Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   PC (hardver, szoftver, játékok stb.) (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=28)
-   -   Notebook/laptop topic (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1502)

LotR 09-05-2007 00:26

Quote:

Originally Posted by Steve (Post 122838)
felevenítettem a topicot nemmondom... :)
Szóval kérdésem marad: 50k körüli értéken vajon kaphatok használható laptopot? ha igen, hol?

annyiért necces h mit kapsz...:((

de inkább spórólj még 1-2 honapig és 100k-ért már vehetsz 1 tök ujjat a Media Mark-ba 99999-ért volt akcioban, a haverom olyat vett és teljesen jjó, csak 1 msoffice-t kellett szereznie mer az nem volt rajta...

Csokibácsi 09-05-2007 06:12

Quote:

Originally Posted by laci (Post 122840)
Csoki, próbáld ki ezt a linket ;)

Láttam, nyugi :)

Deni 09-05-2007 07:54

Quote:

Originally Posted by Csokibácsi (Post 122811)
Végig kell nézned mindent, nincs mese :P

Az lett belőle, hogy szervízzel beszéltem, megcsináltam mindent, amit mondtak telefonon és ők a cddvdmindentcsinálROMra gyanakszanak, holnap viszem be hozzájuk nagyvizitre :)
Azért köszönöm a segítséget :p

Ati 09-05-2007 08:25

Quote:

Originally Posted by LotR (Post 122856)

de inkább spórólj még 1-2 honapig és 100k-ért már vehetsz 1 tök ujjat a Media Mark-ba 99999-ért volt akcioban, a haverom olyat vett és teljesen jjó, csak 1 msoffice-t kellett szereznie mer az nem volt rajta...

Openoffice, és megvan ingyen. Bár én anno laptophoz OEM kaptam ilyen mindenféle MS cuccost, köztük office-t is, valami párezerért, töredékéért a rendes árnak.

Steve 09-05-2007 08:33

Quote:

Originally Posted by LotR (Post 122856)

Mondom nincs szükségem új laptopra :) nemfogok 100kt kiadni egy böngészésre használt cuccra, akár van rá keret, akár nem. Mind1, majd próbálkozom akkor máshol :)

LotR 09-05-2007 12:13

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 122894)
Openoffice, és megvan ingyen. Bár én anno laptophoz OEM kaptam ilyen mindenféle MS cuccost, köztük office-t is, valami párezerért, töredékéért a rendes árnak.

openoffice- sajna elég kaki:(
és sokszor nem kompatibilis a msoffice-val:(
Legalábbis egyik cimborám tegnap pont ezen panaszkodott, h a cége ezen spóról és nem tud rendesen dolgozni..

Én mikor vettem a laptopot akkor azt láttam h az oprendszer 30-40k-val dobja meg a gép árát..

Steve: amugy én is néztem, használtakat, csak én nem kockáztattam mivel szeretném min. 3 évig használni. A googlgeba rákerestem a noti, lapi szóra és kidobott pár boltot megnézegettem az oldalakat és ott keresgettem magamnak használtat;)

Ati 09-05-2007 12:17

Quote:

Originally Posted by LotR (Post 122932)
openoffice- sajna elég kaki:(
és sokszor nem kompatibilis a msoffice-val:(
Legalábbis egyik cimborám tegnap pont ezen panaszkodott, h a cége ezen spóról és nem tud rendesen dolgozni..

Én semmi ilyet nem tapasztaltam, sőt sokkal többet tud, hiszen tud például azonnal pdf-be exportálni, amit úgy tudom, hogy az MS Office csak méregdrága segédprogramok vásárlása után enged. (Most lusta vagyok megnézni, hogy valóban így van-e, de épp ma láttam egy progit, ami úgy reklámozta magát, hogy beépül az Office-ba, és máris tudsz pdf-be menteni, úgyhogy gondolom, hogy alapból erre nem képes.)

Ati 09-05-2007 12:19

Quote:

Originally Posted by LotR (Post 122932)
Én mikor vettem a laptopot akkor azt láttam h az oprendszer 30-40k-val dobja meg a gép árát..

Attól függ, hogy milyen oprendszer. ;) Linuxot tehetsz rá ingyen is, teljesen jogtisztán. (Igaz ha dobozos verziót veszel belőle, akkor az is pénzbe kerül. Mindenféle közhiedelemmel ellentétben ilyenkor nem ingyen gyártják a dvd-ket, nem ingyen nyomtatnak sokszázoldalas könyveket, nem ingyen gyártanak dobozt, és nem ingyen csomagolják be.)

LotR 09-05-2007 23:21

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 122937)
Én semmi ilyet nem tapasztaltam, sőt sokkal többet tud, hiszen tud például azonnal pdf-be exportálni, amit úgy tudom, hogy az MS Office csak méregdrága segédprogramok vásárlása után enged. (Most lusta vagyok megnézni, hogy valóban így van-e, de épp ma láttam egy progit, ami úgy reklámozta magát, hogy beépül az Office-ba, és máris tudsz pdf-be menteni, úgyhogy gondolom, hogy alapból erre nem képes.)

pl az excele-vel lehet trendvonalat, diagrammokat készíteni ..stb..? :confused:

Ati 09-06-2007 07:44

Quote:

Originally Posted by LotR (Post 123076)
pl az excele-vel lehet trendvonalat, diagrammokat készíteni ..stb..? :confused:

Fogalmam sincs, mert ilyenre soha nem volt szükségem. Azt gondolom, hogy ha valaki olyan munkékat csinál, amihez erre van szüksége, akkor ne sajnálja a pénzt rá, ha az ingyenes programok ezt tényleg nem tudják. Ez nem egy általános funkció.

All times are GMT +1. The time now is 03:29.