![]() |
Quote:
Először egy megjegyzés: Az elf röhej, és ha variban gyengébb lenne a törpénél, mint amit itt olvastam, akkor még röhejebb lenne: "A mágia sem idegen tőlük" "mágia területén elérhető maximum 40%" Szóval ezt nem támogatom. Per pillanat a faji varázslata miatt az elfet nem érdemes varira építeni, termelő szintén nem lehet. Tehát marad a tolis és a hadis. Hadisok vannak jobbak nála: ork, gnóm, óriás és szerintem a törpe is. Tolis alternatívák most: ember, félelf. Szóval az elf tolisnak jó, meg persze tamagocsizni. Ezt a kettős célt ezzel a javaslattal tudná elérni. Támogatom kutyulee ötletét: malusz=(torony+barakk)*1,5/terület (szeritnem elég egyszerű képlet) 10-10%-kal még nem lenne beton, de már járna neki 30% malusz, ami zsákmánynál több, mint eddig (aki elf-toli akar lenni, ennyi hátrányt el tud viselni, bár lehet játszani 5-5% torony barakkal is, csak stratégia kérdése (az elf úgyis blöffölni szeret)) Másrészt: 30-30%-nál már eléggé beüthetetlen, és cserébe nem tud lopni, csak ha nagyon lebont, ha neki megéri, akkor megérdemli, hogy vissza tudjon ütni. (Abba hajlandó vagyok belemenni, hogy legyen 20 a min és 80 a max, de nem ragaszkodom hozzá) Varázslók: hát ha jó a mágia területén, akkor legyen jó. Az ártó varázslatokra szerintem teljesen elfogadható a plussz készüli (talán 2is elég lenne), és persze a rúna is. És ha tk nyitásra is kapna maluszt, szerintem az se akkora gáz egy tolis elfnek. |
Quote:
|
Quote:
De viccet félretéve 3hónap alatt sokat változnak a dolgok... |
A folyamatos információ szerzés, szükséges a támadások megtervezéséhez.
Ez az információ szerzés most nehezebben megy az elfnek. |
Quote:
"Az elf országokban lakó tolvajok a sokasodó, fenyegető őrtornyokat látva fokozatosan, elbátortalanodnak, békésebbek lesznek, ezért egyre kevesebb kárt okoznak a szomszédos országoknak." Valami ilyesmi - szerintem. :D |
én is kutyalee ötletét támogatom, csak a saját példámból is kiindulva:
van 12%barakk/őrtorony/templom, 30%kocsma ez egy olyan ori amit a 30%barakkos ork be tud ütni, cserébe tudok tolizni, és gömbölgetni si egy kicsit(hadisokat, gyengéb tolisokat) a jelenlegi máluszokkal egy hadis ütése után nem tudom h mit tudnék kezdeni a dolgokkal, mert a hadist egyáltalán nem tudom megtorolni, csak max a szövetséegesek(még van) de ha a barakk+őrtornyos máluszt vesszük akkor a máluszom 36%, gyengülök és beüthető is vagyok(ha nem vigyázok) de azért van jelentős vari/toli erőm eméllé elfogadnám a rúna máluszt(mert azt egy tolis bármikor tud lopni, a hadisnak meg nem kell sok, de ott a fosztás) és az ártóvari plusz készülijét is, de nem +3%-ot hanem +1%-ot vagy +2%-ot(harcban már a +1% is nagy hátrány!) szerintem ez egy jó megoldás volna, a normális elfeket arra ösztönözné h ne legyenek egy áttörhetetlen bunkerban, aki meg bunkerban van az így járt |
Quote:
az ártó az maradjon szépen +3%, azzal semmi gond nincs, csak kerüljön ki közülük a tk nyitás és a felfedés ha azt nézed, a rengetés most csak 30%-al fogyaszt több készülit :D |
Quote:
|
Quote:
vagy legalább is a tronyok aránya duplán számítson, ne büntessük azokat, akik rendes hadist próbálnak meg játszani :) |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 02:56. |