ugy, hogy földet is csak foglalással szereztem, a felfedezés elvolt felejtve. A varis majdnem mindenhová belátott, aholnem ott elhoztam az éplistát, rendszeressen kell vezetni és frissiteni a kimentett gömbiket ép és szövi listákat. Macerás volt de rendessen emelte az adrenalin szintet:) |
Piac
A minap történt velem némi szivatás. A piacról visszatérő tekijeimet valami fránya rablóbanda elcsórta:))
Azt írta:"Ha el szeretnéd adni az árukat, akkor olyan áron tedd ki azokat, amin valószínû, hogy megveszik. A piac mozgása a legtöbb esetben jól kiszámolható egy kis megfigyelés után. Ha az árud az aktuális átlagár többszöröséért volt a piacra téve, azt a magas értéke miatt hazafele minden esetben elrabolják." Szeretném megtudni ,hogy is működik ez. Az átlagár/pillanatnyi ár hányszorosáig van ez így? Kb. kétésfélszeres áron voltak kint a cuccok, bár mikor kiraktam még csak 1.8 szoros körül. Eddig még nem tapasztaltam ilyet. Lehet, hogy az árcsökkenés miatt volt? Vagy ez bármikor megtörténhet? |
Quote:
|
nekem is lenyulták 50k tekimet 3500ért raktam ki és 2700 körül mozog az ára, még most is, ilyen eddig nem volt...
|
Quote:
|
Hát nem tudom. Láttam a napokban olyat, hogy valakinek 400k tekije volt kint egy típusból. Az én 30k-m ehhez semmi. Az még is elment:( Vannak akik milliárdokat tartanak tekiben(itt a fórumon olvastam ilyesmit). Mi értelme ennek? Kezdtem örülni, hogy végre van 1 kis tartalékom, erre levesznek 30k tekivel. Ha a játékban más ori tette volna, azt sportszerűnek tartanám, de így.....Ha kirakok 30k pacit, azt is elrabolják?? Nevetséges.:mad:
|
ne idegeskedj, azzal nem lesz jobb, egyszer én nagyon sok tekit veszítettem el, kb 200milla értékűt, mert rosszul írtam be.
egyébként mi értelme avn a nagy tételnek?? :) szted? ;) |
Értem én. De én nem követtem el hibát szvsz. Ha elcseszek valamit, bármikor vállalom a következményeket. Így, hogy sem ellene tenni nem tudok, sem megtorolni, sem könyörögni:), sem megakadályozni a következőt, kicsit elveszi a kedvem. Ez így nem fair. Én is arra törekszem, hogy legyenek tartalékaim, de nem akarok azon aggódni, hogy mikor csesznek ki vkik újra így velem válaszlehetőség nélkül. Elég baj van a játékostársakkal:) , nem akarok szellemeken rágódni. Miért nincs pontosan meghatározva, hogy hogyan kell/ lehet piacozni?
|
de ha azt akarod hogy meeg is amradjon a teki akkor annyival ne rakd ki drágábban, max 200al drágábban, úgy még simán belefér, nekem is így van kint ;)
|
All times are GMT +1. The time now is 05:35. |