Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Megvalósult javaslatok (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=23)
-   -   Elf hibajavítás (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1722)

Goldy 04-24-2007 22:08

Quote:

Originally Posted by Arwen (Post 90308)
Még a fajválasztásodról is szerencsétlen elfek tehetnek? :D

Ezt a következtetés ugyan miből vontad le???

pea 04-24-2007 22:08

Quote:

Originally Posted by Goldy (Post 90306)
annyiban igazad van hogy orkkal gyorsabban jutsz fel, de te virrasztod végig az éjjelt mikor épp esik szét az orid a folyamatos ártók miatt, támadsz hajnalban szoksz rá a kv-ra

elfel ez kényelmesebb, de tovább tart

azt meg nem igen értem törpével miért lenne könnyebb mint elffel????

A törpét visszavonom. :-D Bár ha adunk neki 10% bónuszt...

Bogár 04-24-2007 22:21

Quote:

Originally Posted by Hüpike (Post 90299)
én ezt nem értem. a fanatikusok benn vannak éjjel-nappal. te azt írod legyen egy olyan faj, amit nem tudnak átütni max lóval, max tábival kimenetelkor? ha fel kaarsz jutni a top30%-ba, jól írtad lehet nem az elf faj való, bár szerintem azzal is simán lehet menni. lehet csalogatni seregeket, hiénázni...kinek mi tetszik..

a seregcsalogatás összejött. hetekkel ezelőtt az egyik délelőtt loptam tekiket, majd aznap éjfélig minden körben volt távolbalátás. mikor lefeküdtem, pont akkor küldte rám a seregeket. erről ennyit.
a hiénázás sem a legjobb megoldás: nem mindig jön össze, és maximum havonta 1* van lehetőség rá. ha ilyen van, és ha nem támadsz óriási sereggel, akkor valszeg vissza fogsz fordulni, mielőtt odaérnél.

Quote:

Originally Posted by Hüpike (Post 90299)
úgy gondolom az A a játék csúcsa és igenis meg kell követelni egy játékostol a sok bent létet és egy szövetségtől a 24 órás távolt, ha kell csörgetni hajnalban is vkit. ez ezen a szinten normális. hogy neked erre szükséged van, ezzel esetleg kék számhoz jutsz vagy nem, mert neked ez sok és akkor nem kell a kék szám, azt döntsd el magad

szerintem meg pont az nem normális, hogy a másikat hajnali 4-kor rángatod ki az ágyból... próbáld egy olyan ember szemével nézni ezt a helyzetet, aki nem hódítózik. :D

Andrew 04-24-2007 22:26

Quote:

Originally Posted by Hüpike (Post 90307)
de van beüthetetlen. vagyis nincs, de mégis van.

maradjunk ennél a 35-35-nél. egy orknak erre kell 75-80% barakk moráltól függően. na most ha ebből kijön maxal akkor lehet, hogy beveri az elfet, de az elf ha ügyes az ork csak 30%-os elengedése mellett 3* tuti be tudja verni, sőt ha ügyes +2 sereget is küld hátha nem koptat az ork.
nagyon jól lehet ügyeskedni és haladni az elffel, csak ugyanolyan sőt időt igényel, mint pl. egy gnóm/ork az Aban.

éés ez az elf életképes is? értem ez alatt a széjjelgyújtást/rengetést
nem vagyok annyira járatos A-ban, de azért egy számolást még talán el tudok végezni
és ha ez az elf beveri 3 sereggel a fent említett orkot, aki elengedi a sereget, akkor én megeszem a sapkámat (általatok választott körettel :D)

Grabi 04-24-2007 22:29

igazad van, rosszul számoltam. egyszer tuti, a többi mehet randomra. az A-ban nincs szükség szinte kocsmára, templom is csak távolozni meg védelem/vérszomjra kell

Penya 04-24-2007 22:31

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 90184)
Rengetegszer felmerült már, hogy túl erős az elf, de a ténylegeshez képesti faji gyengítést nemigen lehet rajtam átvinni... :)

Ezzel az a gond h a 30% a tényleges nem a 20% mivel mindenki azzal számolt és senki nem tudta a valós helyzetet. Úgy érzem magadnak mondasz ellent.

Fransisco 04-24-2007 22:31

Ööö... mi lenne ha nem offolnánk és a témánál maradnánk? :o

Az elf 30% hadi védelemmel bevehetetlen erőddé válna, vagy legalábbis olyan sereggel kéne menni, h azzal teljesen kiszolgátatnád magad a krónikázóknak és a hazakísérésnek (megjegyzem ez már most is gyakran így van, hát még ha növelnék a védelmét). Ráadásul akkor azonos védőérték eléréséhez kisebb barakkszám is elég lenne neki, így még több heki jutna másra, tovább nehezítve a gömb és az éplista megszerzését.

Egyszerűen tönkretenné a játékot ha az egyik faj beütése ennyire nagy rizikót jelentene.
Hölgyek-Urak, ez játék, maradjon is meg annak...

Ugyanakkor az igenis változás h most derül ki h az elf valójában (majd meglátjuk, így marad-e) "csak" +20% védelmet kap, mert eddig a nyilvánosságra hozott szabályok nem fedték a valós szabályokat, ami legalábbis visszás helyzet. Hogy ez eddig hogy nem tűnt fel a készítőknek, ha máskor nem is, legalább az angolra ill. románra fordításkor, elképzelni nem tudom.
Persze csak az hibázik, aki dolgozik, ilyen van. :)

Nem olvastam vissza, feltételezem ezeket már mind elmondták és meg is válaszolták mások, de én is körvonalazni szerettem volna a véleményemet. :)
Bocsánatot kérek azoktól, akik korábban ugyanezeket már olvasták más tollából. :)

Ati 04-24-2007 22:32

Quote:

Originally Posted by Penya (Post 90315)
Ezzel az a gond h a 30% a tényleges nem a 20% mivel mindenki azzal számolt és senki nem tudta a valós helyzetet. Úgy érzem magadnak mondasz ellent.

20% a tényleges, nem 30.

Penya 04-24-2007 22:34

Quote:

Originally Posted by Fransisco (Post 90316)
Az elf 30% hadi védelemmel bevehetetlen erőddé válna, vagy legalábbis olyan sereggel kéne menni, h azzal teljesen kiszolgátatnád magad a krónikázóknak és a hazakísérésnek (megjegyzem ez már most is gyakran így van, hát még ha növelnék a védelmét). Ráadásul akkor azonos védőérték eléréséhez kisebb barakkszám is elég lenne neki, így még több heki jutna másra, tovább nehezítve a gömb és az éplista megszerzését.

Most is 30%ra építed ki az oridat. És a támadó is 30al számol. Nem 20 al. Semmi nem nőne minden maradna ahogy van. Akkor lenne borulás ha 20% jelenne meg.

Penya 04-24-2007 22:35

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 90317)
20% a tényleges, nem 30.

Ez igaz, de ezt eddig senki nem tudta következésképp arra számolt amit tudott tehát 30ra.

All times are GMT +1. The time now is 04:30.