![]() |
Quote:
Nem az a kérdés, hogy mikor kerüljön be, hanem az, hogy mi. :) Ezzel kapcsolatban megint hatalmas a csend. A már eldöntött kérdésekre jönnek a reakciók utólag, hogy jajj de rossz, olyanoktól, akik eddig még véletlenül se szóltak hozzá a témához, pedig megtehették volna. A még eldöntendő kérdésekhez pedig nem szól hozzá senki. Itt vannak az emberek, mert a már eldöntött dolgokat le tudják szólni, de majd a most még eldöntendő kérdéseket is csak utólag fogják kritizálni. Nehogymár bármi olyan dologhoz hozzászóljon, amihez MOST kell. Komolyan mondom, hogy lassan tényleg kiveszem a vérdíjat a fenébe a játékból, aztán nincs vele több gond. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Az azt megelőző 365 napot is mindig el szoktad felejteni, vagy csak akkor, amikor a fejlesztésekről van szó? Marha vicces dolog, hogy van közel fél év hozzászólni egy témához... Tényleg marha vicces... Na hagyjuk, ezzel a hozzáállással ezt a témát tényleg kár erőltetni. |
Quote:
|
Quote:
Ha jól emlékszem arra kérdeztem csak egy kérdést tettem fel, mert valami nem volt világos :) Mindegy én viccesnek találtam :) |
Sziasztok:)) Bocs,hogy nemvoltam de nekemis pihennem kell néha:)
1. Ami megfogalmazodott az ütések száma ill a szines jelzésekkel teljesen egyetértek.. 2. Én szerintem nemehessen a vérdijas szabira.. 3. és Atinak igazavan sztem ezt az uj vérdijat az alapoktol kéne kezdeni.. |
jahhh és ezteket mostmár tényleg elkéne dönteni,hogy milegyen..
|
Quote:
volt egy jatekon beluli jatek: verdij, ami arra volt jo, h aki unatkozik, az eltoltse vele az idejet, erre mar abbol is penzt akarnak csinalni /minden bizonnyal ezert is nem volt eleg az yban az 1-10 milla/, mintha nem lenne eleg penzuk az orikban most attol legyek boldog, h mar szabizni se hagyjatok az orijaim, amikor igy is vipelni kell oket? :mad::mad: |
Quote:
2.ha nem tudsz ott lenni, vagy nem akarod senkinek se kölcsön adni, akkor nem szerzel vérdíjat! 3.másrészt az y pénzkészleteihez képest az a 100milla max nem lesz valami irdatlanul sok! ha értelmesen akarsz hozzá szólni, akkor mond meg miben nincs igazam! |
All times are GMT +1. The time now is 19:24. |