Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Stratégia & Tippek (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=14)
-   -   Fél-elf stratégiák & trükkök (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1618)

Cassandra 12-27-2007 20:38

Quote:

Originally Posted by Tamás (Post 147040)
Csak akkor mész ki, ha kijönnek rád ereggel.Előbb nem, és akkor is kicentizve kv előtt, és ha tudod, behívod a segítséget.
Ha pusztira jönnek rád...nos, erre mondtam azt, hogy "kis kockázat".
A mészárral nem érnek el semmit, és a legtöbben ilyen esetben mészárra jönnek.

2 hadis szöviről beszélek, ha az egyik kitámad rád, még ott a másik, sőt, ha peched van még a külsős, akit megtámadtál, még az is hazakisérhet.:D

PS.: Én pl a játék folyamán, és nem ma kezdtem, összesen 3* mentem mészárra, velem nagyon rosszul járnál.;)

Tamás 12-27-2007 20:39

És a legfontosabb:

Ha felmérted a szövit és látod, hogy az erőviszonyok megfelelőek, valamint hogy a hadisok kettő körbe vannak, előbb lerengeted a hadisokat (a társaiddal) kv előtt 3-ba, és utána lopsz.Aztán már csak lennt kell tartani őket, hogy ne jöjjenek 2 körbe.(Rengetés, gyújti, bűvészmutatványok, ima, stb.)

Óriás szövivel nincs értelme kikezdeni, és csak a félelfeket szoktam így lelopdosni.

És ha a hadisok kijönnek rád, látod a sereget, hogy jön feléd, kimész felfele földre egy gyenguska orira, és ha tudod, előtte behívod a segítséget.

Synkel 12-27-2007 20:45

Quote:

Originally Posted by Tamás (Post 147042)
És a legfontosabb:

Ha felmérted a szövit és látod, hogy az erőviszonyok megfelelőek, valamint hogy a hadisok kettő körbe vannak, előbb lerengeted a hadisokat (a társaiddal) kv előtt 3-ba, és utána lopsz.Aztán már csak lennt kell tartani őket, hogy ne jöjjenek 2 körbe.(Rengetés, gyújti, bűvészmutatványok, ima, stb.)

Óriás szövivel nincs értelme kikezdeni, és csak a félelfeket szoktam így lelopdosni.

És ha a hadisok kijönnek rád, látod a sereget, hogy jön feléd, kimész felfele földre egy gyenguska orira, és ha tudod, előtte behívod a segítséget.

...
200 hekin hány házat szoktál gyújtani? Nekem kevés megy. Rengetés kicsit többet visz, de az se sokminden. Mondjuk a te felesed nemcsak óriást, de gnóm hadist se fog rengetni sehova, az ellenséges varis meg gondoskodik róla, hogy ne legyen készülid semmire...

Tamás 12-27-2007 20:45

Quote:

Originally Posted by Cassandra (Post 147041)
[color="Navy"]2 hadis szöviről beszélek, ha az egyik kitámad rád, még ott a másik, sőt, ha peched van még a külsős, akit megtámadtál, még az is hazakisérhet.:)

Ezt én nem pechnek hívnám, hanem amatőrségnek.

Másrészt meg ahogy én játszottam szöviben:
Ott a másik félelf tolis ugyanilyen felállásban
Ott az óriás varis, 25% elit, plussz sok varázsló
Ott az óriás hadis full elittel.

Gondolom azért ők sem szotyiznának.

Tamás 12-27-2007 20:49

Quote:

Originally Posted by Synkel (Post 147045)
...
200 hekin hány házat szoktál gyújtani? Nekem kevés megy. Rengetés kicsit többet visz, de az se sokminden. Mondjuk a te felesed nemcsak óriást, de gnóm hadist se fog rengetni sehova, az ellenséges varis meg gondoskodik róla, hogy ne legyen készülid semmire...

200 hekire az alap felállást írtam le.
200 hekin szöviben a gnóm hadist kv előtt szétlopod emberre és ő végzett is.
Vagy szétöldösöd a varijait, és lerengeted.(Vagy a tolis társad.)

Fefe013 12-27-2007 20:50

Ezt már unom! Tamás a te szövid verhetetlen az 5ös szinten, sztem nincs szövi, aki árthatna nektek, ti vagytok az ászok! Gratulálok! Pechetek nincs vérprofik vagytok!
Gondolom ezt vártad, v nem tudom, h mit, mert ha mi szürkét mondunk te akkor is feketét.....
Na minden jót!

Synkel 12-27-2007 20:54

Quote:

Originally Posted by fefe013 (Post 147049)
Ezt már unom! Tamás a te szövid verhetetlen az 5ös szinten, sztem nincs szövi, aki árthatna nektek, ti vagytok az ászok! Gratulálok! Pechetek nincs vérprofik vagytok!
Gondolom ezt vártad, v nem tudom, h mit, mert ha mi szürkét mondunk te akkor is feketét.....
Na minden jót!

Én pirosat mondtam, de ettől eltekintve csatlakozok hozzád, és kiszállok ebből a vitából:)

Cassandra 12-27-2007 20:54

Quote:

Originally Posted by Tamás (Post 147046)
Ezt én nem pechnek hívnám, hanem amatőrségnek.

Másrészt meg ahogy én játszottam szöviben:
Ott a másik félelf tolis ugyanilyen felállásban
Ott az óriás varis, 25% elit, plussz sok varázsló
Ott az óriás hadis full elittel.

Gondolom azért ők sem szotyiznának.

Miért amatörség, ha valaki kisérni tud?:eek::confused:

De mindegy, ha neked így jó... regelj légyszi oda, ahol én is vagyok.... szeretem az olyan szöviket, akik a kezdők vérét szívják életképtelen országokkal.;)

Kubbi 12-27-2007 20:58

Tamás, szerintem is sok hüleséget összehordtál így a végefelé.
Még olvasgass ezen a fórumon egy picit.
(szerintem)

Andrew 12-27-2007 21:15

Quote:

Originally Posted by Tamás (Post 147048)
200 hekire az alap felállást írtam le.
200 hekin szöviben a gnóm hadist kv előtt szétlopod emberre és ő végzett is.
Vagy szétöldösöd a varijait, és lerengeted.(Vagy a tolis társad.)

Asszem már tudom is, hogy kivel szövizett :D:D:D
amúgy ő nem veheti vissza az emberét a piacról? :o

All times are GMT +1. The time now is 10:45.