Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Megvalósult javaslatok (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=23)
-   -   ország lefagyasztása, amíg ország másik megelőzi (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1143)

Arwyl szelleme 02-01-2008 10:26

Quote:

Originally Posted by Matador (Post 155977)
Vajon hogyan tudta ennyire részletesen leírni a fentieket? Biztos sokat gondolkodott rajta :)

Ahogy Walee is írta,ezt dinamikus ip-vel és minimális odafigyeléssel mindenki megcsinálhatja(meg is csinálja),így én továbbra is támogatom.

Azért mert Ákos nagyságrendekkel többet tud a játékról mint az ide hülyeségeket beírkálók. ;) Más kérdés, hogy ezt a tudás, milyen játékkal szerezte meg. :D

Igen meg lehet csinálni, és biztos meg is csinálják, de erre az a megoldás, hogy hivatalossá tesszük a "csalást"?

Trade Master 02-01-2008 11:09

Hivatalossá tenni a csalást? :D
A szabályok nyújtotta lehetőség kihasználása nem csalás...:D
Egyébként amit Ákos írt az tökéletesen fedi azt ami történni fog, ha bevezetik a mélyszabadságot. Ennek ellenére úgy gondolom, hogy egy tapasztalt játékos most is könnyedén megcsinálhjatja ezt kis csalás árán. Ha mostantól a szabályosan játszók is megtehetnék ezt, az csak kiegyenlítené az esélyeket... :D
Ellenben a gondolat, hogy felfelé menet valaki akit már legyőztem egyszercsak előbukkan egy orival a semmiből, és hátbatámad, ráadásul mindezt szabályosan megteheti... hát nem túl megnyugtató...
A legjobb megoldásnak azt látom, hogy korlátozzuk a mélyszabadságra tehető országok számát. Ezzel ez valamennyire kiküszöbölhető. Aki meg eddig csalt, az ezután is fog.

Tsobi 02-01-2008 11:16

Quote:

Originally Posted by Arwyl szelleme (Post 155998)
Más kérdés, hogy ezt a tudás, milyen játékkal szerezte meg. :D

Ügyes volt és szemfüles :)

Valezius 02-01-2008 11:17

Quote:

Originally Posted by Arwyl szelleme (Post 155998)
Azért mert Ákos nagyságrendekkel többet tud a játékról mint az ide hülyeségeket beírkálók. ;) Más kérdés, hogy ezt a tudás, milyen játékkal szerezte meg. :D

Igen meg lehet csinálni, és biztos meg is csinálják, de erre az a megoldás, hogy hivatalossá tesszük a "csalást"?

Nem ez nem lehet megoldás.

laziga 02-01-2008 11:32

Ha útba van az ori, töröld vagy játsz vele, ennyi nem több!

Remedy 02-01-2008 11:48

Quote:

Originally Posted by Arwyl szelleme (Post 155967)
Akos hsz-ére írom, de hagy ne idézzem be. :D

Minden betűjével egyetértek, és semmiképp nem támogatom a javaslatot!!
Csak a kiskaput nyitja ki az újabb csalások előtt.

Ezzel kivetelesen en is egyetertek :)

Phoenix 02-01-2008 12:38

Sztem ez egy ertelmes javaslat lenne, amit tamogatok, igaz Hoherral egyetertek, hogy ki lehet hasznalni csalasra, de mit nem?
Akinek meg tenyleg szuksege lenne ra?
Igaz ez egz regebbi dolog volt, de amikor Gbol nem tudtam lepni, ezert beszorult Lbe az orim(ez meg nem is lenne gond), de baratnom is hodozik, ossze vannak kotve az orik, o meg 5 szinten ragadt, pedig o is haladni szeretett volna, ebben az esetben siman szabira a G-s ori es egybol nincs problema :)
Roviden: tamogatom.

Arwyl szelleme 02-01-2008 12:44

Quote:

Originally Posted by laziga (Post 156018)
Ha útba van az ori, töröld vagy játsz vele, ennyi nem több!

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 156024)
Ezzel kivetelesen en is egyetertek :)

Mit kell megérjek! Mind a 3-an egyet értünk valamiben! :D

Rebellis 02-01-2008 12:50

Quote:

Originally Posted by Arwyl szelleme (Post 156065)
Mit kell megérjek! Mind a 3-an egyet értünk valamiben! :D

Ez egyenesen szörnyű...:D:D:D:D

Ide se nézek:-)
Mi a fenén fogom köszörülni a nyelvem ha egyetértés van:-)

Hóhér 02-01-2008 13:24

Quote:

Originally Posted by Phoenix (Post 156060)
Sztem ez egy ertelmes javaslat lenne, amit tamogatok, igaz Hoherral egyetertek, hogy ki lehet hasznalni csalasra, de mit nem?
Akinek meg tenyleg szuksege lenne ra?
Igaz ez egz regebbi dolog volt, de amikor Gbol nem tudtam lepni, ezert beszorult Lbe az orim(ez meg nem is lenne gond), de baratnom is hodozik, ossze vannak kotve az orik, o meg 5 szinten ragadt, pedig o is haladni szeretett volna, ebben az esetben siman szabira a G-s ori es egybol nincs problema :)
Roviden: tamogatom.

van ilyen esetből kb egyhónapban 3. maximum.
amire igazából lehetne használni az nem ez.
nem "ki lehetne használni csalásra", hanem szinte 1-2 kivételes esetben, csak arra lehet használni.
nem mindegy.

sajnálom, hogy a saját érdekeid teszed előnybe annak ellenére, hogy egyetértettél azzal amit írtam.

a megbeszélések, és javaslat topic nem való olyanoknak, akik csak az önnön érdekeiket nézik, és nem érdekli őket, ezzel mekkora kárt okoznak a játéknak.
a legrosszab a te eseted, megértetted amit írok, egyet is értesz, de hoppá eszedbe jut, hogy van 5ös szinten egy beragadt ori 600 hektáron, úgyhogy ne foglalkozzunk semmivel !!!

szabálymódósítás hajrá.
:D

All times are GMT +1. The time now is 11:05.