Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Segítség (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=13)
-   -   Kérdezz! Felelünk? :) (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=209)

Láma 03-31-2006 15:59

de az nem volt gáz hogy egy hadist se tudsz ártózni, és 2 sereggel üt egy hadis? ha már tanyafree akkor arra kéne játszani hogy minél több oldalról legyél védve, nem?

Békés 03-31-2006 16:22

Quote:

Originally Posted by Láma
de az nem volt gáz hogy egy hadist se tudsz ártózni, és 2 sereggel üt egy hadis? ha már tanyafree akkor arra kéne játszani hogy minél több oldalról legyél védve, nem?

Pár apróság kimaradt:)
Pl, az hogy akkoriban a szövi full online volt és élt a telefonos kapcsolat+wap ha szükséges volt.
De amikor nem voltam gépközelben 2-3 óra hosszat akkor rendszeressen bevolt híva a help a két hadis oritól.
Általában ellehet mondani, hogy majdnem rendszeressen a haderő duplája ácsorgott a vártán.
De ehez mondom megfelelő szövi is kellett:)
És amikor vki pattant akkor törhette a buksiját miért??
És vakarózhatott a vissza kisérés miatt is.
Avval a szövivel asszem 3 szintet léptem ugy, hogy földet is csak foglalással szereztem, a felfedezés elvolt felejtve.
A varis majdnem mindenhová belátott, aholnem ott elhoztam az éplistát, rendszeressen kell vezetni és frissiteni a kimentett gömbiket ép és szövi listákat.
Macerás volt de rendessen emelte az adrenalin szintet:)

Batu 04-01-2006 11:42

Piac

A minap történt velem némi szivatás. A piacról visszatérő tekijeimet valami fránya rablóbanda elcsórta:))
Azt írta:"Ha el szeretnéd adni az árukat, akkor olyan áron tedd ki azokat, amin valószínû, hogy megveszik. A piac mozgása a legtöbb esetben jól kiszámolható egy kis megfigyelés után. Ha az árud az aktuális átlagár többszöröséért volt a piacra téve, azt a magas értéke miatt hazafele minden esetben elrabolják."
Szeretném megtudni ,hogy is működik ez. Az átlagár/pillanatnyi ár hányszorosáig van ez így? Kb. kétésfélszeres áron voltak kint a cuccok, bár mikor kiraktam még csak 1.8 szoros körül. Eddig még nem tapasztaltam ilyet. Lehet, hogy az árcsökkenés miatt volt? Vagy ez bármikor megtörténhet?

Milán™ 04-01-2006 13:33

Quote:

Originally Posted by Batu
A minap történt velem némi szivatás. A piacról visszatérő tekijeimet valami fránya rablóbanda elcsórta:))
Azt írta:"Ha el szeretnéd adni az árukat, akkor olyan áron tedd ki azokat, amin valószínû, hogy megveszik. A piac mozgása a legtöbb esetben jól kiszámolható egy kis megfigyelés után. Ha az árud az aktuális átlagár többszöröséért volt a piacra téve, azt a magas értéke miatt hazafele minden esetben elrabolják."
Szeretném megtudni ,hogy is működik ez. Az átlagár/pillanatnyi ár hányszorosáig van ez így? Kb. kétésfélszeres áron voltak kint a cuccok, bár mikor kiraktam még csak 1.8 szoros körül. Eddig még nem tapasztaltam ilyet. Lehet, hogy az árcsökkenés miatt volt? Vagy ez bármikor megtörténhet?

Bármikor nem.A tekit érdemes úgy min.500-al drágábban kirakni akkor valószínű hogy meg se veszik de else rabolják.Katonáre meg egy 2ezres árat simán rárakhacc.

Láma 04-01-2006 13:45

nekem is lenyulták 50k tekimet 3500ért raktam ki és 2700 körül mozog az ára, még most is, ilyen eddig nem volt...

Phoenix 04-01-2006 14:53

Quote:

Originally Posted by Láma
nekem is lenyulták 50k tekimet 3500ért raktam ki és 2700 körül mozog az ára, még most is, ilyen eddig nem volt...

vagy lehet hogy Ati így akarja korlátozni, hogy akkora pénzek legyenek a Hódban :confused:

Batu 04-01-2006 15:07

Hát nem tudom. Láttam a napokban olyat, hogy valakinek 400k tekije volt kint egy típusból. Az én 30k-m ehhez semmi. Az még is elment:( Vannak akik milliárdokat tartanak tekiben(itt a fórumon olvastam ilyesmit). Mi értelme ennek? Kezdtem örülni, hogy végre van 1 kis tartalékom, erre levesznek 30k tekivel. Ha a játékban más ori tette volna, azt sportszerűnek tartanám, de így.....Ha kirakok 30k pacit, azt is elrabolják?? Nevetséges.:mad:

Phoenix 04-01-2006 15:16

ne idegeskedj, azzal nem lesz jobb, egyszer én nagyon sok tekit veszítettem el, kb 200milla értékűt, mert rosszul írtam be.

egyébként mi értelme avn a nagy tételnek?? :) szted? ;)

Batu 04-01-2006 15:27

Értem én. De én nem követtem el hibát szvsz. Ha elcseszek valamit, bármikor vállalom a következményeket. Így, hogy sem ellene tenni nem tudok, sem megtorolni, sem könyörögni:), sem megakadályozni a következőt, kicsit elveszi a kedvem. Ez így nem fair. Én is arra törekszem, hogy legyenek tartalékaim, de nem akarok azon aggódni, hogy mikor csesznek ki vkik újra így velem válaszlehetőség nélkül. Elég baj van a játékostársakkal:) , nem akarok szellemeken rágódni. Miért nincs pontosan meghatározva, hogy hogyan kell/ lehet piacozni?

Phoenix 04-01-2006 15:37

de ha azt akarod hogy meeg is amradjon a teki akkor annyival ne rakd ki drágábban, max 200al drágábban, úgy még simán belefér, nekem is így van kint ;)

All times are GMT +1. The time now is 05:35.