![]() |
Quote:
Ha már ilyenbe gondolkozunk, akkor nem lenne megoldás, ha mondjuk körönként max x nép tudna elmenni? elvándorlás=min(el nem férő/2; x) Így a támadottnak nem kell az országa negyedét elbontani, a kíséréshez, és kis területen semmi se változna. x-re nem tudom mi lenne a jó, behozni mégegy fix korlátot nem tudom mennyire szerencsés. De lehetne x=terület*k. (Ez már jobbnak tűnik :) ) SZERKESZTVA: A másik ötletem, egy hülyeség :) Na remélem sikerült mindenkit összezavarni a változókkal... |
Quote:
Ház nélkül 1üres területtel vígan megoldom az épületek foglalkoztatását? Tehát nem is kellene ház az országba? |
Quote:
|
Quote:
Viszont Arwyllal és Synkkel értek egyet abban, hogy nem jó, ha a fokozásosra visszatámadás nagyságrendekkel drágább, mint a fokozásos támadás. Kisebb hektáron jól működik, hogy egy nagy ork sereget bár kivédeni nem tudok, de vissza tudom kísérni. Nagy hekin viszont, ha fokozással rámáll egy ork, akkor nem tudom visszakísérni. Ezt tartom bajnak és ezen próbáltam ötletemmel segíteni. |
Quote:
Ha tehát a ráállás után nem lehet onnan elmenni, akkor ez megintcsak problémát fog jelenteni, és attól félek, hogy az lesz a vége, hogy akkor egyáltalán nem lesz ilyen ráállás. Vagyis ezzel azt érjük el, mintha a népesség nagyon korlátozottan számítana, ez pedig a többségnek nem tetszett. Mert odafokozni nem fog senki a másikhoz, ha utána ott is marad. Ha ez lenne a célja, akkor ezt eddig is bárki bármikor megtehette volna felfedezéssel, vagy foglalással, illetve klánon belüli pozicionálással. Ha ottmarad azon az értéken a támadó, akkor az egyenlő azzal, mintha ezt a lehetőséget teljesen megszüntettük volna. Amikor ez nem így volt megfogalmazva, de a lényege ugyanez volt, akkor az a többségnek nem tetszett. |
Kezd úgy tűnni nekem, hogy a jelenlegi rendszer a legjobb az elhangzottak közül. Most legalább lehetőség van a menekülésre, a ráállásra, és arra, hogy utánnafokozzon a támadó ori a védőnek és mégiscsak vigyen földet.
|
Igaz nem voltam még A-ban, de azért szerintem jobb lenne ehhez nem hozzányúlni. Esetleg ha lesz egy közkedveltebb megoldás.
|
Quote:
Míg a jelen helyzetben a visszatámadáshoz 30% bontás kell... |
Quote:
Quote:
|
Quote:
Egyetértek. Szerintem maradjon így. Egyeseknek nem tetszik, hogy szerencsejáték jellege van, mert vagy eltalálja a támadó, hogy fokozni vagy vontani kell-e vagy nem. Nekem nem tetszik az, hogy ha valaki rászán 500k katatncsot, akkor tutira visz földet a célpontjától, ráadásul komoly veszély nem fenyegeti, mert szembemenni legfeljebb matematikai esélye van a támadottnak, de az se túl sok. Ati, nem arról beszélek, hogy extrém termelők barakk nélkül szeretnének élni, és sírnak ha valaki rájuk fokoz és beveri őket. Hanem arról, hogy 22 hekis orira fokoz rá a 20k-s. Nem sokkal kisebb és sokkal nagyobbról van szó, mert csak 10% az eltérés. Arwylról volt éplistám (remélem nem sértődik meg, és tekinti mgint személyeskedésnek, hogy rá hivatkozok) mikor Remy ráfokozott. 50% barakkja volt, meg tornyok is tisztességgel. Etetnie kellett a klánt, úgyhogy mellette ott figyeltek a tanyák. Egy kigyúrt több szemes orknak csemege az ilyen célpont. Ha tele van barakkozva, és fel is tudja tölteni, akkor legfeljebb pattan, de egyebet nem kockáztat, mert a célpont nem tud lebontani mellé, hogy sikerrel visszaüssön. Nem tartom jó ötletnek bevezetni, hogy akinek van pénze az kockázat nélkül garantáltan vigyen földet a másiktól. |
All times are GMT +1. The time now is 23:16. |