![]() |
4 Hulla:eek: merészek vagytok:) de szerintem egy jó szövi ellen nincs az a felállás amibe fel tudnátok velük venni a versenyt de biztos esz aki megcáfol
|
Quote:
És sok íj...:) Lesz sok pénzed amit nem tudnak elopni, beütni sem olyan egyszerű, és mehet a felfedezés. Már ha valaki ezt a "játékformát?" élvezni...:confused: Ha akciódús életet akarsz, akkor 3 hulla (íj ló felállás, harcos vagy vándor szem) és egy toli-vari tudós. (pl elf kevés katival) |
Sok íjász? 4 fős hulla szöviben?
Ha védekezni akar akkor mf lenne. Védekezni ugy se tud ilyen szövetségben, mert honnan tudná mikor kell behívni a segítséget? Olyan felállásba menjél amilyen a szövetségesednek van, annak egységesenek kéne lennie. Hiába van 1000 lovasod ha a szövidnek 1000 elitje van, mert nem tudtok egymásnak segíteni. És itt nagyon egymásra vagytok utalva. Én inkább teljes elit felállást (max egy nagyon kevés íj) ajánlok az egész szövetségnek, azzal még egy picit taktikázni is lehet. Kereskedőnek bank 5-10% körül, alsóbb szinteken 5% felsőbb szinteken...majd ha netán egyszer aktuális lesz:cool: :cool: :cool: Ház ugyan ez, alsóbb szinteken még nem kell sok, kevés a gyújtogatás, felsőbb szinteken...ha aktuális lesz, jó pár felesleget építeni a gyújtogatások kompenzálásra. Értelmszerűen sok sok barakk és minnél kevesebb egyébb épület! (egyébb épület lehetőleg nulla) Kiváncsian vár(juk)om a fejleményeket, meddig juttok el! |
Colony: a postom első fele MF kereskedő hullának volt címezve. :p
A másik fele volt a 4 tagú szövire válasz. Alsóbb szinten (600 heki alatt) a 3 hulla hadi és egy szem elég durva, mert a gyújtás még alig visz a rengetés is gyenguc, és a 3 hadi igen komoly erőt képviselhet, ha sokat vannak gépközlebe, a szem sok távot néz, stb, stb... Amikor 15e paci meglódul feléd 300 hekin az elég erős...:eek: |
Na most mi 4. szinten vagyunk nekem van 1000 íjászom -több is volt de valaki rám zállt és bye bye barakkok...- meg 15 ezer elitem. Egyik szövetségesemnek 2000 íjász meg 14 ezer elit a 3. nak 11 ezer elit és 2 ezer íjász Neki van 50 tornya de 2. szövetségesem nek meg nekem csak 15. A 4. szövetségesünk nem rég lépett ki de nem soká lesz negyedikként is hulla vagy egy varázsló
|
hát akkor élvezzétek ki a helyzetet amíg lehet, mert magasabb hekin a gyújtás és rengés még fájóbb lesz.
Valamiért elég kevés élőholttal találkoztam a harmadik szinten, a másodikban eddig pedig csak 1-el. |
na jó kezdtek meggyőzni hogy váltsak. de melyik lenne a jó faj egy elit+íjász felállásban? Én az elf meg a törpe között gondolkodom
|
Gnom vagy orias:)
Szerintem az elf nem valami jó hadis törpe hadisnak??:) |
de mondjuk egy elfnél azért a védelmem biztosabb a törpénél meg a 20% férőhely a gyorsított továbbképzés és a 200í% fegyver igen kellemes. Ja még azt nem mondtam hogy kereskedő leszek emelett.
|
attol függ mennyire akarod kiélezni az orit elmellett
elf törpe tuti lelopják a tekit(a tolisok) kereskedő akkor gondolom az orid min10% bank:)amelett már ütő eröt nem igazán képviselhetsz:)na jó mágis.) törpnek 56% a laki tekije gnomnak 50% laki teki |
| All times are GMT +1. The time now is 11:50. |