Quote:
Originally Posted by Ati
(Post 82812)
Gúnyolódás lenne, ha felhozok egy példát, ami a Te példád tökéletes analógiája? Mi a különbség szerinted e között, és a között, amit Te mondtál? Részletezd kérlek.
|
Kérlek. Analógia lenne ha létezne de nem létezik, csak egy feltétel. Igy nem más mint a két példámnak a megcsúfolása. Egy köznapi nevet használsz, de nem tudok róla h lenne ilyen tömeggyilkos, az én példáim különlegesek, abban az értelmben h nincs belőlük másik. Meg egyáltalán mi köze Nagy Gábornak Iancuhoz? Továbbá én semmiféle névváltoztatásról nem beszéltem, arról volt szó hogy gyilkosokat illetve, tömeggyilkolással összefüggő helyszíneket valaki dicsőít, rossz módon kezeli azt. (Ebben is eltérsz az általám mondottaktól.) Milyen értékrend az ami engedi ezt? Avram Iancu nem sok volt eddig a történelemben, kétlem h bárkinek is nevet kellene változtatnia miatta, de nem erről van szó. Hanem hogy ezt a nevet tudatosan használják helyeselve a népirtást, sőt hergelve minket. Ez megengedhetetlen, mint ahogy az is h egy tradéia szinhelyét megcsúfolják kis taknyos tizenévesek vagy bárki más. De folytatva a példádat az sem lenne megengedhető (tegyük fel Nagy Gábor megölt volna 2000 embert válogatott kínzások közt mert zsidók) hogy vki ilyen országnevet indítson Nagy Gábor Jól Tette!
Ja még annyit h ez az egyszerű név Nagy Gábor egyből megtelik tartalommal ha vmit tesz, így elveszti köznapi, átlagos jelentését, ami önmagában használva megvan.
|