Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Szabadidő, Sport (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=27)
-   -   Testépités (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=181)

zima 03-08-2006 08:07

Quote:

Originally Posted by G.O.D.
Van egy haverom, az egyik bicepsze 2 cm-vel kissebb mint a másik. Milyen tanácsot adjak neki, hogy minél hamarabb sikerüljön egybevarázsolni (esetleg 0.5cm eltéréssel) ?
Eddig azt javallottam neki, hogy csináljon 1 kezes gyakorlatokat. Az a gáz, hogy az egyik karja szálkás (ezé kisebb) a másik meg puffadt (ezé nagyobb) :D

Vagy szúrja a kissebbe a winstrolt ? :D :D :D

nekem is volt ilyen problémám és pont az a lényeg hogy 2 kezes gyaksikat csináljon. mondjuk állva kétkezes bicepsz.

a lényeg. figyeljen arra hogy egyszerre mozogjon a keze. ne maradjon le a gyengébbik és ne huzza az erösebbel. koncentráljon a helyes kivitelezésre ha kell csökkentse a sulyt.

G.O.D. 03-08-2006 12:44

Épphogy az ellenkezőjére gondoltam :( ...
Az egykezesnél jönnek ki a különbségek nem?

Apa 03-08-2006 15:23

a kétkezes rud a jobb megoldás. a gyengébbik kar hozzáerősödik a másikhoz, hiába nem akar.csak mint zima monta koncentrálni kell a gyakorlatra.

Steve 03-08-2006 17:10

Quote:

Van egy haverom, az egyik bicepsze 2 cm-vel kissebb mint a másik. Milyen tanácsot adjak neki, hogy minél hamarabb sikerüljön egybevarázsolni (esetleg 0.5cm eltéréssel) ?
Eddig azt javallottam neki, hogy csináljon 1 kezes gyakorlatokat. Az a gáz, hogy az egyik karja szálkás (ezé kisebb) a másik meg puffadt (ezé nagyobb) :D

Vagy szúrja a kissebbe a winstrolt ?:D

Nekem is legelőször azzal kezdték hogyha az egyik karom gyorsabban erősödik véletlenül se terheljem jobban a másikat! Mindenképp az a lényeg amit Apa mondott hogy figyeljen oda hogy a rúd mindig vizszintbe legyen! Nem véletlen az a rengeteg tükör, bár sokan csak maguk szemlélgetésére hasunálják bedurrant izmokkal...:)
Mellesleg a winstrolt azt nem seggbe nyomják? Nekem voltak ilyen haverjaim, meg tesztoszteronosok is de ők mindig a seggükbe szurták...

G.O.D. 03-09-2006 05:56

Quote:

Originally Posted by Steve
Nekem is legelőször azzal kezdték hogyha az egyik karom gyorsabban erősödik véletlenül se terheljem jobban a másikat! Mindenképp az a lényeg amit Apa mondott hogy figyeljen oda hogy a rúd mindig vizszintbe legyen! Nem véletlen az a rengeteg tükör, bár sokan csak maguk szemlélgetésére hasunálják bedurrant izmokkal...:)
Mellesleg a winstrolt azt nem seggbe nyomják? Nekem voltak ilyen haverjaim, meg tesztoszteronosok is de ők mindig a seggükbe szurták...

A winstrolt általában mindig oda injekciózzák, amelyik testrészt edzzik, vagy szálkásitják, vagy stb...
A tesztoszteront köll intramusculárisan betolni :D

Apa 03-09-2006 08:38

Quote:

A winstrolt általában mindig oda injekciózzák, amelyik testrészt edzzik, vagy szálkásitják, vagy stb...
A tesztoszteront köll intramusculárisan betolni :D

ezt azé tisztázzuk:
csak és kimondottan CSAK azt a koxot nyomják közvetlenül a célizomzatba, ami vizes bázisu.
ha ugyanis olajos bázisut nyomnál, hadd ne ragozzam.ebből azomban nincs tul sok fajta. mongyuk pár éve nem mustrálom az anyagokat, 5 évvel ezelőtti dolgokat tudok.

G.O.D. 03-09-2006 14:48

Quote:

Originally Posted by Apa
ezt azé tisztázzuk:
csak és kimondottan CSAK azt a koxot nyomják közvetlenül a célizomzatba, ami vizes bázisu.
ha ugyanis olajos bázisut nyomnál, hadd ne ragozzam.ebből azomban nincs tul sok fajta. mongyuk pár éve nem mustrálom az anyagokat, 5 évvel ezelőtti dolgokat tudok.

Apa !

Nyomják az olajosat is nekem elhiheted :) ... Inkább attól függ mekkora adag kerül bevitelre. 1-2ml még befér bárhová, max akkora ragyád lesz mint a ház...
Pl. tök mindegy hova megy az olajos propi, vagy a vizes propi, csak nem mindegy mekkora adagban. Merugye van 50mg/ml és van 250mg/ml. Nem is beszéltem a deca-enantatról, amit ugye illenék minimum 2-2 naponta befröcskölni. Kénytelen vagy más izomba beadni, mert nem tudnál ráülni a popsidra.
Persze ezek az én tapasztalataim, etettem már néhány embert, meg láttam is. Bizonyos szintnél már nem válogatnak. Volt olyan haver aki 5 évig koxolt. Heti 1000egység deca-1000enantat, közben növi és a levezetésnek winstrol és/vagy ganabol... Ment már az mindenhová, csak ne fenékbe :D
Azért az igazsághoz hozzátartozik az is, hogy már attól is belilult a feje ha le kellett ülnie. Nyelv alá ment az 50-es betaloc... Ilyenkor gondolkodik el az ember, hogy megéri-e koxolni, vagy sem. Mindenki döntse el maga. Nekem jó ilyen ,,picin,, is. Nöni nem akarok, jó igy tisztán...

Steve 03-09-2006 16:20

Quote:

Volt olyan haver aki 5 évig koxolt. Heti 1000egység deca-1000enantat, közben növi és a levezetésnek winstrol és/vagy ganabol... Ment már az mindenhová, csak ne fenékbe :D

Lenne egy kérdésem: Ennek a srácnak mennyivel rövidült ettől az élete? Mert őkét hogy májédő, vesevédő, fogvédő, de azért senki ne mondja nekem hogy a srácnak 5évig szüksége volt pumpára és nem lesz től semmi baja! Modjuk ha van pénze új szívre mint Arnold kormányzónak...

G.O.D. 03-10-2006 06:01

Vannak olyan emberek akiknek ez nem számit...
Nincs elég intelligenciájuk ezt felfogni, viszont pénzük van megvenni... Nem tom mire jó ez, de ő csak annyit mondott az egészre, hogy ,,nincs semmi bajom, rendszeresen ellenőriz az orvosom,,
ha ő mondja...

Steve 03-10-2006 09:49

Igen ez már az ő gondja meg a családjáé kategoria...

All times are GMT +1. The time now is 14:42.