![]() |
VIP-elés, Átutalás vs. Paypal ,Worldpay
hmm
Tényleg létre is hoztam egy ilyen problémás topicot:D:D:D most kihasználom... |
Quote:
Éspedig? :D |
tiszteletben tartom h nincs voda sms...
Spec az ucso 6 honapban szinte már csak a vip miatt tartottam a pannonos kártyám... Szal gondoltam tényleg eljött az ideje az átutalásnak, persze lusta emberként kb 1 éve olvastam a vip sugot. Már nem emlékeztem, h csak ugy müködik ha mind a 6241 huf-ot a fő orimra nyomatom és plusz kell fizetni ha 1 másikat vagy max. +3at is vipelni akarok :( Ez nem tudom mért alakult ki így, pláne látván h ha nem a fő orira vipelek akkor el is oszthatom 3 ori között.... másik World Pay: utána néztem Termék ismeret tanulmányaim során ,h amilyen kártyával lehet fizetni( az a bizonyos aláírás utáni utolsó 3 szjegyes- offline tranzakciok, internetes vásálásra használatosak)- alias dombornyomot kártyák.. amiket a bank külön feltételek mellett szokott adni... folyt. köv. |
Quote:
|
most nézem 1 top6 bank kondicios listáját és
amit megállapíthatok, h azért h Worldpayel , Paypallal neten fizethessek.. ahoz havi +2500Ft-ot kéne fizetnem a kártyáért.. |
Quote:
Amúgy egy dombornyomott kártya éves díja sincs 30.000 forint, szóval valamit nagyon félreolvasol ott... Szépen néznénk ki 30ezer forintos éves kártyadíjjal már... :D |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Nekem az eddigi legolcsóbb verzióm az évi 1500 forint (első évben ingyen) kártyadíj. Ha jók az emlékeim, akkor ebben X darab ingyenes ATMhasználat is van minden hónapban. Ha csak havi 1-et számolunk, 300 forintos átlagáron, akkor az évi 3600 forint spórolás, már be is hozta a kártya az árát. |
All times are GMT +1. The time now is 16:39. |