![]() |
Quote:
|
most hogy van?
Most csak a végébe olvastam bele. Én úgy tudtam hogy a nehezítés arra vonatkozna, hogy bizonyos hsz alatt /vagy bármi kritérium/ nem nyithatsz topicot a megbeszélésekbe.
|
Quote:
Viszont annak, hogy csak memberek nyithassanak témát, semmi értelmét nem látom. Miért ne lehetne valakinek jó ötlete attól, hogy nem régóta játszik?:) A másik pedig, attól, hogy valakinek nem sok hozzászólása van, még nem feltétlenül jelenti azt, hogy kezdő, lehet, hogy csak nem túl aktív fórumozó;) Harmadszor, új tagok miért is ne nyithatnának témát? |
Quote:
Vili, lehet hogy jó ötlete van, de a többség csak a spanyol viaszt találja fel. |
Az a teszt akár beépülhetne a napi bónuszba is.
Játékosan, pl: minden jó válaszért kapsz 5000 aranyat. Az úgyis csak a kezdőknek sok pénz. És éppen őket kellene megcélozni. :) Így nem is kellene nehezíteni a regisztrációt... Mégis mindenki művelődne. :) |
Quote:
összedobnánk vagy 5-600 kérdést, aztán naponta 4-6 db lenne - minden egyes helyes válasz mondjuk lakosság darab aranyat hozna elég jó ösztönző erő lehetne a súgóolvasásra :) |
Quote:
A felvetés első felével nem értek egyet, a segítség témákban, a nem Hódítós témákban stb nyugodtan indíthasson (egyelőre) bárki új topicokat, nem hiszem, hogy nagyon zavaróak lennének. A követlező fejlesztésekre előkészülve nézegettem most a javaslatok témát, és hát bizony erősen 6 oldalasra duzzadt már, úgyhogy azzal viszont azt hiszem egyet kell, hogy értsek, hogy az új javaslat tételéhez bizonyos feltételeknek feleljen meg mindenki, aki erre vetemedik. :) A mai fórumfrissítés alkalmával létrehoztam egy új felhasználói csoportot, ahova azok a fórumozók kerülnek be, akik már legalább 30 napja tagjai a fórumnak, legalább 50 hozzászólással rendelkeznek, és legalább 20-as elismertségük van. (A 2 zöld kockához 100-as elismertség kell.) Ebbe a csoportba automatikusan bekerül mindenki, aki a fenti feltételeket teljesíti. Egyelőre ennek a csoportnak az egyetnek "kiváltsága", hogy a 10 privát üzenet hely helyett 50-et kapnak. Azonban az új megbeszélések téma nyitását is hamarosan tervezem ehhez kötni, hogy elsősorban olyan emberektől szülessenek javaslatok, akik már egy ideje használják a fórumot, és remélhetőleg el is olvasták egyes részeit, valamint tisztában vannak annak működésével. |
Quote:
|
Quote:
Elismertséghez minek ezt kötni? Az mindent mutat csak elismetrséget nem... |
Quote:
egyébiránt örülök a döntésnek :) |
All times are GMT +1. The time now is 03:06. |