![]() |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Egy hiéna, ha 5 sereggel megy 4 kör alatt fordul 1 nap alatt szépen tud hekit szerezni. . |
Quote:
Amúgy sajnálom, hogy elbontottam, úgy, ahogy elbontottam. Nem gondolkodtam rajta akkor! Elfi, én azt nem úgy gondoltam, attól, hogy úgy sikerült leírni! Maximális tiszteletem a tiéd! :) Főleg azért, mert még nem ment el a kedved tőle! Sok sikert a bennmaradóknak a végére! |
Elfi légyszives meséld el, h Te mért bontottál, mert ez is hozzátartozik a dolgokhoz!
|
Quote:
Az Aréna jó dolog a maga szépsége és csúnyasága mellett. .:D Szerintem a bontást már hagyjuk, mert szerintem már mindenki bontott mérgében, valaki körültekintőbben, valaki nem, naés, nem dől össze a világ miatta, mint ahogyan semmi miatt sem. . Elhiszem Vityu! Amúgy én sem játszom már, mert nem tudok csinálni semmit, volt pár kósza próbálkozásom, de hiába, majd talán legközelebb. .:D Most pedig elkenem a szádat a párbajon. .:D |
Quote:
Nyilván más lett volna, ha nem bontok és akkor szövizünk, ahogyan terveztük is, mert nem kellett volna felmosnotok a padlóról. .:D De nem így történt. . |
Quote:
nem bírtam ki, beléptem most ujra! :D |
Arénások! ma egy egyórás gyorspárbaj? :)
|
All times are GMT +1. The time now is 02:55. |