![]() |
Quote:
De ezeket kb 10-ből 6 ember tudja és ők összesen nem 14 ( vagy menniyen) vannak. |
Quote:
|
Quote:
Egyébként, akik ennyire szapuljátok a lassút, voltatok már benne? Én igen, még mielőtt valaki megkérdezné. |
Quote:
az első mondatoddal pedig nem tudok mit kezdeni, ha ez a kérdésed, akkor nem értelmezted jól a hozzászólásaimat. |
Quote:
De nagy a szája valakinek... Erről jut eszembe az a tacskó, amelyik messziről megugatta a német dogomat... ... ... ... Mostanában nem ugat... |
megkérnélek druida, hogy indokold a nemtetszésedet a hozzászólásaimban, köszönöm.
|
Ajaj..
Mondjuk, Benji tényleg megindokolhatnád... Nekem is feltűnt, hogy Grabi összes hsz-ét lehúztad. Ez már inkább olyan látszatot kelt, mintha személyes ellenszenvel viseltetnél iránta. :O |
Quote:
|
Quote:
már nagyon nem tetszik ahogy így vitatkoztok erről, mert szerintem mindenki számára más jelenti a profit, és nemtom mit kell ezt így felhúzni. és nem személyesen neked akart szólni, ne haragudj, és nem is tudom mért csak a te hsz-eid nem tetszettek, csak már elegem lett... úgyhogy plííz abbahagyni :p |
Quote:
továbbra is azt gondolom, hogy vitázni jó dolog és rendkívül hasznos. nem probléma ha nem tetszik, amit írok, csak indokold meg, hátha olyat látsz belém, amin tudok változtatni és jobb leszek. mert ennek lenne értelme csak, a mínusz/plusszozásnak nem. |
| All times are GMT +1. The time now is 16:46. |