![]() |
Amennyiben tényleg így volt akkor én sem tartom hadisarcnak. Mint mondtam a te eredeti 2 írásod az ami alapján furcsa volt a dolog.
|
Quote:
Látva a passzivitást, látva a nem győzni akarást, és tudva, hogy ha valaki egyéniben felfedez a közelünkbe, azt vagy Remyék, vagy mi leütjük. Ez alapján egyértelmű, hogy csak az fordulhatott, akit a 2 szövi valamelyike fel nem karol... Tehát ezért írtam azt, amit írtam.. Ha nem kerül be egyik klánba sem, akkor tehát soha nem fog bejutni a top30%-ba (legalábbis záros határidőn belül nem). És ahhoz, hogy a 2 klán valamelyikébe bekerüljön, vagy pénz, vagy ismeretség szükséges... Ja, és nem is beszéltünk arról, hogy a 4600 hektár beépítése is további 4-5 mrd beépíteni.. de az már aprópénz a 170 mrd-hoz képest :D |
Quote:
|
Quote:
Ez a megoldás tök jó lenne, ha a 90 napot eltörölnénk az A-ban! Goldy, töröljük el a francba a 90 napot, és mindenki boldog lesz... |
korabban is a penzrol szolt az a csoport, ezzel a felfedezes nehezitessel meg mar vegkepp az. marcsak ezert sincs kedvem oda bekerulni, a top akarkie is. 1 evig meg fedezgessen aki akar en biztos nem. akkor jatszoik vmi olyannal ami erdekes is es nem foglalkozok azzal, hogy naponta 1szer benezzek, elinditsak katikepzest meg 4-8 heki felfedezest. kb. 1 even keresztul...
en mar toroltem az a-s orimat es semmi kedvem meg1szer odajutni. akkor sem ha tomegnek kellene. azert nem fogok vegigmenni 4 csoporton, hogy tomeg legyek. ehh... |
Quote:
|
Quote:
|
Ha nincs 90 nap mindenképp megyek vissza-igaz én vip vagyok- mivel tudom hogy sok haverom is játszani fog újra.
|
Quote:
amugy hol volt ebben a siras? te sirsz itt mindenkinek, hogy menjen fol tomegnek. ezennel en is felszolitok mindenkit, hogy menjen fol az a-ba emberbarati szeretetbol, hogy a 2 topklan minden orija legyen a topban,ne csak 18. esetleg ezen a 20 orin kivul meg jusson 2-3-nak. mar ha felmennek meg ugy 25-30-an ezert... |
Quote:
Ha letelt a 90 nap, és nincs VIP-ed, vagy VIP-elsz, vagy feljebb mész, vagy újraindulsz. Sajnos az is gond, ha már kezdetektől van vip-ed, és mondjuk 150 nap után lejár a vip-ed... Akkor megbénul az országod (mintha ki lennél tiltva a modik által), amíg nem vipeled újra, vagy a fent említett dolgokat nem teszed (fellépsz, újraindulsz, vipelsz). Kb.. de ha nem így van valaki cáf! |
All times are GMT +1. The time now is 08:30. |