![]() |
Quote:
Másrészről mega játék végcélja, hogy minnél több időt tölts el az A csúcsán:) |
Quote:
Szóval lejjebb ne gyűjtögethessen senki nehogy túl sok pénzzel menjen fel az A-ba és veszélyeztesse a topklánokat... Értem én. Erről is kellene akkor indítani egy szavazást lehet meglepetés lenne a végeredménye:) |
Quote:
|
Quote:
biztos a 7 és 9 pontot akkor magyarázzad el lécci mert Te érted:) |
Teljesen egyetértek avval, hogy a földleadást valahogy büntetni kell de sajnos a JKSZ bizonyíthatatlan. Néhány hete én is láttam a B-ben, hogy egy országot 10 sereggel szedtek le a topból 10 perc mulva az 5. szinten volt az illető. Nem azokat kellene büntetni akik pénzt gyüjtenek az A-s játékhoz...
És ez a két pont erről szól |
Az 'A' topban nincs földleadás? Mintha épp a közelmúltban olvastam volna arról, hogy bizony ott is megtörtént. Ha ezt a javaslatot ezért akarjátok bevezetni, hogy erre ne legyen lehetőség akkor egyik csoportban sem legyen. Így fair, nem értem az 'A' topposokat miért kéne a javaslatotok alól kivonni?
|
Quote:
és ezek folyamatosan zajlanak, ha az egyik újrázik/új orit indit??? leadja a földjét végig utána meg visszakapja mert vissza üti??? mert miliárdokat utalnak le 1-1 havernak??? |
Quote:
OFF már az első hozzászólásná gondolkodtam rajta, de asszem teljesen megygyőzött arol h nyugodtan adhatok neked egy piros kockát. |
Quote:
|
Quote:
És ugye az A-ban nem adják le a földet újrázás vagy fordulás előtt? És mi köze van a topban eltöltött időnek a földleadáshoz? Ha több háza gyullad vagy földet veszít akkor nem fogja leadni aki akarja? ugyanmár ez csak arról szól, hogy más csoportokban ne lehessen termelni.. |
All times are GMT +1. The time now is 00:18. |