![]() |
na akkor összegezzük...Goldy szerint 80%os barackos orkkal nem lehet beütni, de Stoky szerint viszont 60%ossal be lehet ütni...ez kicsit azért ellentmondás:confused:
mind1...annyira mind1 hogy mit beszélünk itt, ha ez már be is van vezetve... :( :mad: :( |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Nagyon sok tapasztalt hadis írta, hogy eddig is 30% kal számolt. Akkor meg miért hajtogatod, hogy az elf kapott valamit? Nem kapott, hanem egy programhibát kijavítottál. |
Quote:
Az egyetlen, ami marhára zavar, hogy az eddigi változásokról volt vita, megbeszélés, azokután is Ati egymaga döntött, szíbve joga, de itt semmi, rá se lehetett készülni. Én valószínüleg falfedeztem és bevédtem volna magam a 30%ban, és vártam volna a szintlépést, de ezt mostmár cseszhetem. |
Quote:
de ott is csak akkor ha szinte nem termel csemmit.... az meg sztem kicsit értelmetlen max klántámadásnál jön jol... azaz védésnél:p pl anno én B be egy orkal gond nélkül bevertem az elfet igaz full sereggel és ki is jött rám és megfogtam:) szal mindenkit be lehet verni csak sokk lé kell hozzá.... |
Quote:
|
Quote:
|
Butítsuk le az összes fajt és mindenki mehet tevét nevelni és minden probléma letudva :)
|
Húúú
Szeretem az elfet és ezután se fogok fajt váltani, mivel az Aban minden egyes újítással teret veszít a varázsló és a toli, és szerintem jó hadis maradt. Megértem azt is, hogy Goldynak nem tetszett hogy begyújtják a mellette lévő félős elfek és nem adták ingyen a hekijüket. (bocs a személyeskedésért, de te vagy a leghangosabb elfgyűlölő:) ). Tehát azt megértem hogy toli terén gyengítve lett. De miért kellett a vari részét is gyengíteni? Szerintem az ötszörös rúnát mindenki nagyívből... De az hogy nem lehet ezentúl varisnak se használni az dúúúúúúrva. Tolis fajnak eddig volt három, most maradt kettő. Elfből is lehetett varist csinálni, mostmár nem éri meg, tehát maradt az óriás. Semmilyen más normális alternatívája nincs a varis orinak. Akkor meg hol az egyensúly? Ha ennyire übertáp volt az elf akkor miért csak az emberek 10%a játszik vele??????? Röviden: én megértem a gyengítést, de csak az egyik pilléren, ne kettőn. |
All times are GMT +1. The time now is 01:18. |