![]() |
Quote:
Viszont ha azt akarjuk hogy arra amire Goldy gondolta használhassuk, hát akkor ezeket kéne megakadályozni. Másképp én se támogatom a javaslatot. |
Asszem érdekelhet bennetek szövitársam egy meglepő hirdetése:
"van egy orim az 1/a-ban elcserélném egy 3/g-sre Tudom, hogy elég őrültségnek hangzik, de komoly, az ori nincs összekapcsolva. Az 1/a uncsi, nem érdekel, a körbemenés sem ." Ez nem vmi érv v ellenérv, egyszerűen csak egy spontán igény. Hogy miért nem használja a zéróstartot, vagy indít simán egy új orit és viszi föl a G-be, nem firtattam. Úh akit érdekel (vagy nem hiszi), lehet jelentkezni #395072-n zöldben (egyelőre nálam), és ha a szabályok kedvezően alakulnak, az érdekeltek "meguntam!" felkiáltással átadhatják egymásnak az orikat. ;) |
Quote:
Azt is csak halkan merem h mintha ezt is leírtunk volna ... |
Quote:
Szal tulajdonképpen miért is lehessen átadni orit? |
Quote:
Semmiért! Eccerűen ne lehessen :) |
Quote:
Végre valamiben egyetértünk:) |
Nekem tetszik az ötlet, kb ahogy gyula írta:
-két azonosítás között, csak max 2 orit lehet átvenni - legalább 1000 (2000) köre álló ori adható át - az adott szinten nincs ori x kör óta az meg engem nem zavar ha vipért nevelget valaki orit 5.-ről a 2. vagy akár első szintig. Addig is játszik és ha nevelni tud orit akkor valószínű értelemes játékos amíg eléri a célszintet tehát társam a játékban,amivel érdkesebb lesz az egész. És nem sajnálom senkitől aki át akar venni orit.Játszon mindenki annyival amit elbír,DE játszon szabályosan. A routeres,ilyen olyan szerveres,telefonos játékosok közt lényegesen nagyobb visszaélési lehetőségek vannak, mint amilyen ebbe valaha is lehet. Szerintem ez tényleg egyes rég halott orik feltámadásához vezethetne. |
Quote:
A rég halott orik szerintem maradjanak is azok. Akinek meg ori kell, az ne vegyen egyet B-ben, még ha évente egyszer vehetne is( bár ennek a logikáját nem értem, eddig a játékos azonosítgatta a megunt oriját, de eztán már túl nagy fáradtságot fog igényelni a dolog, és kénytelen átadni valakinek, hogy a belefektetett munka ne vesszen kárba? ) , hanem akinek B-ben kell egy ori, az vigye oda saját erőből. Eddig is megoldottuk, eztán is megoldjuk valahogy. |
Quote:
Quote:
|
Van egy öttletem ha valaki olyan mulya hogy nem tud magának normális orit csinálni szurkoljon le atiéknak 20k vippet oszt felőlem ott vesz orit ahol akkar. Legalább lesz rendszerfejlesztésre lé :D Ja és más szinü legyen az ori neve hogy mindenki tudja ő amuja aki nem bir máshogy
|
All times are GMT +1. The time now is 09:47. |