Quote:
Originally Posted by Kisbér
(Post 51841)
Én ezt akarom! :D
Ha valaki annyira kitámad, akkor kapja be a 16 ütést, restartoljon, aztán kezdje el újra a szintet átgondoltabban...!
Amúgy csak az A-ba "visszavezetni"-hez mit szólnál?
|
Nem tok megint Neked adni pöttyöt, de egyetértek. Monnyuk sztem mindent, vagy semmit, ezt a külön Ara vonatkoztatást nem tartom logikusnak.
Ati, ne haragudj, de mit csinál 1k hekin az, aki hagyja magát 16 sereggel beütni?
Nem arról van szó, hogy de kár, hogy az 1k hekis a 300 hekist lefelé üti, hanem azzal, hogy ha 200on elkezdek ütni, akkor kismillió év, s sokkal több kockázat, míg felérek. Ez esetleg nem engem fog személy szerint annyira érdekeltté tenni a dolog ellen szavazásban, de pl egy kis számost már feltétlenül.
Másrészről amit már sokan emlegettek, a stratégiai haszon.
Lehet hogy eddig iszonyat sokat bontottam, s utánna visszaépítettem, most már viszont egy hátraütésnyi földért nincs értelme.
Ha kevesebb a bontás kevesebb a beépítendő terület, kevesebb törpe kell, megint csak.
Azt már kitaláltuk, hogy magasra ismiken kívül nem igen megy más törpével.
Ezzel most az utolsó szeget is beverjük szegény törpik koporsójába?
Mert ugye a kis maroknyi nyersét a kis törpi nem fogja eladni, ha diktált árak vannak a piacon. Vagy nem megy vele semmire, mert elfedezi, aztán beütik :D