Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Stratégia & Tippek (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=14)
-   -   Tippek törpe országoknak... Stratégiák törpékkel... (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=167)

Szecsa 12-15-2006 19:46

Smooth, nehez lesz :) bar ez termeszetesen csoportfuggo.
en szerintem a tekercsek hianya nagyon nagy kieses (lasd elohalott)

sok sikert! :)

Smooth Scroller 12-15-2006 21:44

ja, kamikaze lesz. ;)

petyac 12-17-2006 14:25

sziasztok kérhetnék egy éplistát törpére? 400 hekire és szövetségbe. személyiség tolvaj. előre is köszi

Remedy 12-17-2006 14:28

Quote:

Originally Posted by petyac (Post 56574)
sziasztok kérhetnék egy éplistát törpére? 400 hekire és szövetségbe. személyiség tolvaj. előre is köszi

rajottem hogy tok gaz ez a forum. minden kezdo tok jo orszagokkal fog rohangalni, mindenfele kulonosebb erofeszites nelkul. csak beir ide, mindenki elmond minden tapasztalatot, trukkot, eplistakat, es effektive neki szinte semmit nem kell csinalni....

Dragi 12-17-2006 14:32

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 56575)
rajottem hogy tok gaz ez a forum. minden kezdo tok jo orszagokkal fog rohangalni, mindenfele kulonosebb erofeszites nelkul. csak beir ide, mindenki elmond minden tapasztalatot, trukkot, eplistakat, es effektive neki szinte semmit nem kell csinalni....

de kell csinálnia :) Fel kell építeni az országot és haszálnia kell tudni

petyac 12-17-2006 14:35

Quote:

Na akkor elmondok egy titkot! Nem vagyok kezdő,csak szükségem lenne az éplistára. De nem muszály ha nem akarod,majd add más,aki kedvesebb. És igaz az te is tudod,hogy nem elég ha van éplistád,használni is tudni kell. Ez egy támpont merre induljon el egy kezdő. Ennyi.

dreaman68 12-17-2006 14:36

Quote:

most nem erre van? stratégia és tippek azért ír ide h ezeket meg is kapja. az más kérdés h kevesebbet kell használnia az eszét. de inkább írjon ide és kapjon egy jó éplistát minth beverjék párszor és akkor menjen el a kedve a játéktól
ja és még mindig rengeteg kezdő szaladgál támadókkal meg védőkkel, meg ork termelőkkel......

Dragi 12-17-2006 14:36

Quote:

Originally Posted by petyac (Post 56579)
Nem vagyok kezdő

Ez egy támpont merre induljon el egy kezdő. Ennyi.

Aha mi is van ?:D

Bea Baba 12-17-2006 14:39

Quote:

Szerintem is kell azt tudni használni:D Indulásból ott a difi hogy minden ien éplista max tekire van számolva:) sokan abba belebuknak h felépitsék:D
Pláne törpével, 400 heki az also csopi valószinüleg, ott meg mindenki lop mindenkit:o

petyac 12-17-2006 14:39

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 56581)
Aha mi is van ?:D

Nem érted én sem. Törpében kezdő vagyok amúgy nem:D

All times are GMT +1. The time now is 00:24.