Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Megbeszélések (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=35)
-   -   Ország átadása nem anarchista csoportokban (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1303)

Viz 01-21-2007 14:25

Quote:

Originally Posted by Gyula (Post 67839)
Skacok köpjetek le ha nem tetsik a véleményem, de nehogy már az legyen a téma h ki szegény meg ki nem. Ne gondljátok márt hogy ez majd biznisz lesz hogy vipért orikat gyárt valaki a nomálban.
Ha csinálok egy orit és játszok vele öt hónapot, felviszem a B-be ne gondoljátok h majd 7 vipért el kezdem árulni, de még 77-ért se, mert ne mlesz senki aki fog adni 77 vipet egy oriért.
Ha meg valaki képes lesz játszani közel fél évet vip nélkül egy orival hogy eladja 7vipért hát az meg is érdemli, én az ilyentöl nem, sajnálom a vipet :)

Ha meg valakivel nagyon ne mbírok akkor majd veszek egy orit felsőbb szinten hogy ott elrendezzem? Ha valaki a 4-ben nem képes arra hogy csináljon egy normális orit az a 3-ben hiába vesz, azt is szét kapják két nap alatt. Ez számomra nagyon nem életszerü.

Ha meg valaki ennyire bosszuálló, az már szerintem beteg ember :)

Egészen biztos hogy lenne ilyen. És olyan is aki megvenné.
Viszont ha azt akarjuk hogy arra amire Goldy gondolta használhassuk, hát akkor ezeket kéne megakadályozni.
Másképp én se támogatom a javaslatot.

Princ 01-26-2007 14:59

Asszem érdekelhet bennetek szövitársam egy meglepő hirdetése:
"van egy orim az 1/a-ban elcserélném egy 3/g-sre
Tudom, hogy elég őrültségnek hangzik, de komoly, az ori nincs összekapcsolva. Az 1/a uncsi, nem érdekel, a körbemenés sem ."

Ez nem vmi érv v ellenérv, egyszerűen csak egy spontán igény. Hogy miért nem használja a zéróstartot, vagy indít simán egy új orit és viszi föl a G-be, nem firtattam.
Úh akit érdekel (vagy nem hiszi), lehet jelentkezni #395072-n zöldben (egyelőre nálam), és ha a szabályok kedvezően alakulnak, az érdekeltek "meguntam!" felkiáltással átadhatják egymásnak az orikat. ;)

Penya 01-28-2007 10:00

Quote:

Originally Posted by Princ (Post 69457)
Asszem érdekelhet bennetek szövitársam egy meglepő hirdetése:
"van egy orim az 1/a-ban elcserélném egy 3/g-sre
Tudom, hogy elég őrültségnek hangzik, de komoly, az ori nincs összekapcsolva. Az 1/a uncsi, nem érdekel, a körbemenés sem ."

Ez nem vmi érv v ellenérv, egyszerűen csak egy spontán igény. Hogy miért nem használja a zéróstartot, vagy indít simán egy új orit és viszi föl a G-be, nem firtattam.
Úh akit érdekel (vagy nem hiszi), lehet jelentkezni #395072-n zöldben (egyelőre nálam), és ha a szabályok kedvezően alakulnak, az érdekeltek "meguntam!" felkiáltással átadhatják egymásnak az orikat. ;)

Halkan jegyzem meg h 1/A s orit nem lehetne átadni ...
Azt is csak halkan merem h mintha ezt is leírtunk volna ...

Synkel 01-28-2007 10:17

Quote:

Originally Posted by Penya (Post 69676)

Nekem az A-s orim a legkedvesebb, és lehet nem vagyok vele egyedül...
Szal tulajdonképpen miért is lehessen átadni orit?

Cece 01-28-2007 10:27

Quote:

Originally Posted by Synkel (Post 69683)
Nekem az A-s orim a legkedvesebb, és lehet nem vagyok vele egyedül...
Szal tulajdonképpen miért is lehessen átadni orit?

A válszom erre:
Semmiért!
Eccerűen ne lehessen :)

Synkel 01-28-2007 10:29

Quote:

Originally Posted by Cece (Post 69689)
A válszom erre:
Semmiért!
Eccerűen ne lehessen :)

Végre valamiben egyetértünk:)

Everlasting 01-28-2007 13:50

Nekem tetszik az ötlet, kb ahogy gyula írta:

-két azonosítás között, csak max 2 orit lehet átvenni
- legalább 1000 (2000) köre álló ori adható át
- az adott szinten nincs ori x kör óta

az meg engem nem zavar ha vipért nevelget valaki orit 5.-ről a 2. vagy akár első szintig. Addig is játszik és ha nevelni tud orit akkor valószínű értelemes játékos amíg eléri a célszintet tehát társam a játékban,amivel érdkesebb lesz az egész.
És nem sajnálom senkitől aki át akar venni orit.Játszon mindenki annyival amit elbír,DE játszon szabályosan. A routeres,ilyen olyan szerveres,telefonos játékosok közt lényegesen nagyobb visszaélési lehetőségek vannak, mint amilyen ebbe valaha is lehet. Szerintem ez tényleg egyes rég halott orik feltámadásához vezethetne.

Synkel 01-28-2007 14:23

Quote:

Originally Posted by Everlasting (Post 69721)
Nekem tetszik az ötlet, kb ahogy gyula írta:

-két azonosítás között, csak max 2 orit lehet átvenni
- legalább 1000 (2000) köre álló ori adható át
- az adott szinten nincs ori x kör óta

az meg engem nem zavar ha vipért nevelget valaki orit 5.-ről a 2. vagy akár első szintig. Addig is játszik és ha nevelni tud orit akkor valószínű értelemes játékos amíg eléri a célszintet tehát társam a játékban,amivel érdkesebb lesz az egész.
És nem sajnálom senkitől aki át akar venni orit.Játszon mindenki annyival amit elbír,DE játszon szabályosan. A routeres,ilyen olyan szerveres,telefonos játékosok közt lényegesen nagyobb visszaélési lehetőségek vannak, mint amilyen ebbe valaha is lehet. Szerintem ez tényleg egyes rég halott orik feltámadásához vezethetne.

A rég halott orik szerintem maradjanak is azok. Akinek meg ori kell, az ne vegyen egyet B-ben, még ha évente egyszer vehetne is( bár ennek a logikáját nem értem, eddig a játékos azonosítgatta a megunt oriját, de eztán már túl nagy fáradtságot fog igényelni a dolog, és kénytelen átadni valakinek, hogy a belefektetett munka ne vesszen kárba? ) , hanem akinek B-ben kell egy ori, az vigye oda saját erőből. Eddig is megoldottuk, eztán is megoldjuk valahogy.

Princ 01-28-2007 18:13

Quote:

Originally Posted by Princ (Post 69457)
... és ha a szabályok kedvezően alakulnak, ...

Quote:

Originally Posted by Penya (Post 69676)

Mivel fogalmam sincs hogy a számos, időnként egymásnak ellentmondó, múltbeli és jövőbeni javaslat közül melyik, vagy melyeknek részletei kerülhetnek bevezetésre, én nem tudom megjósolni, hogy mit fog megengedni a szabály és mit nem. Még halkan sem.

laziga 01-29-2007 07:17

Van egy öttletem ha valaki olyan mulya hogy nem tud magának normális orit csinálni szurkoljon le atiéknak 20k vippet oszt felőlem ott vesz orit ahol akkar. Legalább lesz rendszerfejlesztésre lé :D Ja és más szinü legyen az ori neve hogy mindenki tudja ő amuja aki nem bir máshogy

All times are GMT +1. The time now is 09:47.