![]() |
De ezt a verziót pl kilehetne szűrni, ha lehet valahogy vizsgálni hogy mozog-e közben az egér, de szerintem nem lehet :(
|
Quote:
|
Quote:
Erre azt teheti a scriptelő, hogy felvesz több scriptet ugyanarra a feladatra, különböző képernyőpozíciókhoz, és mindig lefuttatja mindet. Ezt úgy lehet nehezíteni, hogy bár a képernyő majdnem minden eleme véletlenszerően elmozdul lefelé, néhány kitüntetett gomb a helyén marad. Pl.: A piac esetén, az "Megveszem" gomb az oldal tetejétől mindig ugyanolyan távol lenne, míg a fölötte levő táblázat minden oldaltöltődéskor hol lejjeb, hol feljebb. Így nehéz lenne scripttel biztonságosan vásárolni. A listboxokat egy két érdekes helyen le lehetne cserélni radio gombokra (varázslatok pl.) így a script elég gyakran félrekattintana. (Az emberek viszont lehet, hogy gyorsabban tudnának varázsolni.) Így az "átlagember" scriptezését le lehet állítani. Maradnak azok, akik kombinálják a lapelemzést ezekkel a logger-scriptekkel... |
Quote:
Maga a legörgetés persze mindenki számára nagyon irritáló lenne (varázsolnék, de nem látok "varázsol" gombot, ezt magyarázd el bárkinke is, hogy miért van :)). De nyilván szóbajöhetnek más variációk, pl nem egy, hanem 3 gomb, amiből ki kell választani a jót, no de wap... Bár ez is elég irritáló tudna lenni, hogy gombokat olvassak minden alkalommal... Akkor már inkább egy számot óránként egyszer. |
Quote:
meg csak itt tartok a tema atnezese kozben, de pl epp tegnapp este neztem egy internetes musort ahol fiatalok valamilyen eger kattogtatasi akciot csinaltak amibol hatalmas verseny lett.... a tizen eves srazok olyan programot csinatak erre hogy beazonosit hasonlo kep alapjan mint a hoditoban is van es elkezd kattogtatni es ezt elkuldi a neten!!! Ha nem sikerul neki egy adatbazis alapjan azonositani akkor a progi felhiv egy internet elott ulo emberket es segitsget ker! :DDDD Ezek utan fel van adva a labda hogy a script irokkkal hogy lehet szembe szallni! |
Quote:
|
Quote:
Quote:
Ati, nem a klikkeles orulet a lenyeg a tortenetben, hanem hogy felismeri az azonosito kodot a progi es addig mig megtalalja az adatbazisaban addig segitseg nelkul mukodik... Szoval nehez korlatokat szabni ugyes programozoknak. De lehet hogy en ertettem felre a hirt tegnap ejjel! Valoszinu hogy TE tobbet ertesz a temahoz, ezert javaslom tolsd le az egyik ilyen klikkelo progit es meglatod mire jutottak a fiatal sracok! Szamomra a click oldal altal kert azonosito bonyolultabb szemre, es hasonlit a hodos azonositora!(kb. 5 perces kereses utan ratalaltam.) Vagy valoszinu hogy letoltheto az rtl klub oldalarol a ma hajnali 1 orakkor musoron levo szamitastechnikai magazin.... |
Quote:
|
Quote:
a helytarto leszedi az artokat, eladja az el nem fero sereget... csinaltam magamnak egy progit ami egy hangyanyival tobbet tud mint a helytarto. a vip ajanloban le van irva h VIP tagoknak nem kell szamokat potyogni. Arwyl eloszor megkerdezte mennyibe kerul egy ilyen cucc es miutan rajott, hogy sosem lesz az ove akkor felnyomott. most akkor ki a sunyi? :rolleyes: az a program amit en hasznaltam csak nalam letezik senkinek sem adtam belole eddig. amikor Attila szabvanyszoveggel valaszolt a levelemre akkor egy pillanatig fol akartam tenni, hogy mindenki letolthesse. aztan lehiggadtam es meggondoltam magam. igy jartam. tavoloztam, folnyomtak, anarchba kerultek az orszagaim. veletek nem akarok kitolni. amugy az azonositas is kikerulheto, ugyanis ha nagyon nehezen olvashato akkor a nehany pixeles telodon nem tudod kinezni mi a fene van odairva. azota atirtam a programot. barmilyen bongeszonek tudja alcazni magat, veletlenszeru idopontokban varazsol. ugyanazt csinalja amit egy emberi felhasznalo kezzel csinalna. hasznalni nem fogom mert elment a kedvem a jatektol. evekig hoditoztam, ismerem a legtobb sunyisagot. Attila igyekszik a szabalyokat betartatni a jatekosokkal es ez igy van jol de ez a harc szamara kilatastalan. en spec vedekezesben "csaltam" mert akarmilyen kemenyen jatszik vki, nem egeszseges evekig 5-6x 50perceket aludni :) full barakkal es bennlevo sereggel tanya nelkul ehenhalsz. ha tanyad van akkor barki atmegy rajtad. az "A" csopi igazan durva tud lenni annak aki eloszor jar ott. egy egesz 10 fos amator klan se tud mit kezdeni egy fontrol tapolt 0tanyas 75%+ barakkos orkkal. az ilyen harcosnak nem kell gomb mert lazan atmegy barmilyen eros onellato elfen pedig az messze a legerosebb vedekezo. voltam anno elf is de orkkent 1 het alatt osszeszedtem 5k hekit lentrol indulva. persze az anyagiakat a klan allta. aki jatszott Aban tudja mirol beszelek. mas csopiban is van ok aggodalomra. a jatek nem teszi lehetove, hogy a jatekos nyugodtan aludjon. egy esely van a robotok ellen. ugy kell kiegyensulyozni a jatekot, hogy ne legyen rajuk szukseg. maskepp nem megy. |
Quote:
Jézusom... Mi a probléma... Csalsz, HIHETETLENÜL NAGYOT csalsz, majd megkérdezed, hogy mi a probléma? Gondolkodj már el ember!!! Csak egy kicsit... Így tudsz aludni nyugodtan? Abban a pontos tudatban, hogy a saját szavadat nap mint nap, pontosabban óráról órára megszeged? És még tükörbe tudsz reggel nézni? Nem irigyellek. Elment a kedved a játéktól, mert utolérték a hazugságodat. Gratulálok. |
All times are GMT +1. The time now is 18:55. |