![]() |
Quote:
|
Quote:
2. Mi a baj azokkal a csoportokkal, amelyikekben legtöbbi dőt tölti egy átlagos ország? Kereskedő is sok hekin erős igazán, mégis elég sok ori választja be. |
Quote:
Jó, akkor 5*hektár, ha ezen csökkentesz, az baromi nagy hasznot fog hozni az adott személyiség tulajdonosának. |
Quote:
(mert tényleg relatív kevés ha csak az aranyból spórolhat -bár az elmúlt 2 héten min. 200 milla volt az építési aranyam, abból egészen jól spórolhattam volna építészként :)) |
Quote:
Ha a bontásból visszakapja a harmadát az elég vonzó lenne. Vagy tényleg építsen kevesebb nyersiből. De ezen kívül én belevenném az ellenállóbb épületeket, és akkor a hullának is jól lenne gyújtás ellen. (És akkor nem csak annyi lenne az egész szémélyiség, hogy olcsóbban építhet...) |
leírtátok mi a gáz.
ha nyersit kapsz vissza nagy %-ban az hatalmas előny, közel tudósnyi. ha csak kevesebb kp kell az építkezéshez meg a fenntartáshoz az meg megint töltelékszemélyiséget eredményez. én egyiket sem táomgatom, hanem mondjuk 2 körrel rövidebb idő alatt épít. |
Quote:
azt hiszem erre valaki az orkot hozta fel :D de a kp szükséglet csökkentését, a nyers egy 15-20%-ának a visszanyerését és az épületek olyan 30%-os védelmét támogatnám |
ha az ork bevállalja a harci személyiségei helyett ezt szerintem megérdemli. ha meg egyszemes és tábi/tudós helyett választja be, duplán megérdemli
|
Quote:
|
Quote:
Ha kihagyjuk a költségcsökkentést, meg a nyersivisszanyerést, ez is egy elfogadható személyiség, azzal a kikötéssel, mint a vándornál: min 7 kör az építés. Sőt reális szerintem úgy lenne ez, ha plusz pénzért, vagy nyersiért építhetne 7 kör alatt egy építész. |
All times are GMT +1. The time now is 13:10. |