![]() |
Vagy önös érdekből szervezi a srác a klánt maga köré, és ő a sereges -klánban védik a többiek, gömb éplista és nyers az építéshez egy darabig megvan, aztán megy ütni egyénileg :D
|
Quote:
az is lehet, hogy azzal az orival nemrég kezdte a játékot az, aki feladta a hirdetést, és meg tudja várni, amíg a másik rendesen kifejlődik. úgy érzem, hogy ez a topic nagyon átment szőrszálhasogatásba. :mad: |
Most találtam:
xxxxx (#1) 2007-01-06 10:47:46 Helyezés: 1 Érték: 1000000 Szövetségest keresünk.xxxxx(1) a vezér. Jöjjenek minnél többen! Várjuk a jelentkezőket. Akit érdekel, írjon levélben bővebb információkért! Klánt akarnak előre:D :D |
Quote:
|
Quote:
Tehát a termelők ha termelnek nem fognak támadni, a varázslók ha varázslók lesznek nem fognak támadni, mert ne mtudja vinni a hadiktol a helpet, tehát nem iylen félhadi fél vari elképzelés lehet ez. Tehát ha klán 8fővel egy hadival vagy hadi nélkül játszik vagy ha 10fővel és három hadival játszik akkor az szerintem vicces. Persze lehet hogy tévedek és ez a jó felállás. |
Quote:
Másrészt megértem, hogy már mindenbe bele kell kötni, különben kiürülne ez a topic. :) |
Quote:
|
a kezdetleges feltétel lehet az, hogy minimum 1000 varija van 200 hekin. ez azt jelenti, hogy nem full kezdő a másik. miután beveszik a szövibe, kiépíti rendesen az oriját.
szerintem nagyon kevesen csatlakoznának hozzám, ha egy nemrég regelt orival az lenne az elvárásom, hogy kell mellém 1 vari + 2 hadi; a varinak min 8k vari, a hadisoknak meg min 4k elit + 1k nyilas. persze nekem van 500 nyilasom, 500 varim és 100 tolim, mert még alig jöttem ki a védelem alól. |
Quote:
Bennem fel sem szokott merülni hogy egy üres orival szövit keressek -főleg nem másik üreseket :) Ha valóban ez volt a helyzet, akkor tényleg nem olyan vicces. Bár volt olyan, hogy írtam ilyen dipis szövegre, hogy az nagyon kevés amit elvárnak, meg hogy mennyi a normális szint.Erre megköszönték a tájékoztatást, és kérdeztek még valami alap dolgot -tehát tényleg az volt a gond, hogy még nem láttak erős országot. |
xy (#xxxxxx)
2007-01-hmmm Helyezés: ott Érték: 12765 szövibe keresek 4. tagot nálam előrébb legyél! faj nem érdekel ha lehet vari de mind1 asszem meg is oldotta az új faj kérdését, VARI :D:D:D |
All times are GMT +1. The time now is 20:40. |