Fransisco |
04-24-2007 22:31 |
Ööö... mi lenne ha nem offolnánk és a témánál maradnánk? :o
Az elf 30% hadi védelemmel bevehetetlen erőddé válna, vagy legalábbis olyan sereggel kéne menni, h azzal teljesen kiszolgátatnád magad a krónikázóknak és a hazakísérésnek (megjegyzem ez már most is gyakran így van, hát még ha növelnék a védelmét). Ráadásul akkor azonos védőérték eléréséhez kisebb barakkszám is elég lenne neki, így még több heki jutna másra, tovább nehezítve a gömb és az éplista megszerzését.
Egyszerűen tönkretenné a játékot ha az egyik faj beütése ennyire nagy rizikót jelentene.
Hölgyek-Urak, ez játék, maradjon is meg annak...
Ugyanakkor az igenis változás h most derül ki h az elf valójában (majd meglátjuk, így marad-e) "csak" +20% védelmet kap, mert eddig a nyilvánosságra hozott szabályok nem fedték a valós szabályokat, ami legalábbis visszás helyzet. Hogy ez eddig hogy nem tűnt fel a készítőknek, ha máskor nem is, legalább az angolra ill. románra fordításkor, elképzelni nem tudom.
Persze csak az hibázik, aki dolgozik, ilyen van. :)
Nem olvastam vissza, feltételezem ezeket már mind elmondták és meg is válaszolták mások, de én is körvonalazni szerettem volna a véleményemet. :)
Bocsánatot kérek azoktól, akik korábban ugyanezeket már olvasták más tollából. :)
|