Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Elvetett javaslatok (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=41)
-   -   Új Személyiség (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1219)

Dragi 03-07-2007 14:42

Quote:

Originally Posted by Valezius (Post 78515)
1, nálam hektár*10 aranyba kerül bármely épületet felépíteni. (1000hekin)

2, Létre akartok hozni egy személyiséget, ami 1000hekis átépítésnl hasznos :eek: Tehát A-ban, max. B-ben van értelme, hát én ezt semmiképp nem támogatom.

Én csak olyan személyiséget támogatok, ami színesíti a játékot. És nem egy újabb töltelék személyiség, mint a tolvaj vagy a varázsló, vagy a kereskedő.
(Az első kettő helyett bárki a tudóst választaná, a harmadik helyett meg mindig van jobb pénzforrás)

Teljesen nem értek egyet :) Főleg abban hogy a Varázsló Tolvaj és a Kereskedő "töltelék" Személyiség sztem ez hülyeség

Xeper 03-07-2007 14:43

Quote:

Originally Posted by Valezius (Post 78515)
1, nálam hektár*10 aranyba kerül bármely épületet felépíteni. (1000hekin)

2, Létre akartok hozni egy személyiséget, ami 1000hekis átépítésnl hasznos :eek: Tehát A-ban, max. B-ben van értelme, hát én ezt semmiképp nem támogatom.

Én csak olyan személyiséget támogatok, ami színesíti a játékot. És nem egy újabb töltelék személyiség, mint a tolvaj vagy a varázsló, vagy a kereskedő.
(Az első kettő helyett bárki a tudóst választaná, a harmadik helyett meg mindig van jobb pénzforrás)

1. Fogadok gnóm vagy

2. Mi a baj azokkal a csoportokkal, amelyikekben legtöbbi dőt tölti egy átlagos ország? Kereskedő is sok hekin erős igazán, mégis elég sok ori választja be.

Valezius 03-07-2007 14:46

Quote:

Originally Posted by Xeper (Post 78519)
1. Fogadok gnóm vagy

Íj, te milyen okos vagy :D
Jó, akkor 5*hektár, ha ezen csökkentesz, az baromi nagy hasznot fog hozni az adott személyiség tulajdonosának.

Xeper 03-07-2007 14:55

Quote:

Originally Posted by Valezius (Post 78520)
Íj, te milyen okos vagy :D
Jó, akkor 5*hektár, ha ezen csökkentesz, az baromi nagy hasznot fog hozni az adott személyiség tulajdonosának.

Valamennyit a nyersből is visszakaphatna egy reális mértékig... mondjuk 20%-ot... nem túl sok, de már érezhető mennyiség :)
(mert tényleg relatív kevés ha csak az aranyból spórolhat -bár az elmúlt 2 héten min. 200 milla volt az építési aranyam, abból egészen jól spórolhattam volna építészként :))

Valezius 03-07-2007 15:01

Quote:

Originally Posted by Xeper (Post 78524)
Valamennyit a nyersből is visszakaphatna egy reális mértékig... mondjuk 20%-ot... nem túl sok, de már érezhető mennyiség :)
(mert tényleg relatív kevés ha csak az aranyból spórolhat -bár az elmúlt 2 héten min. 200 milla volt az építési aranyam, abból egészen jól spórolhattam volna építészként :))

És elköltöttél 2milliárdot építőanyagra, épp ezért nem látom semmi értelmét, hogy a kp-ből kapj vissza.

Ha a bontásból visszakapja a harmadát az elég vonzó lenne.
Vagy tényleg építsen kevesebb nyersiből.

De ezen kívül én belevenném az ellenállóbb épületeket, és akkor a hullának is jól lenne gyújtás ellen. (És akkor nem csak annyi lenne az egész szémélyiség, hogy olcsóbban építhet...)

Grabi 03-07-2007 15:16

leírtátok mi a gáz.
ha nyersit kapsz vissza nagy %-ban az hatalmas előny, közel tudósnyi. ha csak kevesebb kp kell az építkezéshez meg a fenntartáshoz az meg megint töltelékszemélyiséget eredményez.

én egyiket sem táomgatom, hanem mondjuk 2 körrel rövidebb idő alatt épít.

Andrew 03-07-2007 15:27

Quote:

Originally Posted by Hüpike (Post 78534)

azt hiszem erre valaki az orkot hozta fel :D

de a kp szükséglet csökkentését, a nyers egy 15-20%-ának a visszanyerését és az épületek olyan 30%-os védelmét támogatnám

Grabi 03-07-2007 15:28

ha az ork bevállalja a harci személyiségei helyett ezt szerintem megérdemli. ha meg egyszemes és tábi/tudós helyett választja be, duplán megérdemli

Andrew 03-07-2007 15:39

Quote:

Originally Posted by Hüpike (Post 78547)
ha az ork bevállalja a harci személyiségei helyett ezt szerintem megérdemli. ha meg egyszemes és tábi/tudós helyett választja be, duplán megérdemli

nem csak ilyen téren, hanem hogy a gyors építés az orké, úgy ahogy valaki mondta, hogy a gyors képzés a törpié

Synkel 03-07-2007 15:42

Quote:

Originally Posted by Hüpike (Post 78534)
leírtátok mi a gáz.
ha nyersit kapsz vissza nagy %-ban az hatalmas előny, közel tudósnyi. ha csak kevesebb kp kell az építkezéshez meg a fenntartáshoz az meg megint töltelékszemélyiséget eredményez.

Ha kihagyjuk a költségcsökkentést, meg a nyersivisszanyerést, ez is egy elfogadható személyiség, azzal a kikötéssel, mint a vándornál: min 7 kör az építés.
Sőt reális szerintem úgy lenne ez, ha plusz pénzért, vagy nyersiért építhetne 7 kör alatt egy építész.

All times are GMT +1. The time now is 13:10.