![]() |
Quote:
PS.: Én pl a játék folyamán, és nem ma kezdtem, összesen 3* mentem mészárra, velem nagyon rosszul járnál.;) |
És a legfontosabb:
Ha felmérted a szövit és látod, hogy az erőviszonyok megfelelőek, valamint hogy a hadisok kettő körbe vannak, előbb lerengeted a hadisokat (a társaiddal) kv előtt 3-ba, és utána lopsz.Aztán már csak lennt kell tartani őket, hogy ne jöjjenek 2 körbe.(Rengetés, gyújti, bűvészmutatványok, ima, stb.) Óriás szövivel nincs értelme kikezdeni, és csak a félelfeket szoktam így lelopdosni. És ha a hadisok kijönnek rád, látod a sereget, hogy jön feléd, kimész felfele földre egy gyenguska orira, és ha tudod, előtte behívod a segítséget. |
Quote:
... 200 hekin hány házat szoktál gyújtani? Nekem kevés megy. Rengetés kicsit többet visz, de az se sokminden. Mondjuk a te felesed nemcsak óriást, de gnóm hadist se fog rengetni sehova, az ellenséges varis meg gondoskodik róla, hogy ne legyen készülid semmire... |
Quote:
Másrészt meg ahogy én játszottam szöviben: Ott a másik félelf tolis ugyanilyen felállásban Ott az óriás varis, 25% elit, plussz sok varázsló Ott az óriás hadis full elittel. Gondolom azért ők sem szotyiznának. |
Quote:
200 hekin szöviben a gnóm hadist kv előtt szétlopod emberre és ő végzett is. Vagy szétöldösöd a varijait, és lerengeted.(Vagy a tolis társad.) |
Ezt már unom! Tamás a te szövid verhetetlen az 5ös szinten, sztem nincs szövi, aki árthatna nektek, ti vagytok az ászok! Gratulálok! Pechetek nincs vérprofik vagytok!
Gondolom ezt vártad, v nem tudom, h mit, mert ha mi szürkét mondunk te akkor is feketét..... Na minden jót! |
Quote:
|
Quote:
Miért amatörség, ha valaki kisérni tud?:eek::confused: De mindegy, ha neked így jó... regelj légyszi oda, ahol én is vagyok.... szeretem az olyan szöviket, akik a kezdők vérét szívják életképtelen országokkal.;) |
Tamás, szerintem is sok hüleséget összehordtál így a végefelé.
Még olvasgass ezen a fórumon egy picit. (szerintem) |
Quote:
amúgy ő nem veheti vissza az emberét a piacról? :o |
All times are GMT +1. The time now is 10:45. |