![]() |
van, de egy ork egy betonelfet is legázol, míg az óriás nem... :D és úgy is kell neki toli, mert ott fent már ha fel tudja tenni a sziesztát rendesen akkor túl sok a temploma, és a sziesztán keresztül is úgy gyújtható mint a huzat már... (nem is szólva arról, hogy ő meg akkor se tud gyújtani, ha van tolija, így az szinte csak ballaszt...) tehát az óriás nem éri meg szerintem nagyon. marad az ork...
(kipróbáltam a gnómot és nem jön be... ahogy az óriás sem. de a tekilopás miatt egyelőre nem szolgáltatom ki magamat a tolisok szeszélyeinek máshol, de az A-ban ez nem így megy :D:D:D) |
Hát énis ork párti vok de aszitem eddig hogy Aban nehéz vele:)
Bár nincs sok orkom csak olyan 15...:p ezek szerint ha feljutok Aba akkor ott izgi lesz:D |
Quote:
mert kevés tekit tartasz és ha lopnak akkor be kell dobni a klánraktárba. lopni nem is szoktak, csak elfek a törpéket nyersire, meg gyújtogatni egymást... szóval.... :p |
Bakker elveszett már az üzid Senki:(
Melyik oriba tudok neked ződet küldeni? ha emléxel még az eyémre ott jelezd pls! |
[quote=Senki]van, de egy ork egy betonelfet is legázol, míg az óriás nem... és úgy is kell neki toli, mert ott fent már ha fel tudja tenni a sziesztát rendesen akkor túl sok a temploma, és a sziesztán keresztül is úgy gyújtható mint a huzat már... (nem is szólva arról, hogy ő meg akkor se tud gyújtani, ha van tolija, így az szinte csak ballaszt...) tehát az óriás nem éri meg szerintem nagyon. marad az ork...
(kipróbáltam a gnómot és nem jön be... ahogy az óriás sem. de a tekilopás miatt egyelőre nem szolgáltatom ki magamat a tolisok szeszélyeinek máshol, de az A-ban ez nem így megy Hát, ez nem így van. :) Az óriás sokkal veszélyesebb egy orknál, és egy beton elfet sem ork, sem óriás nem ver be. :) ellenben egy beton elf lerengeti és felgyújtja az orkot, míg egy óriást nem tud rengetni és igencsak kevés kárt okozhat neki tolikkal. egy orkánl egy gyújtás lehet 39-40 ház is, cca 10k hekin, míg egy óriásnál ez max 20-22 ház és nagyon csökken. Tehát sokkal kevésbé gyújtható, mint egy ork. A gyújtogatásban amúgy is elég nagy a rutinom :-D |
Zoli, de csak ha fel tudja tenni a sziesztát tartósan.... és védelem és szieszta fenttartása azért elég nehéz magas hekin módosítások ellenére is nem? vagy 5k heki felett felkönnyebbedik a dolog?
vagy ahol kiszámoltad az orkot meg a gnómot, oda számolj ki egy óriást is plz, hogy lássuk tisztán miről is van szó... |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
najó, de nem olyan stílusos mint az ork :p. és az ork TUD gyújtani ha kell, az óriás meg egyáltalán nem :D így meg.... :D
(a gnóm meg nem kérdéses, hogy a jobb, de nem tettszik, én szórakozásból játtszok, a teljesítmény része a második helyezett csak :p) |
All times are GMT +1. The time now is 09:19. |